Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG Madonna Party :cheer:
More info please-hoce to biti gay-party?.......hmm i ja svasta pitam cim je party posvecen Madonni pretvorice se u gay-party sam od sebe :peva: :tetka:
Korisnikov avatar
By DeVision
Naravno da je Gay zurka..
Sto se tice informacija, imas gore broj telefona, za upustvo :angel:
Pozz!!!
Korisnikov avatar
By Nelly
extra..madonna party. ala ce biti djuskanjaaaaaa

Spremite dobrodoslicu za novosadjanke i novosadjane :) ))
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
hm..jel moze neki edit da se uradi...nema nikakvog podatka ili ga samo ja ne vidim:S
kakav broj telefona?
Gde je to?
Sta? Kako? :D

Hvala..
SlikaSlika
Korisnikov avatar
By djo
jes!!!! gavez!!!! fenomenalno mesto :) :yay:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja bila u Gavezu jednom - bilo je max 15/oro ljudova.. A rado bih dosla, nije da ne bih, ali kad bi se malo veci broj ljudova odlucio da pojavi..
Korisnikov avatar
By djo
nadam se da će tema - madonna - privući više ljudi :)
mada meni ne smeta ni kad je poluprazno! GAVEZ!!! :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Draco
Ja bila u Gavezu jednom - bilo je max 15/oro ljudova.. A rado bih dosla, nije da ne bih, ali kad bi se malo veci broj ljudova odlucio da pojavi..
Mora biti da smo se srele tad. Duvala je promaja kako je htela. :giggle:

Slatko je mestasce, samo sam ga ja jedva pronasla. Bio je mrak, vlazan teren i tako... Plus, zamalo da greskom upadnem u neciju kucu.

Elem, ako Madonna gostuje na Adi, vala cu se i ja nekako nakaniti da pregazim sve te mocvare.

:okret:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by bojandjo
jes!!!! gavez!!!! fenomenalno mesto :) :yay:
:up:
Korisnikov avatar
By shishmish
ja kad sam bila u gavezu na zurci bilo je puno i super...
Korisnikov avatar
By BELGRADEMADONNAPARTY
BELGRADE MADONNA PARTY

Slika

- MESTO ODRZAVANJA : KLUB GAVEZ, ADA CIGANLIJA (NA PAR METARA OD RESTORANA VERIGE, PRIKAZANO JE NA MAPI-FLAJER)

- KLUB GAVEZ CE 11.5.2007. U 23h PROMENITI SVOJ IZGLED. OCEKUJTE PROFESIONALNU RASVETU, DISKO KUGLE, BALONCICE, DIM, PAHULJE I SVE STO JE POTREBNO DA VAM UPOTPUNI DOZIVLJAJ.

- U BASTI KLUBA POSTAVLJA SE PLATNO NA KOME CE BITI KOMLETAN OPUS 7 MADONINIH TURNEJA, PROMO TURNEJE, VIDEO REMIX SHOW, SPOTOVI KOJE NISTE MOGLI POGLEDATI NA MTV KANALU I SLICNIM TV STANICAMA . . .

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

. . .SVE TO SA ORIGINALNIM TONOM I DOBRIM OZVUCENJEM. SVETLOSNI EFEKTI CE BITI PRISUTNI I U BASTI.

- KADA BUDETE USLI U KLUB VASIM CULIMA OMOGUCAVATE NOVI DOZIVLJAJ: CULO SLUHA CE VAM PRENOSITI DOBRE VIBRACIJE AKTUELNIH HITOVA SVETSKIH TOP LISTA, REMIXE, DJ HITOVE. :dj: NARAVNO I UNUTAR KLUBA CE GLAVNA TEMA BITI "BIG M"... CUCE SE NUMERE KOJE NISU OBJAVLJIVANE OFICIJALNO, PAZLJIVO ODABRANI DJ REMIXI I DOBRO POZNATI HITOVI KOJI SU STVORILI IME MADONNA. GARANTUJEMO VAM ODLICAN ZVUK I UZIVANJE. :dj:

Slika

- KAO STO I NA FLAJERU MOZETE PRIMETITI - BEZBEDNOST JE SVIM POSETIOCI ZURKE ZAGARANTOVANA. PORED NASEG OBAZBEDJENJA U OKOLINI ZURKE CE SE NALAZITI POLICIJA SAMO ZBOG VASE SIGURNOSTI.

Slika

Slika

- FLAJER MOZETE OD DANAS PREUZETI NA POZNATIM "PARTY TIME" MESTIMA VESELE NACIJE: KAFICI, KLUBOVI, PRIJATELJI...

- CELO DESAVANJE SE REKLAMIRA I NA POZNATOM MADONNA FAN SAJTU : Madonna Tribe NEWS

- MAPA JE PRISUTNA NA FLAJERU, KAO I INFO TELEFONI.

- OCEKUJEMO VAS 11. MAJA 2007. OD 23h U KLUBU GAVEZ NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ZURCI POSVECENOJ VELIKOJ M!!!

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

- CENA KARTE ZA JEDNU OSOBU: 250din

- OVO JE ZURKA GAY LJUDI - STR8 FRIENDLY !:hiphip:
BELGRADE MADONNA PARTY

Slika

- MESTO ODRZAVANJA : KLUB GAVEZ, ADA CIGANLIJA (NA PAR METARA OD RESTORANA VERIGE, PRIKAZANO JE NA MAPI-FLAJER)

- KLUB GAVEZ CE 11.5.2007. U 23h PROMENITI SVOJ IZGLED. OCEKUJTE PROFESIONALNU RASVETU, DISKO KUGLE, BALONCICE, DIM, PAHULJE I SVE STO JE POTREBNO DA VAM UPOTPUNI DOZIVLJAJ.

- U BASTI KLUBA POSTAVLJA SE PLATNO NA KOME CE BITI KOMLETAN OPUS 7 MADONINIH TURNEJA, PROMO TURNEJE, VIDEO REMIX SHOW, SPOTOVI KOJE NISTE MOGLI POGLEDATI NA MTV KANALU I SLICNIM TV STANICAMA . . .

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

. . .SVE TO SA ORIGINALNIM TONOM I DOBRIM OZVUCENJEM. SVETLOSNI EFEKTI CE BITI PRISUTNI I U BASTI.

- KADA BUDETE USLI U KLUB VASIM CULIMA OMOGUCAVATE NOVI DOZIVLJAJ: CULO SLUHA CE VAM PRENOSITI DOBRE VIBRACIJE AKTUELNIH HITOVA SVETSKIH TOP LISTA, REMIXE, DJ HITOVE. :dj: NARAVNO I UNUTAR KLUBA CE GLAVNA TEMA BITI "BIG M"... CUCE SE NUMERE KOJE NISU OBJAVLJIVANE OFICIJALNO, PAZLJIVO ODABRANI DJ REMIXI I DOBRO POZNATI HITOVI KOJI SU STVORILI IME MADONNA. GARANTUJEMO VAM ODLICAN ZVUK I UZIVANJE. :dj:

Slika

- KAO STO I NA FLAJERU MOZETE PRIMETITI - BEZBEDNOST JE SVIM POSETIOCI ZURKE ZAGARANTOVANA. PORED NASEG OBAZBEDJENJA U OKOLINI ZURKE CE SE NALAZITI POLICIJA SAMO ZBOG VASE SIGURNOSTI.

Slika

Slika

- FLAJER MOZETE OD DANAS PREUZETI NA POZNATIM "PARTY TIME" MESTIMA VESELE NACIJE: KAFICI, KLUBOVI, PRIJATELJI...

- CELO DESAVANJE SE REKLAMIRA I NA POZNATOM MADONNA FAN SAJTU : Madonna Tribe NEWS

- MAPA JE PRISUTNA NA FLAJERU, KAO I INFO TELEFONI.

- OCEKUJEMO VAS 11. MAJA 2007. OD 23h U KLUBU GAVEZ NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ZURCI POSVECENOJ VELIKOJ M!!!

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

- CENA KARTE ZA JEDNU OSOBU: 250din

- OVO JE ZURKA GAY LJUDI - STR8 FRIENDLY !:hiphip:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa vec ima tema o toj zurci dole...ali dobro nema veze Madonna je to. :sise: :bouncy:

On:ne razumem jel to novi gay-klub?
Ili je to iznajmljen lokal samo za ovu priliku?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by BELGRADEMADONNAPARTY
BELGRADE MADONNA PARTY
- KLUB GAVEZ CE 11.4.2007. U 23h PROMENITI SVOJ IZGLED. OCEKUJTE PROFESIONALNU RASVETU, DISKO KUGLE, BALONCICE, DIM, PAHULJE I SVE STO JE POTREBNO DA VAM UPOTPUNI DOZIVLJAJ.

Mali uvod Maj je 05. mesec... Taman sam se istripovao da sam propustio... :avalon:

A eto mene dolazim!! :yay:
Korisnikov avatar
By erkondisn
bez necenzurirane verzije spota justify my love nista od zurke :D
By ~ Le Saint X ~
valjda cu uspeti bar na tu da dodjem, ako em en uhvati neka radna subota...

MAdonna...

Nadam se da ce pustiti i neki remix
Spanish Eyes

inace...bas svetski zvuci iz ove reklame ta zurka....
videcemo...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hm...ja stizeeeeeeem....
jao ljudi vi ste svi navalili sa nekim dobrim zurkicama (na kojima ja zelim biti) a ja moram da ucim....
Sto bre sve to nije bilo ranije....a ne sada kada imam hiljadu obaveza oko skole, faxa, mature...raznih ostalih gluposti i ne gluposti...

Ali eto....opet cu da dodjem... :D
Naravno...
Slika
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Jel' neko bio na tom mestu ranije? Koliko ljudi moze da stane? Mis'im - da li ce biti nenormalna guzva ili ekstremno nenormalna guzva? :dj:
Korisnikov avatar
By BELGRADEMADONNAPARTY
E SADA IDU ODGOVORI... :mjuza:

UZIMAJUCI SVE U OBZIR SAM PROSTOR MOZE UGOSTITI 500-600 LJUDI.

PARTY JE ZBOG ONIH LJUDI KOJI SU RESILI DA SE TE NOCI ZABAVE U NJEMU. UPRAVO ZBOG TOGA SVE VASE SUGESTIJE MOZETE UPUTITI NA OVOJ ADRESI.

UKOLIKO ZELITE POSEDOVATI FLAJER MOZETE GA PREUZETI DOK ISPIJATE PICE U NEKOM OD VESELIH KLUBOVA. DOSTA NJIH NAM JE IZASLO U SUSRET I OVIM PUTEM IM SE ZAHVALJUJEMO.
:zastava:
Caffe SMILEY, Caffe Ernest Hemingway, Caffe Espeho, . . .

NAPOMENA: UKOLIKO DOLAZITE NA DESAVANJE FLAJER NIJE OBAVEZAN.

NOVOSADJANI, USKORO CE I VAMA FLAJERI ZA OVAJ DOGADJAJ BITI DOSTUPNI.

LINK: PROMO VIDEO
:dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
VOGUE..... :flasher:

Dont just stand there lets get to it strike a pose theres nothing to it voguee :flasher:
By Pending-For-A-Bending
Ja definitivno dolazim! Nije me bilo 100 godina na gay mestima, tako da... promena od Alliance je dobrodosla

Da li moze da se dodje u bermudama ili trenerici?
By Dionysus
E, da, ima li neki dress code ili nesto?
I jel mogu svi koji zele da dodju ili mora da se ima flajer/pozivnica/sta god?
Korisnikov avatar
By Micky
kako sam veliki fan Madonne svakako cu doci inace ja sam vec organizovao u manjoj kolicini Madonna night party i za otprilike mesec dana bice opet ali ovo osecam da ce biti bas ono pravo!
see ya!
Korisnikov avatar
By BELGRADEMADONNAPARTY
HA HA HA...

PA ZASTO NE !?

KO BI TO MOGAO DA TI ZABRANI... NAMA JE BITNO DA SE LJUDI POJAVE NA DESAVANJU U STO VECEM BROJU, A KAKO CE SE OBUCI TO JE LICNA STVAR SVAKOG POSETIOCA ZURKE. :D

UKOLIKO VOLITE ROLERE... DODJITE SA NJIMA ("SORRY"), UKOLIKO STE OPUSTENIJI U TRENERCI... DODITE U NJOJ... SAMO OPUSTENO!!! KADA MOZE BIG M ZASTO NE BISTE I VI?

U VEZI FLAJERA SMO VEC U PREDHODNOJ PORUCI ODGOVORILI.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by lthr_yu

promena od Alliance je dobrodosla
:up:
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
OVO CE BITI MOJ PRVI IZLAZAK NA GAY MESTO,MMM I AM SO EXCITED, VOLIM MADONNU...
JEDVA CEKAM
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by GIAGIRL
OVO CE BITI MOJ PRVI IZLAZAK NA GAY MESTO,MMM I AM SO EXCITED, VOLIM MADONNU...
JEDVA CEKAM
Pa lepo se prvovedi na prvom izlasku:D

Ja dolazim...ako budem imao sa kim i ako me ne bude mrzelo:budilnik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!