Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By pia
Pozdrav svima! Potrebna nam je vasa pomoc!
Na katedri za psihologiju se radi istrazivanje na temu povezanosti odredjenih dimenzija licnosti sa konceptima poverenja i nacinima reagovanja na krize.Istrazivanje je ANONIMNO.
Potreban nam je sto veci broj gay ljudi koji bi odgovorili na par upitnika i time ucestvovali! Ispunjavanje upitnika je veoma jednostavno.
Nadamo se da ovakvi pokusaji mogu doprineti vidljivosti gay populacije, sirenju svesti i saznanja relevantnih za nase ciljeve!
Za bliza objasnjenja i da bi vam prosledili upitnike pisite na istrazivanje07@yahoo.com
Nadamo se velikom odazivu,
Ana.
By Simor
A šta će vam konkretno gej osobe u istraživanju koje se tiče povezanosti dimenzija ličnosti i koncepta poverenja i načina reagovanja na krize, i kako to širi svest i saznanje o gej populaciji? Zar za cilj takvog istraživanja nije savršeno svejedno kakve je osoba seksualne orijentacije?
By pia
Istrazivanje je komparativno, na gay i straight populaciji, zato nam trebaju i jedni i drugi!
A zar svako saznanje o bilo kojoj grupi ili subkulturi ne siri svest?
Pozdrav!
By Simor
Aha! :neznam:

Srećno sa istraživanjem!
Korisnikov avatar
By Delete
Pa mis`im, nista nas ne kosta da ispunimo upitnik, sem malo oduzetog vremena :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
I am in :zvezda:

Ali nemoj da chujem posle nekakvo sprdanje sa rezultatima ili izvodjenje zakljucaka iz istrazivanja koji idu u prilog homofobima :avalon:
By жњ
Originally posted by Lakiboy_ns
Ali nemoj da chujem posle nekakvo sprdanje sa rezultatima ili izvodjenje zakljucaka iz istrazivanja koji idu u prilog homofobima

verovatno ce i biti tako :yes:

Trust no one!
Korisnikov avatar
By Rei
Haha.
Pa ajd popunicu ja...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by жњ
Originally posted by Lakiboy_ns
Ali nemoj da chujem posle nekakvo sprdanje sa rezultatima ili izvodjenje zakljucaka iz istrazivanja koji idu u prilog homofobima

verovatno ce i biti tako :yes:

Trust no one!
Ma to su studenti psihologije-oni su fin svet :D + ja sam nesudjeni psiho-analiticar ona bese moja prva ljubav :love:
Korisnikov avatar
By jukie
Da li mozete da nam upitnike posaljete na U2U kao kod ona dva prošla istraživanja? tj. ako su u Wordu.
By pia
Manipulacije rezultatima sigurno nece biti,to mogu licno da garantujem! Pogotovo ne okretanja interpretacije u bilo ciju korist pa ni homofobicara! Nisam pratila ranija istrazivanja koja su sprovodjena, pa ne mogu detaljnije ni da odgovorim.
Inace delim izrazeni negativni stav prema onima koji ne tolerisu varijabilnost medju ljudima...
Inace,da predupredim neizvesnost ili eto dodam podatak, ja sam takodje gay orijentacije..ako ikome to nesto znaci, mada ne bi trebalo.
Hvala svima koji se javljaju ili planiraju to da ucine!
Ana
By pia
Inace,temu sam stavila ovde misleci da ce mozda biti posecenija...
Korisnikov avatar
By Delete
pia, nadam se da znas sta su u2u poruke, jer imas jednu od mene, koja ceo dan ceka da je procitas!
By Dionysus
Naravno da hocu da ucestvujem. Obozavam psihologiju!!!
Sad cu da posaljem mail:))
By ~ Le Saint X ~
A zasto ne nakacis negde na netu, pa da downloudujemo upitnik, popunimo ga
i posaljemo...
Ja obozavam upitnike!

:snob:
By pia
Moguce je da ce za koji dan biti upitnici negde na netu...Obavesticu vas.
U medjuvremenu...javljajte se ljudi!
By ~ Le Saint X ~
jao...
ajde stavi na netu...
popunimo tu
kliknemo
i pošalje se tebi u inbox...
prosto...
pozz!

Nadam se da istraživanje do sada lepo tece!
Korisnikov avatar
By KiWi

Pa Anči (lepo ime), prosledi mi na mail i rado ću pomoći :)
Moj mail imaš u mom profilu :)

Voleo bih da rezultate objaviš i ovde, a ne samo na svom faxu...
Korisnikov avatar
By Paki
Au, još malo pa 200 pitanja... :iskolacen: ... Preteraste ga. :odbij:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by pia
Inace,temu sam stavila ovde misleci da ce mozda biti posecenija...
Pametno i pragmaticno.Vidi se da studiras psihologiju :adiktusha:
:D Pozz

On:ja sam odradio upitnik i meni bese interesantno :adiktusha:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Eto..i ja popunih....
Ako vam bude uopste od neke koristi...
Inace Paki je u pravu preterali ste ga sa brojem pitanja, pogotovo sto su neka pitanja ista samo drugacije postavljena...

Npr. Da li se smejes svojim problemima?
Da li ismevas svoje probleme?
Da li se salis na racun svojih problema?

Cemu to...:happysmoke:
Na katedri za psihologiju radi se istraživanje na temu povezanosti određenih dimenzija ličnosti sa konceptima poverenja i načinima reagovanja na krize kod homoseksualne i heteroseksualne populacije. Istraživanje je ANONIMNO.

Za ovo istraživanje potreban nam je što veći broj gej osoba koji bi odgovarali na pitanja iz upitnika.

Ovakva istraživanja mogu doprineti vidljivosti gej populacije, širenja svesti i saznanja relevatnih za naše ciljeve.

Prilikom odgovaranja na upitnike, molimo vas da odgovarate iskreno i skoncentrisano. Istraživanje je anonimno, a rezultati će biti analizirani u kontekstu čitavog uzorka. Pročitajte uputstvo koje stoji na početku upitnika. Jedino što se od ličnih podataka traži na prvom upitniku su pol, godine i stepen stručne spreme, što vas molimo da ne propustite da dopišete.

Prilikom izbora odgovora, vodite računa da markirate (kliknete) samo jednu od ponudjenih alternativa za svaku tvrdnju.

Kada završite sa izradom, kliknite SAVE, i tako sačuvani dokument pošaljite na adresu

istrazivanje07@yahoo.com kao attachment.

Hvala na saradnji.

<< UPITNIK MOŽETE PREUZETI OVDE >>
http://www.queeria.com/pdf/Upitnikceo.doc
By pia
Pozdrav svima koji su odgovorili na temu i ucestvovali u istrazivanju! Pomogli ste mnogo!
Inace mi smo na dobrom putu da kompletiramo potreban uzorak ljudi, ali nam fali jos jedan broj zainteresovanih!Pa, ko zeli ili zna nekog ko bi ucestvovao...Mi vas zeljno ocekujemo!!!
Jos uvek prikupljamo podatke i sve ovo nije prestalo da bude aktuelno!
Javljajte se ili preuzmite upinik sa navedenog linka.
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
Ovo je bas ql, sad cu da popunim, nadam se da nije kasno.
Ja se spremam da upisem psihologiju ove godine.
Ima da se pojavim na upisu ( ako upadnem :: :) )) a nadam se da hocu) sa majicom na kojoj VELIKIM slovima pise . I am gay :peace: :rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!