Originally posted by Rodman
xaxa taj dj drugi put pusta muziku u zivotu !!! Moguda zamislim dal ce biti p od provoda !!! nek vam je sa srecom
a cujem da je jedan od organizatora cuveni edin svi ga znamo dobro.... tako da vam je provod zagarantovan xaxaxaxaxaxaxxa
Vidim po tvojim zajedljivim komentarima da ochigledno bedno provodis svoje vreme kad si ovde doshao da praznish svoje frustracije, a vidim i da nisi ni malo odrastao u medju vremenu od nasheg zadnjeg kontakta, jbga, izgleda da si ostao isti onaj nezreli klinja, ali ajde, necemo da se spustamo tako nisko i vredjamo se medjusobno nego si i ti pozvan da dodjes na ovu zurku pa ti se mozda posreci i dozivish neshto prijatno;)
Malo obaveshtenje za sve: Bice odabrana muzika, kao shto je vec napomenuto, Ministry of Sound, Muzika iz Queer as Folk, ciji je soundtrack btw. dobio silne nagrade u svetu, tako da mislim da je dobra muzika vishe nego zagarantovana;) A ako neko ima nesto lichno protiv mene sebe dovodi u glupu poziciju tako sto pljuje po muzici koja je svetski priznata.
Sto se tiche bezbednosti, to je posao vlasnika i menadzera lokala a ne organizatora a s obzirom da je u pitanju lokal na visokom nivou sigurno nece dozvoliti neke ispade i propuste kao sto ih nije bilo ni na prethodnim zurkama.
A sto se organizatora tiche, nije bitno ko su, bitan je njihov udeo u organizaciji a to je da odrede datum dogadjaja i istog vam prirede nesto sto do sada nije vidjeno na gay zurkama, ali opet nechiji lichni odnos prema nekom od organizatora moze da da pogreshan utisak o celokupnom dogadjaju. Tako da, dragi moji, obuzdajte svoju mrznju i pokushajte da se sto bolje provedete;)
Btw. Ako vas zanima kako izgleda striper koji ce nastupati to veche, mozete videti njegov profil na gayromeu:
Bodyfit25