Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Sundjer BobanRazmisljala sam i razmisljala, nije da nisam razmisljala, ali, jebi ga, nisam uspela da to realizujem.
Da li si razmisljala o tome da nadjes decka sa kojim bi kao bila u vezi, i koji bi ti kao bio decko pred svetom i ti njemu devojka naravno?
Originally posted by Seka SabljakPa ja sam i onako kučka prema dečkovima (uvek bila i ostala), tako da tu hladnu i zategnutu atmosferu u mom slučaju niko ne bi provalio. Madaaa... Prema gay dečku/maski bih bila nekako slađa... O'ma' bi se videlo da nešto ne štima...
S tim deckom se treba ponekad i ljubiti pred drugima, odnosno odavati utisak srecno zaljubljene devojke.
Originally posted by Angelina777To je MNOGO dobro!!! Mnogo!
Ja bih (privremeno) jer volim da lozim radoznale..naucila sam da radoznale treba nagraditi lazima....
Originally posted by kiss addict
da. i to samo u jednom slučaju.
da taj dečko bude![]()
jedino tako bi mi svi verovali da mi je dečko, pošto odgovara opisu muškarca kakav meni odgovara, u svakom pogledu![]()
Originally posted by Sundjer BobanМени би таква комбинација врло добро дошла. Мајка зна да ми се свиђају девојке, али када сам раскинула једну дужу везу са девојком, почела ке да се нада да ћу постати хетеро и од тада се као виђам са дечкима, међутим, пре два месеца сам почела да се виђам са једном девојком, са којом желим да имам озбиљну везу без ичијег утицаја. Ради покрића (пошто ја увек морам да кажем где , са ким и на колико дуго идем) имам једног дечка већ месец дана као, али ми је стварно мука од тога да га лажем и да приморавам себе на нешто што не желим. Одговарало би ми да нађем дечка хомо или бисексуалне оријентације, по могућству старијег од мене једно 4-5 година. Иначе, за пар недеља пуним 18, за себе могу рећи да изгледам "као хетеро девојка" скроз, иначе сам фемица, образована сам, нормална и обично су ме родитељи бивших момака добро прихватали. Ако неко жели сарадњу, на обострано задовољство, нека се јави
Ne znam nisam pametan, ne mogu vise da slusam i da smisljam varijante odgovora na pricu: ''pa mlad si, lep jebo te, gde ti je riba??!?'' trulo mi vise da sam sebe slusam kako kenjam nesto i izmisljam.
![]()
Originally posted by Michael_PGCao.
Cao.Imam 21 godinu i imam isti problem kao neki ovdje.Bas prije neki dan odbio sam extra curu jer sam gay.Pravdao sam se kod drustva kao "ma ona je @rva!" necu da budem sa njom.
Ako ima neka cura koja je raspolozena za druzenje sa jednim cool momkom iz HN-PG neka mi se javi.Takodje ako neka cura dolazi u HN na ljetovanje i zeli da pomogne jednom momku tako sto ce tu i tamo popiti neko picence i ludo se provesti neka mi se javi...
Originally posted by DaliborkaUf...Samo da nije ovolika razlika u godinama...Al sta znam...Jel dolazis u HN ovog ljeta?
Cao.
Evo, ja sam voljna da ti izadjem u susret.
Ako ti odgovaram, javi, pa da se pakujem.
Imam 36 godina.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!