- 09 Jan 2007, 07:47
SUNNY GIRL se jos uvek nije javila da potvrdi i li demantuje Dracinu gornju izjavu...

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dracopa ona je prva pocela da peva one nase pesme koje su me tada pogadjale direktno tamo gde jedino nisam zelela, onda sam je molila tri puta da to prestane da radi, po obicaju se oglusila, ne znam zasto uopste sve to kad je znala da me boli i onda je jedina preostala stvar koju je sunny mogla da uradi - da je gurne sa klupe - znajuci da ce to kod nje izazvati bes. fizicki bol je malo dete za dusevni. verovatno sam u tim udarcima trazila beg od suza. ili mi se jednostavno podsecalo na dobre stare dane....Originally posted by SUNNY GIRLNije tacno! Razlog je bio to sto si je gurnula sa klupe i sjebala joj koleno.
treci put - pola 4 ujutro - park na slaviji - ona mene ubija od batina opet po bubrezima i ramenima, ja je opet nisam takla- rezultat ozbiljno sjeban nos tj. sinusi - razlog - pevala je neke pesme koje su me gadno sjebale tada.
![]()
..aj sijamo se ovijeh dana..![]()
Originally posted by SUNNY GIRLSunnymirka, za testeninu ne znam, nikada ja to nisam probala.Originally posted by DracoOriginally posted by SUNNY GIRLNije tacno! Razlog je bio to sto si je gurnula sa klupe i sjebala joj koleno.
treci put - pola 4 ujutro - park na slaviji - ona mene ubija od batina opet po bubrezima i ramenima, ja je opet nisam takla- rezultat ozbiljno sjeban nos tj. sinusi - razlog - pevala je neke pesme koje su me gadno sjebale tada.
![]()
..aj sijamo se ovijeh dana..![]()
dracoslava, da si se smesta javila u roku od dva dana dok nisam istrosila sve one kolenice za pasulj. a moze i neka testenina...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!