Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Ako bi se fanovi Eurosonga organizovali i preko stranih internet strana glasali u ime drugih zemalja Marija bi mogla pobediti. Jel ovo tehnicki uopste moguce?
Korisnikov avatar
By Delete
Koji je uopste princip glasanja? :neupucena: :)
Korisnikov avatar
By Adenim
SMS-om, s' tim sto ne mozes glasati za svoju zemlju.
Korisnikov avatar
By Delete
Onda ja mogu za Srbiju glasati preko 10 puta, sa kojekakvih "inostranih" brojeva, to bar meni nije problem.
Korisnikov avatar
By Adenim
Da, o tome i pricam, ne znam da li je to tehnicki izvodljivo...
Korisnikov avatar
By Delete
A zasto ne bi bilo, ako ja imam broj sa predznakom drzave, koji je +387, +49, +389, zasto ne bih mogla glasati za Srbiju?
Vazno je samo da raspolazes tim brojevima :)
Korisnikov avatar
By Adenim
E, pa onda to treba rasiriti po Srbiji za fanove, uvek smo bili spletkaroski narod, zasto sada postenje....
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Adenim
E, pa onda to treba rasiriti po Srbiji za fanove, uvek smo bili spletkaroski narod, zasto sada postenje....
bogami, mrtva trka u spletkarenju izmedju bivsih yu republika... a sve ucestvuju na eurosongu koliko znam...
Korisnikov avatar
By Delete
Pa mozda to nije najbolja ideja jer su vecinom u svim tim drzavama kartice sa brojem mnogo skuplje nego u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Delete
A sad mi pade na pamet, mislimd a od Crnogoraca necemo dobiti niti jedan glas...jer je i njima pozivni br. +381
Korisnikov avatar
By Adenim
Dakle, ni oni od nas....
Korisnikov avatar
By Delete
Treba li da nam bude zao zbog toga, ako uzmemo u obzir na sva namestanja zadnjih godina?
Korisnikov avatar
By ::fy::
Nije izvodljivo, jer ne može onaj ko glasa da bude u romingu!
Korisnikov avatar
By Delete
Odakle ti ta informacija?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Delete
Originally posted by Delete
Isto mislim i ja.
Brojevi za koje se glasa uvijek idu bez predbroja a kada si u roamingu uvijek moraš ukucavati predbroj.
Probaj sa bh karticom platit smsom parking u Bg ili NS....nema šanse, jer si u roamingu. Mislim, da je ista stvar i sa brojevima za glasanje na ESCu :yes:
By Dionysus
А како стоји ствар са гласањима нет то смс. Мислим, страни моблини оператери имају могућност бесплатног слања СМС са својих сајтова на све мреже и бројеве у датој земљи. Јел може тако нешто да се учини?
Korisnikov avatar
By Stripi
mislim da ni to neće ići.
Na tim porukama se zarađuje pa ne vidim zašto bi bili free.
Ali eto, do sljedeće subote me slobodno razuvjerite :yes:
Korisnikov avatar
By Escobar
a kad je glasanje, da glasam sa svog +33?

:france:
Korisnikov avatar
By tramp
znaci ja ne mogu da glasam :sigh:
Korisnikov avatar
By Loni
A zašto bismo radili nešto što nije pošteno?

Ako se Marija zaista bude najviše dopala Šveđanima, Grcima, Švabama, Poljacima, Englezima, Rusima, Norvežanima, Gruzinima, Rumunima... pa nek glasaju ljudi.
Ne vidim poentu da se glasa sa svoje.
U stvari vidim poentu, ali ne i pošptenu poentu.

Sve me podseća na jedan slučaj iz Stokholma od pre dvadesetak godina. (M M and J bi o tome znao bolje da vam ispriča)
Naime, pre dvadesetak godina u Stokholmu su imali veliki problem s pacovima. Toliko su se namnožili da je gradu pretila opasnost od zaraze.
Tako je gradonačelnik grada raspisao nagradu da će svakom ko bude uništio jednog pacova i kao dokaz doneti njegov rep dobiti po 10 dolara po repu.

Posle određenog vremena ispostavilo se da u centar za deratizaciju repove donosi samo jedan bračlni par srpskog porekla i to u ogromnim količinama.

Na kraju, kad im je policija upala u kuću jer je komšiluk prijavio neke čudne mirise, ispostavilo se da se bračni par, od kako je čuo da se i na tome moće zaraditi, bavio gajanjem pacova.
Od podruma su napravili pravi pacovnjak, množili ih i sekli im repove.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Gorski vilenjak
A zašto bismo radili nešto što nije pošteno?

Ako se Marija zaista bude najviše dopala Šveđanima, Grcima, Švabama, Poljacima, Englezima, Rusima, Norvežanima, Gruzinima, Rumunima... pa nek glasaju ljudi.
Ne vidim poentu da se glasa sa svoje.
U stvari vidim poentu, ali ne i pošptenu poentu.

Sve me podseća na jedan slučaj iz Stokholma od pre dvadesetak godina. (M M and J bi o tome znao bolje da vam ispriča)
Naime, pre dvadesetak godina u Stokholmu su imali veliki problem s pacovima. Toliko su se namnožili da je gradu pretila opasnost od zaraze.
Tako je gradonačelnik grada raspisao nagradu da će svakom ko bude uništio jednog pacova i kao dokaz doneti njegov rep dobiti po 10 dolara po repu.

Posle određenog vremena ispostavilo se da u centar za deratizaciju repove donosi samo jedan bračlni par srpskog porekla i to u ogromnim količinama.

Na kraju, kad im je policija upala u kuću jer je komšiluk prijavio neke čudne mirise, ispostavilo se da se bračni par, od kako je čuo da se i na tome moće zaraditi, bavio gajanjem pacova.
Od podruma su napravili pravi pacovnjak, množili ih i sekli im repove.
:smeh:
Znaci - ne mogu da vjerujem!:lol:
Korisnikov avatar
By tramp
pitanje zasto bi radili nesto neposteno ili pricu o pacovima?

:ves:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pricu o pacovima.
Nepostenje je drugo ime za skoro sve moguce izbore koji su se ikada odrzali na ovim prostorima. Uvijek je bilo spletki, kako god okrenes, i uvijek je bilo popishane strane. :shrug:
CG i Srbija su, na moju ogromnu zalost, odavno "zaratile". Medjutim, ono sto mi smeta nisu politicke nesuglasice, vec glupi narod koji dozvoljava da dva bezmalo bratska naroda postanu protivnici.
Bas kao ovdje na forumu, gdje sam se ja licno sreo gomilu puta sa negativnom diskriminacijom po toj osnovi. Zbog par debila koje ni mi u CG ne podnosimo (ne mislim na grupu No Name, vec na one koji su krivci za proslogodisnji pichvajz!) ispadosmo mi Crnogorci najveci prevaranti i spletkarosi.

I tako ce biti i ove godine..
Korisnikov avatar
By tramp
aaa mene prica o pacovima uopste ne cudi ... mene nista vise ne cudi .. nakon celog dana provedenog za kompjuteru nisam u stanju da se cudim :crkla:

a ti bananice moja ... don't worry about assholes ... not worth your time :kiss:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by tramp
znaci ja ne mogu da glasam :sigh:
Bićeš u Seeerbiji u to vreme?!?!?!! :shok2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!