Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Možda nije dobro sročila, ali nije pogrešila!

Ljubav se vodi iz glave a ne kitom ... da se vodi kitom jebao bih svakog tipa potpuno jednako ... totalno drugačije reagujem na svakog, a to je stvar glave ... dakle da si dosta glup, imao bi seks kao životinja ... nekontrolisan, divlji, bez značenja i mogućnosti da staneš ako partneru ne prija ...

Smejte se vi koliko hoćete .. na estradi ima gluperdi, ali Jelena njije među njima.
Korisnikov avatar
By KiWi
Uostalom, taj klip se više puta provlačio kroz teme ... nađi ga pa tamo komentariši, ne zaslužuje zasebnu temu (mislim da ga je neko linkovao sa kobajagrande.com)
Korisnikov avatar
By tramp
:radosnice:

sta fali beznacajnom seksu? :cuddle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by tramp

smisao možda?

najbolje da se svi jebemo svo vreme ... u čemu je čar seksa ako možeš da ga imaš kad god hoćeš sa kim hoćeš? ... onda jedino promena partnera može da ga učini posebnim ...
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Kiwi
Uostalom, taj klip se više puta provlačio kroz teme ... nađi ga pa tamo komentariši, ne zaslužuje zasebnu temu (mislim da ga je neko linkovao sa kobajagrande.com)
Kiwi,ovaj video klip je samo uvertira u temu i nije akcenat na njemu.
Da jeste,stavila bih ga u zezanje.Izvini ako si emotivno vezan za gore pomenutu damu.
:volinevoli:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Frizerka
Da jeste,stavila bih ga u zezanje.Izvini ako si emotivno vezan za gore pomenutu damu.
Da sam vezan, jesam. Ako nije akcenat na njemu, nego te stvarno zanima šta je najveći ženski adut, iz iskustva tvrdim: ŠARM! Mislim da ni jedno muško (bar ne neko koga sam ja video) može da zavodi kao žena .. očima, rukama, telom, usnama ... opije te iako joj ni bradavice nisi video ... žene sa šarmom mogu da budu i niske i ravne i koščate, ali kod mene imaju prođu!
Korisnikov avatar
By tramp

smisao možda?

najbolje da se svi jebemo svo vreme ... u čemu je čar seksa ako možeš da ga imaš kad god hoćeš sa kim hoćeš? ... onda jedino promena partnera može da ga učini posebnim ...
zar je car seksa u tome da ga nemas? mozda jednostavno imamo razlicit pogled na seks - meni je puno drazi kad je lako dostupan, ako moram da se smaram da bih do njega dosla smuci mi se pa odem kuci i izdrkam

a to sto ja volim povremeni beznacajni seks ne znaci da ne mogu uzivati u "znacajnom" - ne iskljucuju se

no tema bi o zenskim adutima ... najveci zenski adut ... hm ... ne delim adute na muske i zenske pa ne znam kako da odgovorim na pitanje .. najveci ljudski adut? - prolaznost
Korisnikov avatar
By tramp
Da sam vezan, jesam. Ako nije akcenat na njemu, nego te stvarno zanima šta je najveći ženski adut, iz iskustva tvrdim: ŠARM! Mislim da ni jedno muško (bar ne neko koga sam ja video) može da zavodi kao žena .. očima, rukama, telom, usnama ... opije te iako joj ni bradavice nisi video ... žene sa šarmom mogu da budu i niske i ravne i koščate, ali kod mene imaju prođu!
da je ovo pisalo na str8 forumu pa ajde ... znaci najveci zenski adut zavisi od toga sta pali muskarce :smeh:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Kuku mene s vama :smeh:
Kiwi se nije naspavao pa je ceo dan konfuzan i nervozan
:nesiguran: :nesiguran:
By Çâðê_DUP
Samopouzdanje, novac ... !!
(jos ako je nasledila nesto nepokretne imovine, to daje jos podsticaja)
Ne umem drugacije da objasnim zasto toliko gabora seta "najbolje" tipove i ribe, a ima brdo lepih devojaka koje su nesigurne u sebe, same. (istina je i da su lepse devojke probirljivije, ukoliko uz lepotu nekako dodje i pamet)

prilicno generalizovano, znam, ali ...................................................................................................................................................................................never mind.
Korisnikov avatar
By m..
Ne mogu da gledam klip, imam dial-up...
Elem, sto se mene tice najjaci zenski adut je harizma, samouverenost, samosvesnost, inteligencija, neka unutrasnja snaga, neustrashivost, smisao za humor, zenstvenost (ne iskljucivo ono sto je opsteprihvaceno kao zenstveno ponasanje) u kombinaciji s fizickim izgledom (potonji ne mora uopste biti savrsen, ali mora biti u skladu sa ovim prethodnim)...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Najveci adut je njeno interesovanje za mene.
Korisnikov avatar
By KiWi
da je ovo pisalo na str8 forumu pa ajde ... znaci najveci zenski adut zavisi od toga sta pali muskarce :smeh:
Kao i svaku prosečnu lezbejku, mene jako pali ženska pojava ... kada bih našao pravu lezbaču koja je bi, a pritom dozvoljava svom voljenom da je gleda kako uživa sa drugim ženama, odmah bih je ženio! Jbg. palim se na lezbače :rida: ubijte me :rida: ...
Korisnikov avatar
By tramp
necemo te bijemo :mazi:

kako prava lezbaca da bude bi ... ako je 100% lezbaca ne moze istovremeno biti bi po definiciji, ne? a pale i mene pederi :sigh:

ima par slatkih koji navrate u lezbacku kafanu u NY pa se lepo pofataju na moju veliku radost :yay:
By Çâðê_DUP
Aduti: (za mene)

Fizicka lepota i ZGODNOCA :jadranka:

Intelekt. Dobrota. Pamet. Karakternost. Obrazovanje

I ne nuzno ovim redom.
Korisnikov avatar
By KiWi

kako prava lezbaca da bude bi ... ako je 100% lezbaca ne moze istovremeno biti bi po definiciji, ne? a pale i mene pederi :sigh:

ima par slatkih koji navrate u lezbacku kafanu u NY pa se lepo pofataju na moju veliku radost :yay:
Vidim ja da je ovo početak jednog divnog prijateljstva ... što se tiče lezbejstva i biseksualnosti, slažem se ... ali bilo bi lepo da ovde negde postoji žena koja bi mogla da voli jednog muškarca (mene) i mnogo žena :D ...
Korisnikov avatar
By tramp

Vidim ja da je ovo početak jednog divnog prijateljstva ... što se tiče lezbejstva i biseksualnosti, slažem se ... ali bilo bi lepo da ovde negde postoji žena koja bi mogla da voli jednog muškarca (mene) i mnogo žena :D ...
ne znam za ljubav ali imam poznanicu (koju doduse nisam videla odavno pa ne znam sta bi sa pricom) koja je sa curom "usvojila" decka - njih dve su inace lezbe i u vezi, imale su cak i bracnu ceremoniju (nelegalnu) i onda im je doslo da usvoje decka i eto ... koliko sam tad shvatila to je uglavnom bio seks ali im je on bio i drag

e sad ta moja prijateljica i dalje tvrdi da je lezba jer je nikad pre niti je sad i jedan drugi muskarac privlaci
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zene imaju pozitivne adute? :puzzle:
Dobre su prijateljice, jel se to racuna? :shrug:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Klip je ludilo:kuvar:
toliko se izlupetala ta Karaleusha..da to nije normalno!! :colorado:

Sto se tice aduta..zbog kog je i pokrenuta cela tema..
cini mi se da je najveci adut sarm..:cigareta:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jao bas sam o ovome razgovarao sa jednom drugaricom sa kojom sam se prije nekoliko dana vidio u Cg.

Ona se zatreskala u jednog momka i sve je bilo ok dok momak nije potvrdio ono sto je izjvaila doticna gospodjica-gospodja Karleusa.

Odmah joj se iskvarila slika o tom momku.

Mislim da je Karleusa jos jednom pokusala da bude u centru paznje, ali naravno ne svojom inteligencijom (koju ne posjeduje). :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Koji je po vama najveci zenski adut?
Dobrota, krotkost i mudrost da se u nekim situacijama proguta knedla i drzi jezik za zubima.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Sharm....Inteligencija....Energija... :blenta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by kazanova2007
Sharm....Inteligencija....Energija... :blenta:
upravo tako :up:
Korisnikov avatar
By schatzist
isto kazem...dobra tema za str8 forum....
ovde treba da bude u duhu radikalnog feminizma
:bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!