Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Snow_Crystal
:nerd: Nemam pojma zasto ali se setih one reklame za ovogodisnji FEST - jesili kadar za fest... A jeli m.. tebi bi bilo sve jedno da se smuvas sa nekim pa da tu devojku sutra dan vidis kako se cmace sa nekom tamo a sa tobom je u vezi kao? :eviltrep:
Pa ja u principu ne trazim od ljudi ono sto nisam spremna da im dam. Verovatno mi ne bi bilo u potpunosti svejedno (ja moram biti u centru paznje), ali avaj ne bih bas ni pala u ocajanje. Uostalom desavalo mi se da mi cica poprilicno detaljno opisuje sta je radila s nekim tipom, valjda da vidi koliko sam ljubomorna, i jebiga - nisam bila ljubomorna. U svakom slucaju, ako ima nekog sa strane, hocu to da znam.
Bila bih jako ljuta kada bi se ta devojka deklarisala kao monogamna, od mene zahtevala da budem monogamna i onda otkrila da se ona bakce nekim drugim (meni iza ledja), to je vec deal-breaker.
Korisnikov avatar
By m..
Btw uostalom, mogu da budem monogamna, ako mi je bas stalo do osobe i ako je to njoj potrebno, mislim bar neko vreme. Jednom sam bila monogamna 6 meseci iz ciste zablude (doduse svidelo mi se za to vreme bar 275 ljudi, ali nisam nista radila tim povodom).
Korisnikov avatar
By Hys.
nema sta da otkrivaju, sve se lepo zna. mogu da "postignem" dva partnera /ja ovde pricam o vezama, ne praktikujem neozbiljne varijante, ali ih ni najmanje ne osudjujem, samo nije moj fazon/
ono sto ne mogu da "postignem" niti zelim, je rad iza ledja.
Korisnikov avatar
By m..
Rad iza ledja nikako, fuj. Mislim kad bih neku cicu tako malo cenila da joj radim iza ledja, verovatno ne bih imala ni kres semu s njom. Generalno se jezim od tih dvolicnih likova, jebote ne mozes nekog drzati u zabludi da je jedini ako nije, plus mi nije jasno kako pravdaju ono vreme kad su odsutni...
Ma ne znam, ja sam jednom bila sa uzasno posesivnom i ljubomornom cicom, i to je ocigledno ostavilo ozbiljne posedice na mene (jbt cak sam otvarala temu o tome, lol), tako da trazim slobodu cak i kad mi de fakto ne treba i kad sam nekako fokusirana na jednu osobu. Mislim, da sam zaljubljena do neba, ipak cu se ljubiti s nekim drugim ljudima (jer to radim i inace, ljubim se sa dosta ljudi on daily basis) i najverovatnije necu spavati sa nekim drugim (mada u nekim slucajevima jesam), samo nikako ne zelim da se opet osecam onako zarobljeno, hocu svoju slobodu da flertujem okolo i da pipkam ljude :D ...:jerry:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by m..
Rad iza ledja nikako, fuj. Mislim kad bih neku cicu tako malo cenila da joj radim iza ledja, verovatno ne bih imala ni kres semu s njom. Generalno se jezim od tih dvolicnih likova, jebote ne mozes nekog drzati u zabludi da je jedini ako nije, plus mi nije jasno kako pravdaju ono vreme kad su odsutni...
Ma ne znam, ja sam jednom bila sa uzasno posesivnom i ljubomornom cicom, i to je ocigledno ostavilo ozbiljne posedice na mene (jbt cak sam otvarala temu o tome, lol), tako da trazim slobodu cak i kad mi de fakto ne treba i kad sam nekako fokusirana na jednu osobu. Mislim, da sam zaljubljena do neba, ipak cu se ljubiti s nekim drugim ljudima (jer to radim i inace, ljubim se sa dosta ljudi on daily basis) i najverovatnije necu spavati sa nekim drugim (mada u nekim slucajevima jesam), samo nikako ne zelim da se opet osecam onako zarobljeno, hocu svoju slobodu da flertujem okolo i da pipkam ljude :D ... :jerry:
:up:
savrseno!
ne volim da se od mene nesto ocekuje sto ja ne mogu, ili kad izvalim da nismo na istom stepenu 'neocekivanja' i to me zulja.
sad se setih, ponekad i samo ocekivanje zulja (kada i mogu da ga ispunim), to unapred odredjeno itd...

hocu svoju slobodu da flertujem okolo i da pipkam ljude
ja to volim i sta cu...
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by m..
hocu svoju slobodu da flertujem okolo i da pipkam ljude :D ... :jerry:

oOOhhhHH, YEEEEEESSSSSS, do it to me, babe:fuckbed:
Korisnikov avatar
By wroom
iskreno, mislim da je najteze i najzahtevnije, pa samim tim i najvece dostignuce odrzati monogamnu vezu... :lood:
sve ostalo je :fuck:TOO FUCKING :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed:EASY.
pure piece of shit ( :rodjendan: PIECE OF CAKE, that is) :fuck: :djavo:
Korisnikov avatar
By radoznala
@ wroom
pa covece po*eba ( :fuckbed: ) svaku temu, lol
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by wroom
iskreno, mislim da je najteze i najzahtevnije, pa samim tim i najvece dostignuce odrzati monogamnu vezu... :lood:
Da jest, a ne onda da ocekujes od nekoga ko te poznaje tipa 3 nedelje da bude monogaman zbog tebe i nekog tripa. :)
By Snow_Crystal
Originally posted by m..
Btw uostalom, mogu da budem monogamna, ako mi je bas stalo do osobe i ako je to njoj potrebno, mislim bar neko vreme. Jednom sam bila monogamna 6 meseci iz ciste zablude (doduse svidelo mi se za to vreme bar 275 ljudi, ali nisam nista radila tim povodom).
Ovo ispade kao da nekom cinis nesto sto se podrazumeva kada si u vezi.Zasto onda uopste i poceti nesto ako ne moze da ostanes samo sa njom? Zar ti ne podrazumevas prevaru kada se okolo ljubis sa nekim drugim a ovamo si kao u vezi?:wtf:
By Snow_Crystal
Originally posted by m..
Da jest, a ne onda da ocekujes od nekoga ko te poznaje tipa 3 nedelje da bude monogaman zbog tebe i nekog tripa. :)
Cekaj zasto trip? Zasto da ne budes monogama? Znas nekog 3 nedelje smuvaliste se i ona zeli da pokusa vezu sa tobom, sta fali tome?:nerd:
Korisnikov avatar
By m..
Ovo ispade kao da nekom cinis nesto sto se podrazumeva kada si u vezi.Zasto onda uopste i poceti nesto ako ne moze da ostanes samo sa njom? Zar ti ne podrazumevas prevaru kada se okolo ljubis sa nekim drugim a ovamo si kao u vezi? :wtf:
Dusho, nista se ne podrazumeva. Sve je stvar dogovora, bar kod mene, drugacije ne ide. Uglavnom ni ne zapocinjem nista sa ljudima koji mi se ucine ko neko ko ne moze da me hendluje i obratno.
To sto ti kazes se podrazumeva u striktno monogamnoj vezi, a ja sam imala neke koje to nisu. I zasto je 'kao' veza, ako se ja ljubim okolo? Mislim meni ovo sto ti nazivas vezom vise lici na robiju. Ja de facto nista ne moram, nista se ne podrazumeva, sve je pitanje kompromisa i dogovora. Btw ja se i inace, kad nisam u vezi, sto ce biti nekih 95% mog zivota, ljubim okolo...
Cekaj zasto trip? Zasto da ne budes monogama? Znas nekog 3 nedelje smuvaliste se i ona zeli da pokusa vezu sa tobom, sta fali tome? :nerd:
Pa, hm, ne bih da joj predje u naviku pa da ocekuje da uvek bude tako, neka hvala, vise volim karte na stolu. To bi bilo zavlacenje. Znas, kao - jedna stvar u izlogu a druga u radnji. Ja to ne radim, sorry.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Galateja
Wow jako zanimljivi odgovori... :eviltrep:
A sad ti da odgovoriš na svoju temu... :eviltrep:
Monogamista tj. redni broj 1. Ako nekog iskreno zaista volis onda ti ne trebaju ljudi sa strane. NIKO ali NIKO ne moze da me ubedi da se mogu voleti dve ili vise osoba istim intezitetom u isto vreme. :flaming:

Jes' vala. I sve majke lazhu kad kazhu da "dele" svoje srce na dva sina. Mislim da se ljubav ne deli na dvoje! ;)

A mene bi verovatno nazvali monogamnim poligamistom... Imam dovoljno ljubavi za sve svoje devojchice u datom trenutku. Svaku poshtujem i cenim i nikada nisam sa obe istovremeno. Monogamija chista!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by devokICA
snow, tesko je poverovati da dve osobe mogu isto da se vole.
ne mogu.
nijedna osoba nije ista da se isto voli.
ali moze podjednako duboko:) /barem znam nekog ko to moze :zvizdi: /

A mi se poznajemo? :nerd:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Val

Posle koliko vremena budete provaljeni (ako vas provale)
Ne, ne provaljuju. Znaju!
i kako uspevate da volite u isto vreme dve osobe? Kome dajete vise sebe ili je to podjednako? :shocked: :posrani:
Mogu ja da volim i 16 osoba istovremeno. Kondicija. A dajem SE onoliko koliko im trebaM. ;)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
E bash tako :)

Inache, volimda lovim zajedno sa zenom mi :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
pre puno godina sam bio u tipicnim pederskim vezama... veran dok ne naidje nov tip u novoj prilici. :burner:
Onda sam upoznao svoju bolju polovinu i jednog dana smo iz ciste radoznalosti resili da probamo monogamnu vezu.
i evo vec 50 meseci sam posvecen jednoj osobi.
ovo je nesto najlepse sto mi se u zivotu desilo:kralj: :kralj: :kralj:
(a posto ipak imamo zelju ponekad za nekim drugim to odradimo u 3way-u i opet budemo samo nasi:oskar: )
Korisnikov avatar
By Blady
Monogamna, ali sam bila i u poligamiji jedno vreme... a moze se reci da sam kao Galateja, dosta cesto u masti poligamna..... i ako sam sada monogamna :)
By Snow_Crystal
Sto lolim te u mislima poligamiste a u realnosti mono... :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Zavisi. Ako je u pitanju samo sex (ako sam single), nije mi problem da imam više tipova s kojima to radim, pa zovem svakog kada mi dune. Kad je u pitanju prava emotivna veza dvoje ljudi, treći je suvišan.
Korisnikov avatar
By Blady
Sto lolim te u mislima poligamiste a u realnosti mono... :)
Pa zato sto su to neke u stvari fantazije... kad skupis sve devojke sa kojima bih bila... npr koje mi se svidjaju, onda je to poligamija, zar ne? :)
Ali sam inace monogamna... i srecna sam time :)
By Dionysus
Ja sam monogamna u smislu da kada nadjem neku devojku budem samo sa njom i volim samo nju. Sa mojojm Zwezdicom sam tri meseca i n stvarno je volim, bez ikakve potrebe da i razmisljam o bilo kome drugom. li, posto imam kevu kakvu imam, a ona zna da volim devojke, ali mi ipak ne dozvoljava da budem sa istima (dok jeds moj hleb i zivis u mojoj kuci, neces biti nenormalna), onda imam i kao nekog tipa, sa kojim se vidjam otprilike dva puta nedeljno na po sat vremena, i koji naravno ne zna to o meni. Devojka zna i razume da moram zbog uslova u kojima zivim tako. Zna da volim nju, a da mi on sluzi samo kao paravan, da s njim ne spavam i slicno.
Nista odvratnije nego kada moras da se ljubis sa nekim ko ti je fuj. uzas!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Podelite sa nama kakva ste osoba sto se tice veza.Sta vise volite da budete. Da li ste verni jednoj i samo jednoj osobi, da li ste vise za paralelne veze ili mozda vise odjednom? I prokomentarisite vasu odluku..
:gatara:
Predana sam osobi sa kojom sam u emotivno - polnoj vezi.
Dajem se cela, a za uzvrat ocekujem samo postovanje.
:)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam ja... ;) zavisno od okolnosti...

Ono sto mene nekako cudi kada susrecem ljude je da negde obelezavaju ljubav u kojoj je dvoje ljudi (zvanicno, ne znamo sta je iza ledja :D ) kao vredniju. I to cine mozda i neprimetno, recimo ako je osoba jako zaljubljena onda komentarisu da ce sigurno postati posesivna i prekrsiti dogovor o slobodnoj vezi. Znaci ispada da je slobodna veza ona sa manje ljubavi, cim "pristigne" veca kolicina tezice ka vecem stepenu tj. ka "posednickoj ljubavi". Ili ako je verna ljubav to onda mora da se postuje u svim mogucim (ne)prilikama ali ako je slobodna onda to moze da se izignorise. Takodje, ako je monogamna veza to je postignuce, kao da osobama treba dati orden za trud ;) A slobodna veza, to je nesto neozbiljno...
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, ja uopste ne mislim da je slobodna veza manje vredna ili nesto. Kad mi se neko jako svidja poslednja stvar na svetu koju zelim da uradim je da je ugnjavim, pa makar mi to bilo potrebno, iskuliracu.

Ne znam, mislim da su te posesivne veze posledica nesigurnosti, a te nesigurnosti (ako nisu uradjene*) posledica nedovoljne paznje ili loseg ophodjenja ili lose komunikacije. Ne znam, ne radim ljubomoru i posesivnosti, to ostavljam onima koji s tim mogu da zive, ja bih radije nekom dala slobodu nego pokusavala da zamenim ceo univerzum ne bih li im bila dovoljna u svakom segmentu zivota.

*kad kazem urodjene mislim na one koje su tu stalno prisutne, ono kad mozes ribi danima da objasnjavas da je neces prevariti, a ona ti ne veruje ili nesto ili tripuje kako te svi gledaju ili whatever. Ja bih radije da mi neko veruje.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Dina
Znaci ispada da je slobodna veza ona sa manje ljubavi, cim "pristigne" veca kolicina tezice ka vecem stepenu tj. ka "posednickoj ljubavi". Ili ako je verna ljubav to onda mora da se postuje u svim mogucim (ne)prilikama ali ako je slobodna onda to moze da se izignorise. Takodje, ako je monogamna veza to je postignuce, kao da osobama treba dati orden za trud ;) A slobodna veza, to je nesto neozbiljno...
Pa ne treba osobama(koje praktikuju monogamnu vezu) dati orden za trud nego imati minimum respekta prema tuđem izboru. A pitanje gde ima više ljubavi je pitanje odgovornosti i savesti pojedinca i osoba koje su ovoj ili onoj vrsti zajednice. Naravno, ljubav zahteva trud, ali ne i orden jer ukoliko bi se hvalila sama sobom ne bi bila ljubav. Niti se voli zbog javnosti, niti zbog bilo čijeg mišljenja. Greška je reći da je monogamna veza obavezno posednička kao što je najobičnija floskula reći da je poligamna veza obavezno slobodna. I takva vrsta zajednice podrazumeva odustajanje u određenoj meri od egoizma(tj. "slobode") jer zakonitosti bilo kakve zajednice ograničavaju samovolju. Zajednica, naravno, ne mora uopšte bilo kome biti primat. I vuk sit i ovce na broju.

Za početak bi bilo najbolje poštovati tuđi izbor, što podrazumeva da se odustane od isključuivanja drugačijih modela u korist svog te raspravlja koja je varijanta bolja, "gde ima više ljubavi".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!