Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ianna
Nedavno sam se doselila u NS i totalno sam neupucena... Postoji li neka organizacija, klub, kafic? koja su friendly mjesta??? gdje ljudi izlaze ovde???

unaprijed hvala

:neznam:

:federi:
Korisnikov avatar
By ianna
postoji li jos nesto osim narodnjaka???
:joint:

hvala u svakom slucaju...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Koliko sam ja cula od korisnice Seke Sabljak, koja tamo redovno odlazi, narodnjaci su samo deo repertoara koji se pusta i to samo subotom.
Petkom uopste ne pustaju folk.
Uostalom, Seka ( poznata forumska barska ptica ) ce ti to bolje objasniti, jer sam ja starija zena i ne odlazim cesto u nocne klubove i barove, a i nastanjena sam u Subotici, a ne u Novom Sadu. Kad budes dolazila u Suboticu, ja cu te kao dobra domacica voditi u jedan diskretni gay i lezbo bar u centru grada.
:)
Korisnikov avatar
By ianna
ima li jos neko??? mislim, informacije??

:spijun:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hm...bas cudno kako se ne znaju ili ne postoje gay kafici u NS-u...a ja ga bas smatram gay gradom!Tamo ne znam ko nije u fazonu:) :) :) Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by _Crazy_Fox_
Hm...bas cudno kako se ne znaju ili ne postoje gay kafici u NS-u...a ja ga bas smatram gay gradom!Tamo ne znam ko nije u fazonu:) :) :) Slika
Istina.Ovde nas bas ima punoooo.Alo sto se tice gay mesta za izlaske tu je situacija drugacija.Bio je jedan klub radio jedno 2-3 godine u samom centru preko puta ulaza u pravoslavnu crkvu :D ali je zatvoren.

Stvar je u tome shto novosadjanima nije problem otici do Beograda u neki gay-klub posto je udaljenost sat vremena auto-putem tako da vecina kada hoce u gay-club tako i radi.

Lm sto se tive gay-izlazka mislim da je taj caffe-club na tvrdjavi trenutno jedino sto postoji.
Korisnikov avatar
By KiWi

Meni NS deluje kao gayfriendly grad :D

Verujem da ima bar 2-3 gay kafića, i bar još toliko mešovitih koji su gayfriendly ... Raspitaj se kod nekog starosedeoca.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Novom Sadu je definitivno potreban neki gay klub...
Sto se tice str8 klubova uvek su Beogradjani voleli da se prosetaju do NS-a na super provod...tako moze biti i sa gay....
Samo je potreban velikiiii prostor...da moze ceo grad da staneee (:kenjam:)
By Simor
Pogledaj stranicu:
http://www.labris.org.yu/index.php?opti ... &Itemid=77

Tu se nalaze podaci o Novosadskoj lezbejskoj organizaciji (NLO), o njihovim aktivnostima, kao i kontakt podaci (telefon i e-mail) ukoliko želiš da stupiš u kontakt sa njima. NLO je organizovala za lezbejke razne aktivnosti, od filmskih, pozorišnih i muzičkih večeri do raznih radionica (umetničkih, učenja jezika, itd.).
Korisnikov avatar
By M M and I
NS mozda i jeste vise gay-friendly od Beograda...a mozda nije...nisam siguran...U svakom slucaju za neupucene i one (kao sto sam ja) sto naidju najvise jednom godisnje taj grad deluje potpuno gay-UNfriendly...Nigde da nadjes neku informaciju, neki portal, neki klub...nesto...bilo sta...nothing at all :misli:
By Simor
To je situacija u Srbiji. Ne postoje koordinirane akcije, niti kada je aktivizam u pitanju, niti kada su u pitanju ostali aspekti gej života. To je nešto što se ovde tek stvara, a dok god je under construction sve do tada nikakve jasne informacije ni za Beograd ni za Novi Sad ni za bilo koji drugi grad u Srbiji neće postojati. A o friendly gradovima je besmisleno i govoriti, jer su u Srbiji, za sada, svi gradovi manje ili više gay-unfriendly.
Korisnikov avatar
By ianna
hvala vam svima... anyway...
nista... odoh na tvrdjavu... ipak sam tolerantna! :cobanica:

ako bude neka zurka, hocete mi javiti????
Korisnikov avatar
By ogi_ns
"Frida" i "Prostor" vaze za Lezbo friendly kafice, gde se okupljaju novosadske lezbe koje nisu sklone folk zvucima i smaranju na tvrdjavi.
Korisnikov avatar
By ianna
hvala... :cvece:
been there, done that :djavo:
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Gej kafic Laguna u Vojvode Stepe. Dobra muzika, pristojna usluga, i tako...

:cobanica:
Korisnikov avatar
By djuki
osudjena si na BG:bubbles:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Simor
Pogledaj stranicu:
http://www.labris.org.yu/index.php?opti ... &Itemid=77

Tu se nalaze podaci o Novosadskoj lezbejskoj organizaciji (NLO), o njihovim aktivnostima, kao i kontakt podaci (telefon i e-mail) ukoliko želiš da stupiš u kontakt sa njima. NLO je organizovala za lezbejke razne aktivnosti, od filmskih, pozorišnih i muzičkih večeri do raznih radionica (umetničkih, učenja jezika, itd.).
Ja bila tamo i extra je....sve devojke su simpa...cak sam se i zatreskala u jednu... : :love:
Eto ako hoces mozes samnom tamo ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!