Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Nadam se da cu ovo srociti sto jednostavnije.
Jutros sam se probudio nakon tri godine veze, ne da zagrlim decka koji spava pored mene nego da serem ovde na forumu....
Super veza, zivimo zajedno, slicna interesvanja, otprilike iste godine, vecere sa "mamom i tatom".
Sve je peechy, sve je cool, osim sexa...
Kapiram da je ovo vreme u vezi kada strejt parovi prave decu, ili idu na medeni mesec, a ja ostadoh sa varjacom u ruci, lol.

Pitanje je sledece, sta raditi kada sex postane nedeljna, ili mesecna stvar kao odlazak kod zubara ili neko drugo sranje koje se zakazuje? I ako se u vezi osecate kao domacica posle 3 godine braka, da li je to kraj?
Korisnikov avatar
By OldNew
1. Bracno savetovaliste
2. Pitas slatkog decka u mesari gde stalno kupujes da li on moze da ti pomogne;)

Dakle ako izmedju vas postoji dovoljno velika ljubav, sexualni problemi se mogu prevazici: trojke, cetvorke, solo varijante sa drgim tipovima. Rizicno jeste ali ...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Veza vam je zapala u monotoniju koju treba da razbijete necim...
Gore ti je preporucena prilicno ekstremna varijanta uplitanja trecih, cetvrtih, petih osoba u sve to, a ja savetujem malo 'bracno' putovanje. Promenite sredinu. Chuda cini za uchmale veze. Ako i posle toga ne dodje do poboljsanja, ne znam sta da ti kazem.
Mozete da probate i setnju po sexy shopovima. Radjaju se i tu simpaticne ideje.
Korisnikov avatar
By Escobar
da, definitivno mala sexualna infuzija moze cuda da ucini.

iako mozda trenutno ne uzivas u sexu, rekao bih da imas nesto daleko dragocenije. ne ispustaj ga iz ruku!
Korisnikov avatar
By Blady
I ja misli8m da je u pitanju monotonija.. jednostavno je sve predvidivo... malo maste i bice svaste :) ))
Korisnikov avatar
By .L O S T
Sramota, ispadoh ja domacica! a ja sam samo obican papucar!
U tu fazu ulazices i izlazices dosta puta.
Prva stvar je da to sto si rekao nama podelis sa njim!
a onda probajte 3way(nikako svrljanje jer ce to da dokusuri vezu...), recimo isprobajte 2-3 lika.
i videces da posle toga neces se osecati kao sad na neki duzi period i bice ti jos zabavnije opst sa deckom...
probajte neprobane stvari u sexu - sve sto vam padne na pamet!
probajte egzibicionizam ili in the open!

nije dobar savet za putovanje, to je kontraindikovano.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Te trojke su meni sumnjiva rabota. Jedno je pričati o tome a totalno druga stvar sprovesti to u delo. A kad vidiš da ti dečko puši tamo nekom a ti mu tri godine kuvao, pa ga naguze preko posteljine koju si ti peglao... Može svašta da se desi. Sa druge strane može i da bude prilično lepo/popaljivo. Samo ne treba uletati u tako nešto. Nije to za svakog. Pretpostavljam da ste se ograničili na kresanje u krevetu. Što se ne maknete koji metar levo ili desno? Ma maknite i krevet do drugog zida, čisto šaru da promeniš. Malo spontanosti ne može da škodi, ne treba čekati termin za seks, nije to dnevnik 2. Nego se ti lepo sagneš i popušiš mu dok radi na kompu. Zavučeš se ispod stola, šta te briga. Dalje možeš i sam. :angel:
Korisnikov avatar
By HARP
Promenite se vi, ne menjajte svoju poziciju koju imate :)
Bitno je da se pitate da li jos uvek volite jedno drugog. Ako je odgovor ne, onda nemate sta vise da trazite. Ako medju vama i dalje ima ljubavi onda nemojte to da rusite zbog trenutne monotonije koja je usla u vezu.
To je normalno...
By ~ Le Saint X ~
osecati se kao domacica i biti isto je
razlicito...

promeni tvoje razmislajnje,
ne menjaj decka

:snob:
Korisnikov avatar
By Tot
Da nije veći problem od seksa to što se ti osećaš kao domaćica posle tri godine braka? Ili možda osećaš monotoniju i zasićenost sobom pa želiš prebaciti odgovornost na partnera? Da li si promenio očekivanja od života? Kakva su ta očekivanja bila pre nego što si stupio u vezu a kakva su sada? Organizacija zajedničkog života se može menjati a za to je potreban zajednički napor i svakako razgovaraj s partnerom. Zajednički život podrazumeva deljenje mnogih elemenata intimnosti i privatnosti sa partnerom, to je ono na šta ste se odlučili kada ste počeli zajednički život. Seks je samo jedan iako bitan element i treba mu pridati odgovarajući značaj ali ne više od toga. Problem je rešiv ukoliko zajednicu shvatate kao jednu dinamičnum kategoriju koju osmišljavate, ukoliko među vama postoji poverenje i visok stepen kooperacije.
By SUNNY B
standardna stvar. ali ima ona stara da nije stvar u tome sto on tebi vise nema sta da da, nego si ti prestao da istrazujes. i ja istu stvar prenebregavam na taj nacin. doduse, nisu bas 3 godine u pitanju...
Korisnikov avatar
By experiment
Koliko si se potrudio da takvo stanje promenis?
Korisnikov avatar
By The Analyzer
druze... onehalfhuman

jeli medju vama iskrenost uvidjavna osobina?

ako nisi iskren, sta ce ti veza. iskrenost je orudje protiv plagijata.
zasto si u vezi uopste? da razmenjujes iskrenost. ili je ljubav nesto imaginarno, iz nekih novina pokupljena fraza? ima dana , cak i nedelja, a pokadkad i meseci da nemamo sex...
svasta mi je padalo na pamet...

A onda sam MU rekao - Nemoj da se ljutis sto te ne NAPADAM kako imam obicaj...sredjujem neke MISLI - treba mi vremena da shvatim zasto sam to tek sad krenuo da radim.

A ON je odgovorio sa osmehom kakav zasluzuju samo Heroji - Ne ljutim se... - iako je ostavio trag zbunjenosti sirinom sobe.

Znam da je razumeo da bi mi bilo jako tesko da ga izgubim samo zato sto je mene tek sad POTREFILO da se resim nekih misli, nekih znacenja, nekih secanja...

Mozda bi trebalo da preispitas sebe. Mozda gresis cekajuci da se stalno i iznova desavaju nove stvari, resavanja, zamene... a u stvari treba da pogledas KAKAV si covek postao.

Izbegavas odgovornost - jesi li zato nalazio decka? Da preuzme teret sa tebe?

Ako si pasiv, onda ti i ja mogu oprostiti, ali ako si aktiv, radje bih te osinuo pogledom, da ti ne padne na pamet da mi se pojavis u drustvu.

Ili JESI ili NISI.
By onehalfhuman
Ljubav je ljubav, mogao bih da pisem i pisem o tome, ali nema svrhe.
Ko je voleo znace sta je.

Ali to sto se dvoje ljudi vole, ne znaci da mogu da dele zivot.

Naci nekoga koga volis i sa kim mozes da zivis je zajebano. A kad nadjes, na tome treba raditi stalno. Biti isken, prvo prema sebi, a onda prema toj drugoj osobi, znati da se izvinis i da primis izvinjenje, biti na istoj strani cak i kad se svadjate...

Jebiga, mozda je mali princ potrefio stvar kada je pripitomio lisicu :P

Ali upravo taj deo sa zajednickim zivotom je po meni najtezi. Lako je izgubiti se u svakodnevnim glupostima. U frci na poslu, ili u porodici, ili...

Sta ja znam, ali seks je najbolji pokazatelj. Ako se kontas sa nekim to je skroz druga stvar :) Ali ako ne?

Nikad nisam bio u vezi koja je trajala ovako dugo. Mozda je normalno, mozda je veoma nenormalno, mozda je epizoda, mozda je tako od sada pa nadalje? Poima nemam.

Hehe, drago mi je da ima ljudi koji su prevazisli to :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by onehalfhuman
da li je to kraj?
Naravno da ne.

Slažem se sa Minom... Promenite sredinu. Otidite negde makar i na jedan dan. Budite sami. Bez televizora, telefona...
By RACABG
sasvim normalna i prolazna stvar za skoro svaku dugu vezu to je samo jedna od faza nadam se da ce proci ubrzo ali znaj da ce se i ponovo vratiti
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by RACABG
sasvim normalna i prolazna stvar za skoro svaku dugu vezu to je samo jedna od faza nadam se da ce proci ubrzo ali znaj da ce se i ponovo vratiti
:klap:
Korisnikov avatar
By Hys.
Slazem se sa racom- apsolutno je normalna faza u vezi, dolazice, odlazice, vracace se.
Poenta price je sto zivite zajedno, znam kako je kada se dele problemi egzistencije, posla, rodjaka, sranja, zdravlja, zivite sa svim tim, i potpuno je normalno da se zaboravi ponekad da ste i ljubavnici.
Moj savet ti je /a posto sam u braku, sace biti 7 godina kako smo zajedno, mislim da posedujem odredjenu kompetentnost/:

Smejte se.Iskljucite telefon!/nemoj da se zajebes da to uradis bez nejgovog znanja ako ceka vazan poziv/
Idite zajedno do reke, na pola sata, reci mu sta te odusevljava kod njega, poCeti ga na neki vas lep dozivljaj, trenutak
Udji da se tusiras sa njim, a onda pre nego sto se ista "desi" izadji pod izgovorom i docekaj ga sa omiljenim picem u sobi. flertujte. seks je bolji uz cekanje i "building up to it"

Odvojite vece za vas-napisite fantazije na papiricima i naizmenicno ih izvlacite i ispunjavajte.

Samo masta moze da te spreci u ovome nista drugo-potrebno vam je osvezenje, malo igre, puno ljubavi, i bice opet seksa.
Sve najbolje!
Korisnikov avatar
By .L O S T
Malo je ruzno ovo sto cu reci
ali tek pravi, tezak problem ce vas spojiti i pokazati vam da se ustvari to oko sexa i ostalo
samo tripujete:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Dina
Mozda jeste ruzno :D ali ja se slazem sa poslednjim Lostovim odgovorom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!