Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Prosle godine kada sam se pohvalio forumasima da sa svojim i dalje obozavanim deckom slavim 8 godina jedne sjajne veze bilo je reci o tome da ce nas forumasi za 10 godina "braka" poslati na putovanje oko sveta ,

e pa posto smo ovog marta napunili 9 godina a mart 2008 i nije tako daleko
treba misliti na vreme o datim obecanjima
Zato vam predlazem da polako slupljate pare kako biste mogli da se " isprsite" kada dodje vreme za to .... :lol: :venchanje:
mi cemo naravno da napravimo jednu veeeeeliku zurku a vi svi mozete da nam masete dok se budemo ukrcavali na jedan od onih l;uksuznih brodova za prekookeanska krstarenja

:merlinka:
Korisnikov avatar
By unic0rn
joj, fuj, lezbache metuzalemi :P :P :P

Nego, cek cek, oko tih para.

Superadmin ce da otvori bankovni racun.
Onda ce ljudi da uplate.
Onda ce se pojaviti nepredvidjeni troskovi, ono, hitno za odrzavanje sajta, ili superadminu se BASH BASH jede fensi pakovanje bajadera i pije shampanjac s jagodama i shlagom...

I na kraju Zibro zavrshi brckajuci se u Vrnjackoj Banji :P
Korisnikov avatar
By Zibro
ma daj sta das , ne odbijam ni vrnjacku banju ako je za dzabe , i tako nikad nisam bio , a super administrator ce grozno da se ugoji od svih tih bajadera tako da ce i pravda biti zadovoljena
Korisnikov avatar
By Zibro
sta su to metuzalemi ?:diplomac:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Zibro
sta su to metuzalemi ? :diplomac:
[color=646464]Metuzalem je sinonim za nešto dugog veka. Ako se ne varam, Metuzalem je bio junak Starog Zaveta koji je živeo 969 godina (ili 999 nisam siguran).

Što se tiče love, na mene ne računaj. Ne držim pare u kesi.
[/color]
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
A da vi prekinete na jedan dan...tek toliko da restartujete timer. Taman da se organizujemo... a Morgan vam lichno obecava putovanje za 10-tak godina, ako Morgan laze..neka vas grom udari.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Morgan Le Faye
ako Morgan laze..neka vas grom udari.
[color=646464]Očekivao sam od Morgane nešto originalnije.

@Zibro: Jel mora baš iz kese ili može i iz buđelara?
[/color]
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kiwi
Očekivao sam od Morgane nešto originalnije.
Morganova "originalnost" nije u slovima i rechima, ona je u tumachenju istih.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Zadovoljite se bombonijerom, koju cu vam rado pokloniti.
Kriza je.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Daliborka

Kriza je.
:lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
... da ce nas forumasi za 10 godina "braka" poslati na putovanje oko sveta...
Aha
Evo prilazem u fond:obraz:
Nego zanima me sta ste dobili za pola od ovog divnog jubileja
da i ja trazim to nesto od forumasa:neznam:

nista je netacan odgovor!:sekirica:
Korisnikov avatar
By Dina
Zibro i Lost cestitam! :kiss: :kiss: Divni povodi za slavlja , stvarno bismo mogli da se okupimo za desetogodisnjicu odnosno petogodisnjicu :grouphug: :kolo:

Ali sto se nagrade tice... hmmmm... vi ste srecni i ovako :D Ja predlazem da nagrada bude za forumase koji se jos nisu usrecili u ljubavi i to da idu na put svi zajedno pa se mozda vrate u novim ljubavima :setnja: :love: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by L O S T
... da ce nas forumasi za 10 godina "braka" poslati na putovanje oko sveta...
Aha
Evo prilazem u fond:obraz:
Nego zanima me sta ste dobili za pola od ovog divnog jubileja
da i ja trazim to nesto od forumasa:neznam:

nista je netacan odgovor! :sekirica:

ako se dobro orjentisem kroz vreme za petogodisnjicu jos uvek nisam bio clan foruma
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bolje uzmite ponudjenu bombonijeru, jer cete inace ostati praznih saka, kako ja vidim...
:)
Korisnikov avatar
By .L O S T

ako se dobro orjentisem kroz vreme za petogodisnjicu jos uvek nisam bio clan foruma
sad si me razocarao, mogao si bar da slazes nesto da se i ja ovajdim od ovog foruma :mad:
povlacim donaciju od malopre!!!:tuc:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ja cu rado ucestvovati u delu poklona za tako nesto lepo.
By Snow_Crystal
Od mene mozete da dobijete samo sampanjac koji se razbija o brod za srecu.... ili ga sami popite.... :pare:
By жњ
da li je postojao forum pre deset godina, dragi zibro? :misli:
Korisnikov avatar
By ...
Cini mi se da sam ja dao tu idejicu oko sakupljanje novcanog priloga za vase putovanje... jel' 500 evra dosta?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja imam 200 dinara, kada vec insistirate na novcanim prilozima.
Znam da je malo, ali je od srca.
:)
( Samo da vam kazem, prvobitno ponudjena bombonijera staje 250 din. )

Predlog:
Bolje vam je da od sakupljenih novcanih poklona kupite kakvu ves masinu ili garnituru za kuhinju ili dnevnu sobu, prakticnije je, a i pametnije na ovu krizu.
:yes:
By Paris
Evo ja cu se isprsiti :alexis:
Samo da znate da Samantha Fox peva na tim brodovima za krstarenje :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
svaka cast. znam sta znaci biti sa nekim vise od pola decenije /meni je u junu 7 godina/
takodje znam, da vasa ljubav, koja traje, je vama najveci poklon. jos jednom-cestitam, od sveg srca.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by devokICA
svaka cast. znam sta znaci biti sa nekim vise od pola decenije /meni je u junu 7 godina/
takodje znam, da vasa ljubav, koja traje, je vama najveci poklon. jos jednom-cestitam, od sveg srca.
to znaci da ne das pare?
Korisnikov avatar
By ...
Ja mislim da bi jedna lepo srocena prica o Zibru i njegovom momku, objavljena po medijima, ucinila daleko vise za promenu nacina na koji ljudi ovih krajeva gledaju na gej populaciju nego sve pederske organizacije Srbije.
Dakle, nazvacemo i novinare kada Zibro and his spouse budu krenuli na put oko sveta (ili u Vrnjacku Banju, sve zavisi od toga koliko budemo skupili novca).
Zbog vas, i zbog pedera koji su sada jos deca, stedite ovih meseci i ustedjevinu uplatite na racun onih koji su se deset godina voleli. A onda, jedna lepa medijumska kampanja...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Adenim
Originally posted by devokICA
to znaci da ne das pare?
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!