Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Skinuh u subotu za par sati svih 13 epizoda serije Dirt. Ovde je jos niko nije otkupio pa nisam ni cuo za nju dok mi jedan drug iz USA nije pricao da mu se dopala.
Glavni lik glumi Courteney Cox a.k.a. Monica iz Friends.

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By HARP
Ah, taj tvoj brzi net :nokti:
Korisnikov avatar
By M M and I
He he... :njanja:

Serija mi se dopala...za ova 3 dana odgledah je celu i zaista nije losa...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by ivanazuh
I sta sad???
Sta sad? Nista! A sta bi ti?

Jednostavno kazem da mi se serija dopala i da je preporucujem svima koji su u prilici da je gledaju.
Ti to dosta ili hoces jos?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hmm ima neka slicna serija na hrvatskom RTL-u....ali kada bolje razmislim mislim da se zove Bones-tako da to nije to. :mete:

On:love Cortney Cox :kafa:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by FireGox
Ah, taj tvoj brzi net :nokti:
Honey mozes i kod nas da uzmes paket sa protokom 756 pa da downloadujes brzo.Naravno ako mozes da placas 50 eura mesecno za net.:sladoled:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne, nije Bones, to je jedna sasvim druga prica. Bones mi se i ne dopada bas nesto.

Ovde Courteney ima dosta drugaciju ulogu od Monica-e u Friends...i dobro ju je odradila.
Korisnikov avatar
By M M and I
Zaboravih da napisem da je produkcija slike u ovoj seriji jako zanimljiva i dobro je uradjena...neke scene su zaista fantasticne. Pogotovo kad se predstavlja svet kako ga vidi glavni papparazzo u seriji kad ga drma zesca sizofrenija. Slike tog sveta su zaista cool.

A za ljubitelje "pikantnijih" scena zaista ima materijala napretek. Obicni heterosex da i ne pominjem. Ostalo je sve od gay-bj do hetero kosarkasa kojeg zenski one-night-stand penetrira koristeci strap-on.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!