Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
Originally posted by deželaš
to je takođe nekakvo foliranje - foliranje da vam se neko ne dopada..
Sad nešto razmišljam... Da li je gore kada te neko ne voli, a folira se da te voli ili kada te voli, a folira se da te ne voli? I zašto?
Najgore je kada te voli i ne folira se, oboje to znate ali i pored toga on ne sme da se prepusti tom osecanju...

i za to ide savrseno lyrcs:

"....you dont seem to know, dont seem to care what your heart is for..." :placko:

(Torn, Natalie Imbruglia)

i sto je najgore to je lyrics koji se kod mene stalno ponavlja...
jer stalno nalecem na takve osobe...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by decko
Najgore je kada te voli i ne folira se, oboje to znate ali i pored toga on ne sme da se prepusti tom osecanju...

i za to ide savrseno lyrcs:

"....you dont seem to know, dont seem to care what your heart is for..." :placko:

Daaaa... Voli te, voliš ga/je, ali ne želi da budete zajedno. Zašto? Eeee, ne zna.

Jeste i to foliranje... Jer SIGURNO ima neki razlog, samo opet iz nekog drugog razloga neće da ti kaže (i to je verovatno onaj kretenski "neću da te povredim time" razlog... kao da ne bivamo dovoljno povređeni "volim te, ali ne mogu da budem sa tobom" budalaštinom)...

Nezrelost???
Korisnikov avatar
By vremecuda
Ne umem da foliram....Ma koliko da se trudim (u nekim situacijama u kojima treba) ne uspeva mi... :drama:

Sve sto mi se desava u zivotu,ima veze direktno sa emocijama....Znaci sve prezivljavam i dozivljavam tako da mi udara direktno na emocije.Ako ovako nastavim:sahrana: Ali sta cu,takva sam....Tako da ne umem da lazem,mazem,foliram,taktiziram i ostalo....Da umem,mnogo bih bolje prosla u zivotu.Ljudi koji znaju to i umeju,svaka im cast :hail:

Jeste da istina uvek najvise boli,ali nema veze....Mirno spavam i to mi je najbitnije....

Da,skratim,jel ako ovako nastavim :deda: :deda: :deda:

Uvek kazem istinu,ma po koju cenu :pop:
Korisnikov avatar
By wet towel wipes
Na temu: "volis ga, voli te, ali ne zeli da budete zajedno"

Ja mislim da je to cisto zavijanje istine u cokoladicu sa finim i sarenim omotom iz prostog razloga sto neki ljudi zele i dalje da budu obozavani sa vase strane (jer vam bacaju koske 'ma volim i ja tebe') i hranjenje tastine i prevelikog nam ega! Paznja svima prija, samo sto je pitanje dokle treba ici?
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
Originally posted by decko

Nezrelost???
Pre ce to biti strah od povredjivanja...prevelikog vezanja za nekog i posle gubitka iste osobe...to je neka vrsta straha od ljubavi. Jbg. Ne umem da definisem kad ja nisam taj koji ima takve tripove...

:sigh:
Korisnikov avatar
By m..
Ja izbegavam da budem s takvima, ako se ne iscima da bude samnom - nece ni biti. Sva sreca covek ponekad i nauci ponesto iz svojih gresaka.
Korisnikov avatar
By Hys.
mene sve to smara.
pakost, foliranje, laganje.
Dosadno, zamorno, komplikovano /a nije vredno/
O moralnoj strani ne govorim, jasna je.
Mislim da su sustinski veseli, iskreni, decijeg duha, i dubokog uma, ljudi koji koje volim da imam oko sebe:sunce:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by devokICA
...
Mislim da su sustinski veseli, iskreni, decijeg duha, i dubokog uma, ljudi koji koje volim da imam oko sebe:sunce:
:up:
Korisnikov avatar
By bigirl
Naivni, romantični pilići... :sigh: U manjini smo... Izumiremo...
Korisnikov avatar
By Galadriel
moram i ja da te citiram :right: :shmi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
nemam neki odredjeni rpimer za to, ali svima nam se desavalo da prisustvujemo u tome.. a nazalost nekima i da budu sami kreatori.

najvise od svega mrzim zavlacenja i pretvaranja.
iskrenost ispred svega. ne treba lagati ljude, nekada mozda samo malo ublaziti i zapakovati istinu, ali nista vise od toga.

i ne vidim svrhu u zavlacenju ljudi, bolje ih otkaciti i pustiti da krenu dalje...
By Snow_Crystal
Bicu jako jako kratka ali znaces na sta mislim.... :cita:

Osoba koja je dozvolila da je ta neka druga osoba zavlaci niz godina je i sama kriva.... ITEKAKO mogu neke stvari da se provale,ne odmah ali svremenom se i najbolji "glumci" spotaknu.Pitanje je samo koliko ti razmisljas glavom a ne srce a to je jako tesko.....
By pipinveliki
klozet je naj foliranje od svih, ne? tako da svi ovde pomalo foliraju ili su nekad folirali

izuzmimo naravno one retke koji klozet nisu ni prosli
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by pipinveliki
klozet je naj foliranje od svih, ne? tako da svi ovde pomalo foliraju ili su nekad folirali

izuzmimo naravno one retke koji klozet nisu ni prosli
tu si u pravu. doduse i broj ljudi kojima nisam outovana je sve manji, tacnije osim roditelja ostalih (tipa kolega na poslu) se i ne smatra da li sam u vezi ili ne i s kim. a roditelji verovatno znaju ali su u denialu i bolje je da je tako, jos neko vreme.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da, nekoliko puta sam isfolirala obaveze ili tako nesto samo da bih malo bila sama. :drama:

Ne moze se reci da sam imala preterano razumevanja za to da bih ponekad da prespavam gajbi, tj. da bih mnogo cesce spavala sama, na svojoj gajbi... A ti dani su stvarno bili krcati predavanjima pa mi je samoca bila prekopotrebna...

No, shvativsi da se od mene ocigledno ocekuje nesto drugo, tri ili cetiri puta sam stvarno bila u poziciji da izmislim neki razlog za ostajanje kod kuce.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pa ne znam..ne bih o primerima..al svaki put me odusevi zloba nesigurnih i iskompleksiranih..koji koriste prilike da zabodu svoje otrovne strrelice gde stignu..ja vise cekam trenutak kada sve dodje na svoje..ali da sam zlopamtilo jesam.Samo ne znam da uzvratim osobama koje su mi nekad bile bliske.:saint:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!