Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by avalon
Originally posted by unic0rn
E da, zanimljivo je sto moja keva ima jebeno dobar gaydar. Za pola ljudi koje je videla je odma pitala koji je njihov status.

Cak je i Nikolu od Gay-Serbie provalila odma u svoj njegovoj str8lookichnosti :lol:
Ispricaj celu pricu od juce :giggle:
Pa to bas i nije dobra reklama za tebe :P
Upoznala te je, i odma shvatila da si teta :P :P

A onda je tripovala da sam zaljubljen u tebe :smeh: :smeh:
Originally posted by baby_girl
Da l' znaju ko nam administrira ovde? :)
da.. tek je onda shvatila zasto je vidjala gay-serbia.com u Adress Baru IE-a :) ))
Korisnikov avatar
By Escobar
TEK ONDA????

a koje je objasnjenje bilo pre toga? :njanja:
Korisnikov avatar
By Paki
E da, zanimljivo je sto moja keva ima jebeno dobar gaydar. Za pola ljudi koje je videla je odma pitala koji je njihov status.

Cak je i Nikolu od Gay-Serbie provalila odma u svoj njegovoj str8lookichnosti :lol:
Eto posla za Egmonta :venchanje: , da mama i tata zavrte maramče... :kolo:

:lol:
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja apsolutno nemam nikakve veze sa ovim nesrecnim spletom okolnosti, sem sto cu cestitati hrabrim junacima ove price - mami i tati :)
Korisnikov avatar
By Paki
Da, može, ali tek pošto daš blagoslov i mladenci metnu potpise :P
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Escobar
TEK ONDA????

a koje je objasnjenje bilo pre toga? :njanja:
pa ispalo je da je njoj to bilo normalno posecivati, posto je par puta skidala recepte iz Queer varjache :smeh:
Korisnikov avatar
By Escobar
znaci keva ti je stvarno genije :hail:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Prvi je i rekao da sam ja njihov sin, da je to tako kako je i da nema potrebe da se pravi neka drama. Keva se malo koprcala (jedno od prvih pitanja je bilo, stidljivo dodushe, 'mislis li da se to moze nekako promeniti'?) ali je posle ponovila nekoliko puta caletovu pricu. Vrlo smireno itd...
Tako dobro dete ne moze da bude od losih roditelja. ;)

Sve u svemu, ocena uspesnosti coming outa 9/10 :)

:yay:
:friends:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
unic0rn
pa ispalo je da je njoj to bilo normalno posecivati, posto je par puta skidala recepte iz Queer varjache :smeh:
Znachi ovo je toliko slatko i smesno, nisam se skoro tako nasmejao :smeh: :smeh: :smeh: .
Bravo, CHOVECHE :klap: :klap: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Mr Dee
so, the mighty unic0rn has fallen. :smeh:

hehehe.. hehehe... a ja sam mislio da on nikad nece tako nesto preko svojih usana prevaliti. :)

:evilgrin:
Korisnikov avatar
By EYA
fantasticno ! :sunce:

radujem se pre svega zbog Unija, a onda i zbog pozitivnog efekta ove price i podrske coming out-a svim ljudima kojima zivot u lazima predstavlja veliki teret :mazi:
Korisnikov avatar
By avalon

A onda je tripovala da sam zaljubljen u tebe :smeh: :smeh:
Originally posted by baby_girl
Da l' znaju ko nam administrira ovde? :)
da.. tek je onda shvatila zasto je vidjala gay-serbia.com u Adress Baru IE-a :) ))

Boldovano je apsolutni hit :D
Korisnikov avatar
By Stripi
Iju!
Reci joj oma da ću zato što je bila dobra da objavim jedan krasan recept za kiflice od dizanog tijesta i recept za odličnu Bečku tortu.
A ti, nemoj da majka prepisuje, nego joj fino isprintaj :yes:
Nego, sad kad ste i to riješili, hoćemo li te moć dočekat na jednom Prideu u Zagrebu :love:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ove nedelje me samo sustizu sve same lepe vesti i dogadjaji ( a tek je cetvrtak ).
:klap:
Bravo, mali, postao si, sto bi Balkanci rekli, musko !
:bj:

Gratis raspevavanje za ovu priliku :

" Kad iza sebe pogledam
sebi sam bila i rat i brat
Niko mi ruku pruzio
kada me zivot rusio

I sto put se digla iz pepela
i sve do neba letela
Sebi sam bila i kazna i sud
ali sama sam birala put..."
:yes:
( Ovo ti peva teta Vesna Zmijanac :zmija: )
:B
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bas sam uzbudjena i ne znam jos kako bih opisala osecaje koji se sad kovitlaju u meni.
:)
Kamo lepe srece da sam i ja imala toliko snage da se suocim i sa sobom i sa ocem i sa bracom i sa ostatkom sveta, kad sam bila mlada... Bila sam kukavica, sad to vidim i priznajem.
:( Nisam smela da im priznam da sam zenoljupka, lakse mi je bilo da glumim i pretvaram se. Zato sam tako i prosla - zivela u nesrecnom braku, krila svoju prirodu i sva sreca sto sam ostala udovica, jer bih u suprotnom i dalje bila neautovana. Bas sam bedna. Priznajem.
Ljubi te teta Daca, dragi unic0rne, tako mladog, a tako odvaznog i hrabrog.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Doxar
Inspirisala me je ova tvoja prica da i ja nesto prokomentarisem na ovu temu, s obzirom da se kod mene sve to idesavalo jako slicno, a i prilicno je fresko iskustvo.
Pre svega, sto se tice same reakcije roditelja, mene je iznenadila jako njihova pitomost, nisam bas ocekivao neke specificne manifestacije agresije, ali sam definitivno ocekivao vise buke, vatre i neizvesnosti uopste.

Cinjenica, razocaranost i konsternacija zbog takvog saznanja su uvek prisutni, ali definitivno u manjoj meri nego sto sam to ocekivao.
A, interesantno, i mene su na kraju pitali da li su moje zelje i aspiracije o odlasku iz Srbije nakon zavrsetka faksa vezane za tu, za njih novu cinjenicu.
Sve u svemu, jedno veliko olaksanje, nema sta. I ja ti cestitam na hrabrosti i odvaznosti.
Negde sam cuo komentar koji mi se dopao "danas je izabrati slobodu ( i u sirem smislu ostvarivanje svoje osobenosti i autenticnosti ) - hrabrost", a ja bih dodao i privilegija.
By RACABG
mico draga iz iskustva ti govorim sada ce sve biti lakshe i drugacije - naravno bolje
By Lemur
Joooj, kako mi je drago!

Nekako sam znao da ce to dobro proci, jer koliko znam tvoje roditelje, cini mi se da su jako fini. :D

Ja cu za tako nesto sacekati neka bolja vremena. To bi sada bilo kao slag na tortu, obzirom na situaciju u kuci. :(
Korisnikov avatar
By unic0rn
:zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava:

Odajem trogodisnji pomen kevinim umisljenim unuchitjima i svom ormaru koji me je tako dobro skrivao sve te godine.

Totalno sam bio ubedjen da je proslo samo 2. Ah. =)

:wundy:

:zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava:
By ~ Le Saint X ~
Jao,to je tako COOL
SO VERY COOL
da znas dan svog cumminouta

ja mislim da sam bio nekada zapisao u telefonu
ali kako nemam istu karticu...

elem,mislim d aima 6 godina sigurno
a 7 moguce...

elem
felacio-station!
:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja se u sredu outovao burazeru.Potpuna podrska i razumevanje.Nekako sam sretniji i ispunjeniji sad..:)
Korisnikov avatar
By Sheytan
Bravo!

Nadam se da ćeš svakim danom biti sve srećniji, a pomene pretvoriti u još veće slavlje!

Priča to zaslužuje u svakom pogledu.

I da mnogi drugi krenu tim putem, a roditelji i društvo da najnormalnije gledaju na gay osobe.

Još jednom, iskrene čestitke i najleše želje!

:sunce:
Korisnikov avatar
By gorilica
Kako li sam ja svih ovih godina propushtao ovu temu, nikada mi nece biti jasno? :)
Chestitke na godishnjici, pa da dochekamo ovde i malu maturu iste. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam kroz sve to prošao pre 4 godine, ali se već javlja određena potreba da priznam nekim osobama sa faxa...
Znam da će prihvatiti, sexualnost je česta tema na našem faxu i razgovorima, te stoga znam da su osobe sa kojima se družim vrlo otvorene.
Ali će mi biti smešno, pošto ni ne sumnaju :lol: ... a nije da ne umeju da procene, pošto su tačno odredile ko su sve gayevi u našoj grupi... mada su oni poprilično fem, pa možda zato.

U svakom slučaju ne mogu, niti želim da krijem još dugo.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam se prvog dana jos na faxu outovao:lol:,pa me u Atrijumu "razapese" na krst zbog blasfemije,naime kolega jedan je isao uporedo i na filozofski i na bogosloviju:lol:...So,trebalo je da zavrsim viseci na terazijama,sa sve ispisanim blasfemijama na sebi:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!