Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Svaki put kad gledam ovo ostvarenje Osvaldo-a Cavandoli-a odusevim se. Nasmeje me uvek. Genijalnost je sa tako malo pomagala napraviti nesto tako dobro.

Zanima me, kako se ovo ostvarenje, ovaj crtani film, zove na Balkanu. U Italiji, zemlji porekla ovog crtanog lika, se zove La Linea, a u Svedskoj Linus på Linjen...ali nikako da pronadjem kako se zove na prostorima ex-YU.

Slika
Korisnikov avatar
By Boshko
zove se isto la linea ili baroom baroom
Korisnikov avatar
By M M and I
O.K.
Hvala :)

To "baroom" dolazi verovatno od background-zvuka gde se cesto cuje "baroom - bajoom"?

Odlican crtac...Obradovao sam se kad sam ga nasao na DC ++ i na torrentima :dance:
Korisnikov avatar
By Paki
Daj mi, molim te, neki torrent link ili mi kaži na kom t-sajtu mogu da nađem! :molise:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Paki
Daj mi, molim te, neki torrent link ili mi kaži na kom t-sajtu mogu da nađem! :molise:
Pa nasao sam to davno na torrentima...jos pre godinu i po dana...a znas i sam kako torrenti nestaju kad postanu "dead"...

Uglavnom pokusaj na torrents.to i potrazi tamo. Tako sam ja nasao...ali pokusaj na svim ponudjenim sajtovima na koje vodi taj t-search sajt.
Korisnikov avatar
By Paki
Hvala, pokušaću... :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
u lounge-u pustaju taj crtani za shankom, bas ste me podsetili da trazim da mi narezu....:paki:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Mislim da ga kod nas nisu konkretno preveli vec je to preuzeto od Italijana La Linea....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!