Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by devokICA
ono sto MENE zanima kako to da zene koje kazu da su butch za sebe, meni su vise andro, ili wanna be butch...i fizicki i psihicki...
Originally posted by skorpijaOriginally posted by devokICA
Dobro dosla kazanova, ja sam welcome wagon za butchice ovde![]()
pa zasto to nisi rekla ranije![]()
Originally posted by devokICApa sve smo se dogovorili onda cicoOriginally posted by skorpijaOriginally posted by devokICA
Dobro dosla kazanova, ja sam welcome wagon za butchice ovde![]()
pa zasto to nisi rekla ranije![]()
pa rekla sam, i tebe docekah, vrati par strana ranije![]()
@ sta reci-zasto???zasto???joj malena ...............a zasto neee????
Originally posted by Snow_CrystalJa sam sad sa femicom
Jedno pitanjce ako smem, hval hvala...
Zasto uvek ili bar u 80% slucajeva ide Femica i Bucica? Jako jako malo sam videla parove B+B ili F+F (ovo drugo sam vidjaala mnogo vise nego ovo prvo)... Ili sam gledala na pogresnim mestima?![]()
Originally posted by SUNNY GIRLna tebe se odnosilo da si izuzeta od laznih butchica:DOriginally posted by devokICAovo se odnosilo na mene, ili ipak slabo vidim izjutra....?
/suncata izuzeta naraFski.../
old school butch....mmm....![]()
Originally posted by Momo
na tebe se odnosilo da si izuzeta od laznih butchica:D
ali drugi deo koji se odnosi na old school butch, to sam mislila generalno da ih obozavam:cheer:
Originally posted by devokICAHtela bih da kazem, da posto sam upoznala dragu Momo, mogu sa znalackim okom, istreniranim dugogodisnjim balavljenjem nad butch'cama, da je doticna jedan od najboljih primeraka svoje vrste, inside out.Originally posted by Momo
na tebe se odnosilo da si izuzeta od laznih butchica:D
ali drugi deo koji se odnosi na old school butch, to sam mislila generalno da ih obozavam:cheer:
Ni ja nisam lazna butchica! Znaci mogu i ja u onaj vagon ?![]()
Originally posted by Swanheartjes vala moj deda ima cvrstu ruku, umeo je i da udari kad se naljuti na mene, ali poslednji put me je tukao pre 25 godina, jer sam ga tada ostavila i otisla kod sestre Gordane koja zivi u Kraljevu, pa me je deda kumio i molio da mu se vratim i ja sam se sazalila i vratila mu se. od tada me vise ne tuce.
@ deda :cvrstaruka:![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!