Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Jednorog
Gospodo potrebno mi je da s nekim poprica o vrlo bitnim stvarima i voleo bih da cujem vase misljenje. Imam 30 godina :-( i jos uvek nisam opusten kada je muska ljubav u pitanju. Razloga ima mnogo ali i za iste mi je potreban savet, npr. : visok sam 177 cm a tezina mi je 85 kg i to jako depresivno deluje na mene a razlog toj kilazi je depresija, nervoza i ..... zajedno pod ruku sa ovim problemom covek izgleda starije zbog toga i to mi je jos jedan problem. Dakle: Ljudi kako da smrsam i da mi se kilaza ne povrati - da izgledam pristojno, seksi, kako da izgledam mladoliko da bi se nekom dopao a da jos muka bude veca imam i po koju sedu sto se primeti. Bukvalno sam na ivici depresije. Treba mi vasa pomoc, savet. Znam da sve ovo deluje jadno i .... ali stidim se sto ovako izgledam, zelim da se promenim, da se nekom zasvidjam (mada ima i takvih :-) ali nije obostrano :-( ). Kazu da gay momci imaju smisla za izgled pa zato u p o m o c. P.S. Jako mi se svidjaju str8 look momci i za njima odkidam ali kako da ta ljubav bude obostrana. Unapred hvala
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ako te mrzi da radis vezbe (predpostavljam da je to slucaj) onda idi kod nutricioniste u doktora subotica da ti prepisu dijetu (doktorka je jako divna) i nje se drzi (dijete ne doktorke-da ne bude zabune :lol: )...Ako ne budes to krsio lako ces skinuti bez muke kilazu...

Sto se sedih tice nemoj da se brines, meni to recimo (a znam i za druge) apsolutno ne smeta...Naprotiv...
Korisnikov avatar
By Jednorog
Ljudi nije sala, bas sam tuzan i ...... :-((((
Prosao mi je zivot a ,,u ljubav vjere vise nemam" barem ne ovakav
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa ko se smeje?
Ja sam ti iskreno rekao sta da uradis...Eto ti saveta a ti vidi...

Ne vredi ti da sedis u sobi sa kutijom chipsija i tugujes nad svojom gojaznom i menenikonece sudbinom...

Sto bi moj alter ego rekao DO SOMETHIN'!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma ja sam se malo salila...Zonche ti je lepo rekao, idi kod te doktorke i vidi neku dijetu:njami: sta drugo da ti kazemo...bavi se sportom, jbg jeste da te verovatno mrzi, ali ako imas zelju da smrsas potrudi se... :)
Korisnikov avatar
By Jednorog
Ma ne mrzi me i naravno da zelim. Razmisljao sam o makrobiotici i zdravijoj ishrani. Ali ipak jako je tesko kada si down i 1001 savet ti je potreban, sto bi rekli od pocetka sve pa .......... Vezbao sam po teretanama ali one samo nabacuju masu a meni se svidja vitki stas, uostalom ono sto volim fda vidm kod muskarca voleo bih i da sam ponudim. I zato sta je sve u trendu, sta ljudi vole da vide, sta Vas lozi, sta vasu mastu zagolica kad vidite nekoga. I naravno kada su u pitanju duhovne vrednosti koliko vas iste privlace, koliko su vam vazne kod nekog. Meni je pomalo jezivo kada je samo fasada
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ti volis vitke, neko voli misicave i ogromne muskarce, nije kao da postoji neki "TREND" 100 ljudi 100 cudi 100 ukusa
Ako nabacis misice ko kaze da neces naci nekog mrsavog mladica ili tako nesto...Ne lupaj

E sada ako ti hoces da izgledas tako,to je drugo...

Mozes u teretani raditi fitnes vezbe a ne vezbe za nabacivanje mase
Vozis bicikl,trcis na traci,radis trbusnjake...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ZoncheAko nabacis misice ko kaze da neces naci nekog mrsavog mladica ili tako nesto...Ne lupaj
Jeste brate, mnogo lupas! Znam nekoliko misicavih frajera, koji fenomenalno izgledaju a setaju neke mrsave momke, tako da...razmisli sta ti zelis da budes, a ne po principu "ja hocu to, pa hocu to samo iz tog razloga i da ponudim"-to je glupost!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Jednorog
uostalom ono sto volim da vidm kod muskarca voleo bih i da sam ponudim.
Ovo je vrlo dobro napisanao...

I ja se toga pridrzavam...
Ne treba ici u extreme...
mada, na kraju...
ja dobro izgledam zbog sebe, ne zbog drugih...
kome se svidja, svidja, kome ne, njegov gubitak...
pa i ti treba tako da razmisljas...
pogotovu sto imas 30 godina...

a tvoja visina/tezina su meni sasvim okej...
sta li ja da radim sa 172cm/62kg?

lepo je vreme...
iskoristi ga!
Trcanje, bicikla, roleri...
setnja...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Delete
Originally posted by ZoncheAko nabacis misice ko kaze da neces naci nekog mrsavog mladica ili tako nesto...Ne lupaj
Jeste brate, mnogo lupas! Znam nekoliko misicavih frajera, koji fenomenalno izgledaju a setaju neke mrsave momke, tako da...razmisli sta ti zelis da budes, a ne po principu "ja hocu to, pa hocu to samo iz tog razloga i da ponudim"-to je glupost!
:up:
Korisnikov avatar
By blenta
pitaj Zoncheta da idete zajedno u teretanu
on ce te u red dovesti
kod njega nema cile mile :yes:

ontopic:
treba ti drugachiji rezhim ishrane i vezhbanje ukoliko zhelish da postignesh neshto
i to ne samo dok tome stremish nego stalno
da se ne bi kilazha vratila
nishta ti ne znachi da naterash sebe da smrshash pa se vratish starim navikama i opet nabacish kilazhu

znachi promena stila zhivota ti ne gine
Korisnikov avatar
By Jednorog
Ljudi bas o tome govorim, zelim da se promenim na bolje. Naravno kako na fizickom tako i na duhovnom polju. Fizicki sam se zapostavio i kao sto rekoh stidim se ali to nije bas toliko strasno. Potrebne su mi neke korekcije da bi izgledao pristojno. Mada devojkama se svidjam a udatim zenama sam "interesantan" sto opet dokazuje da nije bas toliko lose kao sto tvrdim ali ipak to nije to jer su muskarci zahtevniji :-). Skoro je Zeka milioner rekao ,,kakvo je to musko ispod 100 kila" lepo me je nasmejao :-). U svakom slucaju voleo bih da svako od vas prokomentarise sta voli on konkretno i sta je uradio da bi lepse i zadovoljnije izgledao,neko svoje iskustvo. U obzor dolaze vezbe, kreme, parfemi, garderoba i ............ pa cak i neka zvaka kako je prisao nekom decku :-) Mislim da su mi dosli zadnji dani mladosti koje moram da iskoristim :-)
By ~ Le Saint X ~
nego, ajde ti malo 'prosetaj' forumom...
vidi druge teme...
postuj...

na svakom koraku nesto novo se nauci...
Korisnikov avatar
By vremecuda
Sad ti brate napravi tragediju od svog zivota :drama:

Ja ne vidim razlog za toliku frku i paniku. :ozbiljan:

Prvo sto treba da ucinis,jeste to da razgovaras sam sa sobom i da rascistis sta zelis a sta ne ?!?!

Drugo,radi na sebi malo.Kreni u teretanu,trci,bavi se sportom...I sto je najbitnije,probusi kasiku :ozbiljan: Znaci,jedi u manjim kolicinama ali vise puta dnevno...Angazuj se (mislim fizicki)...
Brate,radi na sebi u svakom mocucem smislu,i istraj u tome...

I da,ne panici i ne pravi dramu od svog zivota.Shvati konacno sta zelis i primenjuj to,i naravno istraj u tome.

Toliko od mene
Pozdrav i srecno
P.S. izbaci te komplekse manje vrednosti iz sebe,sto pre to bolje!!!
Korisnikov avatar
By TotalControl
Znaš li da plivaš???

Plivanje razvija sve mišiće! Sad ide ljeto, pa probaj! Ne možeš ništa izgubiti!

Dijeta ti nije pametno rešenje jer ko brzo izgubi kilograme brzo se ponovo ugoji, a sa druge strane izgladnjivanjem možeš oslabiti svoj imunološki sistem i na taj način napraviti veću štetu nego korist!

Pozdrav i sretno!
Korisnikov avatar
By Baka Spasa
Ja bih ti preporučila aerobic i trčanje. Svojevremeno sam se i time bavila.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
zapni bre sa vezbama....sve moguce vidove rekreacije uzmi u obzir i samo napred (NE ODUSTAJ). Ako ti je monotono da radis sam onda nadji sparing partnera, najbitnije ti je da kontinualno vezbas i da se posavetujes sa lekarom za neku kvalitetnu dijetu. Ako istrajes u tome, i pored toga sto ces bolje da izgledas, imaces vise samopouzdanja i bolje ces se osecati u potpunosti. I to kukanje NIKAKO.....zaboravi na to, samo odbijas ljude od sebe (gledaju te sa sazaljenjem)nego vec od danas pocni da radis nesto korisno.

Drzim ti fige da uspes (nije lako, ali vredi....) ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Jednorog

Prvo-nadam se da ovo nije necija zajebancija vec da ti stvarno treba savet?

Ako je tako onda evo sta pali kod mene.Ja isto nisam klinac nesto sam mladji od tebe ali mi ljudi chesto govore da izgledam dosta mladje:dancing:

Naime na tvoju visinu od 177cm odgovarajuca tezina je 72-75 kg shto znaci da treba dosta da smrsas.Prva stvar jeste raznovrsna ishrana koja se sastoji od voca povrca i shto vise kuvane hrane.Fast food hranu treba maksimalno izbegavati, potrebno je izbaciti iz ishrane sve sokove koji se baziraju na seceru a to su ti bukvalno sva gazirana pica i pojedini vocni sokovi loseg kvaliteta.To trebas zameniti obicnom flasiranom vodom koju trebas piti shto vise i cedjenim vocem ili kvalitetnim vocnim sokovima!
Naravno uporedo sa drugacijom ishranom moras se baviti fizickom aktivnoscu.Posto si rekao da ides u teretanu a nisi zadovoljan sa izgledom koji postizes vec zelis atletsko-misicavo-vitko telo to mozes postici najbolje kombinacijom bavljena odredjenim sportom kao napr plivanje,povremenim odlaskom u teretanu gde ces raditi lakse vezbe ali sa vecim brojem ponavljanja i odlaskom na trcanje.Znaci ako se napr na trcanju dobro oznojis budi siguran da ce ti to koristit i da ce rezultata biti.
Takodje treba da znas da za sve to treba vremena bar nekoliko meseci jer ce kilaza koja se brzo izgubi isto tako brzo da se vrati tkz. jo-jo efekat brzih djeta.Postepeno mrsavljenje uz izgradnju misica ce da bude dugotrajno-kad to postignes a verujem da hoces moras da nastavis da se pridrzavas rezima umerene raznovrsne ishrane ako hoces da se opet ne ugojis.Jos nesto bitno u vezi ishrane je da dorucak nikad ne preskaces jer je to najbitniji obrok u toku dana a da vecera treba da bude najskromniji obrok i da izbegavas da jedes bilo sta kasno uvece pogotovo pred spavanje! :dancing:

Drugi saveti oko izgleda u nastavku posto nemam vremena sad sve da ti izdeklamujem a dobra higijena, kozmetika, garderoba su takodje bitni za ukupan utisak :D
By ~ Le Saint X ~
lakiboj..
okaci neku fotku
da vidi decko na koga treba da se ugleda!

:france: :france: :france: :france:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Renior ne budi cinican mozda dechko stvarno ne zna shta da radi...mada ako je ovo zajebancija nekoga od starijih forumasa ubicu ga ako gubim svoje vreme za dzaba. :oklagija:

Ja nisam maneken pa da trebam biti neciji uzor shto se tice izgleda ali znam kako moze da se odrzi tezina, vitka linija i da se izgleda mladje i zdravije i shto je najbitnije da se covek tako i oseca :D
By ~ Le Saint X ~
Renior nije cinican...niti ista
jer Renior
ne pOSTOJI!

To ti Renoir kaze!

:snob:
By ~ Le Saint X ~
nisu samo manekaeni uzori, laki!
Obicni gradjani kao ti ili kiwi ili neko su
dobrodosli...

:klavir:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Renoir
Renior nije cinican...niti ista
jer Renior
ne pOSTOJI!

To ti Renoir kaze!

:snob:
E pa ako nisi malopre bio cinican sada jesi Renoir :D
Svejedno-nezelim da ovo preraste u svadju jer I like you Renior :love: :bye:
By ~ Le Saint X ~
ma ko se svadja, pobogu decko!
I like you too, Lickiboy_ns
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
I am hyper-sensible-to je moja kletva :friends: :mazi: :love:

Tvoj lickiboj Renioir :D :bye:
Korisnikov avatar
By Jednorog
Lakiboy_ns, TotalControl i ostalo drustvo hvala na savetima. Pomalo sam depresivan i zaista ovo moje kukanje jako ruzno zvuci i tera ljude od mene doista ali ipak ako covek ima problem mora da ga resava. Ako pak se odluci na taj korak lepo je cuti druge sta misle i koje savete mogu da daju. Nije zezanje i zaista pricam najiskrenije, otvoreno 100%. Milism da ovo nije samo moj problem vec i problem mnogih cije sam slike video ili pak upoznao. Ljudi se nekako zacaure i vremenom se stvori jaz izmedju njih i ostalog sveta, koji je na prvi pogled sokantan i ogroman. Neko opste misljenje da su gay ljudi jako probirljivi ( a ja jesam :-) ) i ta ocekivanja naravno moraju da budu opravdana. Na zalost nemam nekog ortaka koji je gay da popricam na ovu temu pa zato sam se odlucio na ovaj javni korak. Zaista hvala ljudima koji su me ozbiljno shvatili i koji su izdvojili malo vremena a iskreno verujem da ce se vremenom jos po neki pojedinac naci u ovoj prici i da ce mu vasi saveti pomoci. U svakom slucaju tu sam pa videcemo rezultate vremenom :-)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pazi ako trazish ljubav, ako te neko nije u stanju voleti kakav si sada, u njemu ljubavi necesh pronaci i kada bi izgledao kao Robi Viljamovka.
Ako zelish sex to mozesh uvek pronaci.

Trebash nauchiti da volish svoje telo, kada zaista pochnesh da ga volish, vremenom cesh se sve vishe i vishe strarati o istom, tako da ti fizichke vezbe nece padati teshko...

Drugi nachin koji ti Morgan predlaze jeste da se zarazish pantljicharom.
Korisnikov avatar
By m..
Boze dragi, zar ti je potreban odredjeni fizicki izgled da bi se osecao privlacno. Ja ceo zivot imam 3-7 kila viska i pivski stomak i ne vidim da to mojim cicama smeta i ne vidim da nisam as sexy as hell. Sve je to pitanje stava, ako mene pitas. medjutim ako ti je potrebno da smrsas, sta da ti kazem, izbegavaj hled i testeninu i kreci se sto vise, vezbaj nesto... ali sumnjam da ce to samo po sebi resiti tvoj problem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!