Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Dionysus
\hocu ja da ti glumim ribu, ako ces ti meni da glumis tipa. Simpaticna sam, izgledam skroz str8, garant bih prosla, a i meni treba paravan. Samo, mozda je raazlika u godinama velika, ja imam 17...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Sundjer Boban
Da li si razmisljala o tome da nadjes decka sa kojim bi kao bila u vezi, i koji bi ti kao bio decko pred svetom i ti njemu devojka naravno?
Razmisljala sam i razmisljala, nije da nisam razmisljala, ali, jebi ga, nisam uspela da to realizujem.
:(
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Seka Sabljak
S tim deckom se treba ponekad i ljubiti pred drugima, odnosno odavati utisak srecno zaljubljene devojke.
Pa ja sam i onako kučka prema dečkovima (uvek bila i ostala), tako da tu hladnu i zategnutu atmosferu u mom slučaju niko ne bi provalio. Madaaa... Prema gay dečku/maski bih bila nekako slađa... O'ma' bi se videlo da nešto ne štima...

Okreni, obrni... pu... da ga jebem...

...mmm... :drkanje: :drkanje: :drkanje:
By Çâðê_DUP
Ja bih (privremeno) jer volim da lozim radoznale..naucila sam da radoznale treba nagraditi lazima. ako se oni osecaju lose zato sto ja imam verenika (npr moja ex devojka i njeni roditelji, jer im propada prica da im je kcerka strejt), PA NARAVNO. Dosad sam im preko radoznalog posrednika plasirala pricu o dva spontana pobacaja i udaju u septembru (svakog septembra) Sad sam ostavila verenika posle 3 godine strasne ljubavne veze, jer sam se razocarala u muskarce (prevario me je sa drugom) i resila sam da se smirim i posvetim knjizevnosti i studijama.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Angelina777
Ja bih (privremeno) jer volim da lozim radoznale..naucila sam da radoznale treba nagraditi lazima....
To je MNOGO dobro!!! Mnogo!
Pa kad vidiš da su se primili, pa kad shvate da su se zajebali, auuuu...

Samo zbog toga vredi ponekad brinuti o tome šta drugi misle.

:pirat:
By alexsan
prijatelju ja sam iz hrvatske i bas sam slicno ako ne i isto trazio u hr.odmah su me napali.slicno razmisljamo i ja vec duze vrijeme trazim tako nesto cak sam mislio i ovdje traziti curu za cover brak tako se to zove.nedavno sam i sreo jednog decka koji je ozenjen vec 7 godina i odlicno im ide.tako su postigli vise od zivota.kupili stan imaju vise novaca i barem jednom u starosti imati ce nekoga ko ce im dodati casu vode.gay i lesbijske veze poslije nekog vremena puknu i onda se ostaje sami.naravno to je moguce samo ako ste diskretni oba dvoje.ja naprimjer kupujem sada stan pokrecem svoj posao i rado bi to podjelio sa nekom curom.pa ako ima neka cura koja je voljna da dode u hr.neka se javi.ja imam prijatelje i rodbinu isto kojima nemogu reci.razmisljao sam preseliti se u neki drugi grad naprimjer ja sam iz pule a preselim se u rijeku tako ono malo vremena kad se pokazem svojima nebi nista skuzili.i mogli bi ja i cura da vodimo seksualni zivot kako hocemo.ja sa deckom ona sa curom.razmisljao sam cak i jednog dana posvojiti djete pa postoji i umjetna oplodnja.dopisujem se isto sa lezbama koje imaju 40godina i one su mi rekle da poslije nekog vremena veze traju najduze 6mjeseci.tako bi barem imali sa nekim podjeliti usamljenost i prije svega odlicno prijateljstvo.sve je to lako kad si mlad a poslije ti svi pricaju iza leda cak ti i nedaju posao i slicno.posjeti gay.hr ja sam pod istim imenom pa procitaj koje sam odgovore dobio tamo.pozdrav i nemoj odustajati tako se barem i ja nadam.ima gay decki koji su razocarani a isto tako i cura jednostavno takav je zivot pa ako znas koju curu spomeni dali bi dosla u hr.:pickme:
Korisnikov avatar
By Myself
Meni je 'protivprirodna' veza sa mauskarcem. :D Znaci, ne bih znala kako da se 'ophodim' prema muskarcu, njegovom telu ili sl. Sto opet znaci, da bi na sve licili, ali na par nikako. :predaja:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Seka Sabljak
Ne znam, ali mislim da je bolje praviti se luda i zaobilaziti teme o momcima.
Ili reci: JA SAM ASEKSUALNA I FRIGIDNA.
:rotflmao:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne. :alexis:
Samo mi jos treba da ljudi pomisle da sam postao lezbejka... pu pu pu
Korisnikov avatar
By IriS
da. i to samo u jednom slučaju.
da taj dečko bude :unic0rn:

jedino tako bi mi svi verovali da mi je dečko, pošto odgovara opisu muškarca kakav meni odgovara, u svakom pogledu :trep:
Korisnikov avatar
By KiWi
pa pristao bih .. i da budem cover dečko i da imam cover dečka.. važno je da se zabavljamo :D mlados' ludos'
By pčelica
Ne bih imala vezu masku, i to iz nekoliko razloga.
Na žalost, ne mogu da kažem da je jedini razlog taj
što ne želim da lažem (jer ja već tri godine obrni okreni
živim u laži), nego za početak, ne želim da lažem više
nego što već radim. Osećala bih se jadno kada bih zavlačila
bilo koga. U veze ulazim samo zarad emocija a sad sam u seriji
muškaraca sa kojima ne mogu da razvijem nikakvu emotivnu
povezanost.
I na kraju, najbitnije.
Po prvi u životu ja mislim svojom glavom. I super mi je. Iako
su krenula "pitanja" uz podizanje obrva, osećam se
dobro što ne radim ono što ne želim da radim.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma ne dolazi u obzir! Muka mi je i od ovoga sto lazem ljude, i to ne zato sto se stidim toga ko sam, nego neki prosto ne zasluzuju da toliko znaju o mom zivotu!!!
By pčelica
Originally posted by kiss addict
da. i to samo u jednom slučaju.
da taj dečko bude :unic0rn:

jedino tako bi mi svi verovali da mi je dečko, pošto odgovara opisu muškarca kakav meni odgovara, u svakom pogledu :trep:

Ali... ali... nije li nas julski
Cosmo naučio o opasnostima
avanture sa šefom?
:nesiguran:
(pa makar to bila i maska avantura.)
Korisnikov avatar
By IriS
baby bee, to ne bi bila avantura, no brak :kissing: ::meda:
By Snow_Crystal
Pokusala,nije islo jer se on zaljubio u mene (da bio je str8)... Od tada mi je bolje da sam "sama" kad sam sa nekim....
By Dionysus
Originally posted by Sundjer Boban
Ne znam nisam pametan, ne mogu vise da slusam i da smisljam varijante odgovora na pricu: ''pa mlad si, lep jebo te, gde ti je riba??!?'' trulo mi vise da sam sebe slusam kako kenjam nesto i izmisljam.

:doh:
Мени би таква комбинација врло добро дошла. Мајка зна да ми се свиђају девојке, али када сам раскинула једну дужу везу са девојком, почела ке да се нада да ћу постати хетеро и од тада се као виђам са дечкима, међутим, пре два месеца сам почела да се виђам са једном девојком, са којом желим да имам озбиљну везу без ичијег утицаја. Ради покрића (пошто ја увек морам да кажем где , са ким и на колико дуго идем) имам једног дечка већ месец дана као, али ми је стварно мука од тога да га лажем и да приморавам себе на нешто што не желим. Одговарало би ми да нађем дечка хомо или бисексуалне оријентације, по могућству старијег од мене једно 4-5 година. Иначе, за пар недеља пуним 18, за себе могу рећи да изгледам "као хетеро девојка" скроз, иначе сам фемица, образована сам, нормална и обично су ме родитељи бивших момака добро прихватали. Ако неко жели сарадњу, на обострано задовољство, нека се јави :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Pristala bih da nadjem decka za okolinu.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Swanheart
:lol: vec imam decka za okolinu :smeh:
Ljubi te tvoj decko :obraz:

:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Jao decko brada, imala sam, stavise ponekad, jako retko pise nesto na forumu, enivej, bili smo zajedno u 2. srednje dok smo jos uvek lutali u potragama za sexualnim identitetom. I sta se ispostavilo, moja baba koja ima 76 godina, je pre koji mesec obznanila kako joj je sve vreme jasno da je gay. Toliko o decku bradi, to ni babe ne piju ovih dana.
Korisnikov avatar
By Blady
Meni treba.... naravno kao maska, ali da to nije neki fem tip, vec suprotno... Fem tipovi se uvek provale.... eh...
Korisnikov avatar
By m..
Dusho, ovaj tip nije fem, mada jeste nekako nezan i osetljiv, ali ne toliko da ocekujes da ce ga baba provaliti.

Meni ne traba decko-maska, meni treba da moja keva shvati poentu onog Labrisovog biltena o outovanju, umesto da ga premesta s jednog mesta u kuci na drugo vec 6 meseci, i da prekine da mi prica kako je sanjala da treba da se udam za ovog ili onog tipa...:meduza:
By Michael_PG
Cao.Imam 21 godinu i imam isti problem kao neki ovdje.Bas prije neki dan odbio sam extra curu jer sam gay.Pravdao sam se kod drustva kao "ma ona je @rva!" necu da budem sa njom.
Ako ima neka cura koja je raspolozena za druzenje sa jednim cool momkom iz HN-PG neka mi se javi.Takodje ako neka cura dolazi u HN na ljetovanje i zeli da pomogne jednom momku tako sto ce tu i tamo popiti neko picence i ludo se provesti neka mi se javi...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Michael_PG
Cao.Imam 21 godinu i imam isti problem kao neki ovdje.Bas prije neki dan odbio sam extra curu jer sam gay.Pravdao sam se kod drustva kao "ma ona je @rva!" necu da budem sa njom.
Ako ima neka cura koja je raspolozena za druzenje sa jednim cool momkom iz HN-PG neka mi se javi.Takodje ako neka cura dolazi u HN na ljetovanje i zeli da pomogne jednom momku tako sto ce tu i tamo popiti neko picence i ludo se provesti neka mi se javi...
Cao.
Evo, ja sam voljna da ti izadjem u susret.
Ako ti odgovaram, javi, pa da se pakujem.
Imam 36 godina.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da, naravno. :pinknaocari:
I bila bih satro devojka nekom kom je potrebno.
By жњ
za okolinu me zabole.

ranije sam htela da idem na tu varijantu zbog mame i tate, ali ne iz nekog straha od njih (malo sam matora za to), nego cisto da im ispunim zelje... znam da bi moju svadbu voleli najvise na svetu, ali se nema para za takvo foliranje...

uostalom, mislim da bi me mama izvalila na keca :rentgen:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Bih, mada meni bitni ljudi vec znaju...pa nemam radi koga to da radim...
Mozda malo mamu i tatu da tovarim:tuc:
By Michael_PG
Originally posted by Daliborka

Cao.
Evo, ja sam voljna da ti izadjem u susret.
Ako ti odgovaram, javi, pa da se pakujem.
Imam 36 godina.
Uf...Samo da nije ovolika razlika u godinama...Al sta znam...Jel dolazis u HN ovog ljeta?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!