Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ili zashto vegetarijanci imaju jachi miris nego mesozderi?
Ako znamo da znoj nema miris, vec da miris nastaje zbog bakterija na kozi...
Zashto drugachije mirishemo?:hmm:
Korisnikov avatar
By deželaš
:hmm:

mene pre interesuje zašto neko ko JESTE mesožder može toliko jako a prijatno da miriše
i kako je to moguće da nečije mleko za telo probija preko garderobe čak i u zadimljenom klubu
a nije parfem
a promenio je čak i to mleko
a i dalje isti miris..
blah
il' sam ja dosad imao kontakta samo sa smrdljivima,
ili je ovog puta u pitanju mirotočiva Bogorodica u vidu frajera
Korisnikov avatar
By deželaš
aj reci ti morgane, kao stari mistik i veštica :harmonika:
Korisnikov avatar
By KiWi

Nisam primetio da imaju jači miris ...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by deželaš
aj reci ti morgane, kao stari mistik i veštica :harmonika:
Zivecesh srecno, osoba sa lenjim okom zeli ti zlo. Mladic bledog tena ce te zajebati. Kod ljubavi svog zivota prvo cesh primetiti zavoj na ruci.
Problemi sa crevima od 40-te, smrt blizu mirne vodene povrshine.

Evo Morgan je rekao.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a mozda to ide u suprotnom smeru? bar delimicno? :)

ne: lepo mirise ====> me likes, vec: me likes ====> lepo mirise
Korisnikov avatar
By Oziris
Nesto nisam primetila da vegetarijanci imaju jaci miris od mesozdera... Ali sam recimo primetila jednu jako interesantnu stvar:

"Ljudi koji se redovno kupaju, koriste antiperspirante i redovno menjaju majice ne smrde!!!" :wow:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan nije govorio o tome da vegetarijanci smrde(svako zna da se usmrdi)..vec o JACHEM mirisu tela(nekome je taj miris ok nekome nije)
Ali pitanje ostaje otvoreno: Zashto ista osoba koja je nekada bila mesozder a sada je vegetarijanac, posle tushiranja sa istim kozmetichkim aparatima, ima drugachiju mirisnu notu tela...
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Znoj je možda neutralan, ali u zavisnosti od sastava znoja i supstanci u njemu, razmnožavaće se različite bakterije i variće neke supstance na jedan a neke na dugi način.

Meso je bogatije mineralima, proteinima, solima, hormonima i kad iz tela krenu da izbijaju takvo bogatstvo hranljive materije, bakterije su srećne, ima ih više i gasovi koje proizvode su jači.

Vegetarijanci imaju samo soli u znoju i smaraju me njihovi ukus i miris.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Svaki covek poseduje 3 mirisne note:
Gornja nota je miris koji ne proizvodimo sami vec je okolina zasluzna za to npr parfem ili dim cigarete.
Srednja nota je miris koji sami proizvodimo ali je sa okolinom povezana preko
mozga i tela uopste npr znoj. Na drugu notu mogu uticati ishrana, emocionalno stanje, stres itd...
Privatna nota je najnizi miris koje nase telo proizvodi. Ponekad je ljudima tesko osetiti jer je ispod prve 2, ali npr psi tragaci (za ovo nisam siguran) je odlicno osete i po njoj ustvari identifikuju metu naravno ucestvuju sve tri
note ali ova je zasluzna za nas "individualni" miris.
Postoji nauka o mirisima i cak se doslo do toga da se osoba na osnovu privatne note moze odlicno opisati. Svaki covek drugacije mirise jer su kombinacije veoma razlikuju, miris vam se moze svidjati ili ne, stvar je u tome sto je nekom prijatan miris vegetarijanca a nekom ne kao sto i osoba nekom moze da bude lepa i ruzna, stvar je ukusa.

Nadam se da sam bar malo pojasnio
Korisnikov avatar
By Seaman
U mom drustvu nema vegeterijanaca, tako da nisam primjetio.Dvije drugarice koje su u vezi su od skoro presle u vegeterijance, ali ih od tada nisam gledao, pa cim ih budem vidio, dobro cu da ih omirisem.Javljam se cim to uradim.:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!