Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kksvetlost
29. 04. u ciklusu Druga stvarnost film:

TRECI ISPADA
Third Man Out
rezija: Ron Oliver
scenario: Mark Saltzman po knjizi Richarda Stevensona
SAD, 2005.

John Rutka se bavi razotkrivanjem skrivenih homoseksualaca - jer smatra da je za gej pokret bolje da ima sto vise ljudi koji su javno gej. Zbog toga ga mnogi mrze. Kada dodje do pokusaja ubistva on angazuje Donalda Stracheya - privatnog detektiva starog kova.

Ocekujemo vas u Kino klubu "Svetlost" (Milutina Bojica 2) u nedelju 29. 04. u 18h.
Ulaz je besplatan.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bas lepo od vas shto imate ciklus filmova sa gay-tematikom pozdrav za kino klub Svetlost :shake: :mazi:

Jel neko vec gledao taj film?

Ako neko ima link za download Yossie and Jageer bio bih zahvalan ako mi ga posalje na u2u :cool2:
Korisnikov avatar
By Vval
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja, nažalost - film je, blago rečeno (i ne želim tim da teram ljude iz KK Svetlost, ostali filmovi su im mahom odlični, posebno Yossi&J., a i sve je na koncu pitanje ukusa), mučenje, pokušaj trilera sa jako usporenom radnjom, čini mi se TV produkcija, banalne doskočice, etc.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Vval
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja, nažalost - film je, blago rečeno (i ne želim tim da teram ljude iz KK Svetlost, ostali filmovi su im mahom odlični, posebno Yossi&J., a i sve je na koncu pitanje ukusa), mučenje, pokušaj trilera sa jako usporenom radnjom, čini mi se TV produkcija, banalne doskočice, etc.
Ja imam taj film vec 2 godine i slazem se sa onim sto je napisao Vval.
Korisnikov avatar
By Micky
ima li ko ostale filmove kojji su tamo prikazivani a koje bizeleo da imam u svojoj kolekciji, bio bih vam veoma zahvalan posto mi se svi manje vise svidjaju ali naravno moj favorit je Latter days koga obozavam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!