Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Bas je greota kad imas dobru produkciju, dobru (ne kazem originalnu) ideju, i dovedes 5 idiota koji glume na nivou osnovne skole...
Korisnikov avatar
By CreMaster
secam se da sam nesto glimpsnuo na minut tu seriju.
extra je, brateeee. :P
Petoro mladih ljudi, potpuno različitih karaktera, u potrazi za stanom, igrom slučaja ili sudbine postanu komšije. U veliki stan useljavaju se BITANGE: Teo, do sada uspešan advokat kojem je sreća pomalo počela da okreće leđa, Kazo - zbunjeni filmofil i Teov najbolji prijatelj i Robi - zagrebački mangup koji uvek želi da bude u centru pažnje i voli sve što vole mladi, uglavnom fudbal i žene. U mali stan useljavaju se PRINCEZE: Irena, bivša misica i manekenka koja "konstantno" radi na sebi, a pomoću izgleda i seksipila pokušava da reši probleme na koje nailazi, kao i Lucija - potpuna Irenina suprotnost: zbunjena devojka koja na čudan način doživljava svet oko sebe. Promenom stana, kreću i promene na ostalim životnim područjima. A kada se petoro živopisnih junaka sretnu na jednom mjestu, sve je moguće! Uloge: Rene Bitorajac (Robi), Tarik Filipović (Teo), Hrvoje Kečkeš (Kazo), Mila Elegović Balić (Irena), Nataša Dangubić (Lucija), Predrag Vušović (vlasnik videoteke), Dražen Čuček (Konobar), Mile Kekin (perverznjak iz videoteke) Saradnici na scenariju: Irena Krčelić, Antonio Gabelić, Davor Horbec; Reditelj i scenarista: Goran Kulenović; Producent: Interfilm, Ivan Maloča

* Slika

svakog radnog dana u 17:30
Prvo repriza dosadašnjih epizoda, a nakon toga i nova sezona

* Slika

Nedeljom u 20:05
U novoj III sezoni glavna je promjena prenamjena videoteke, od koje je Gazda definitivno digao ruke, u marketinšku agenciju, što je novi nepresušan izvor humora i parodije. Gazda u agenciji zapošljava Kazu (kao 'junior copywritera'), a Erotomana, koji je dobio veliki novac od nasljedstva, uzima za partnera.
Teo psihički puca zbog rastanka s Lucijom, iseljava se iz stana i odlazi 'spašavati svijet'. Lucija odluči posvetiti se završetku studija, a kako videoteke više nema, honorarno će u ovoj sezoni obavljati poslove sommellierke te inspektorice koju angažira Udruga za zaštitu potrošača.
Robi, nakon nekoliko epizoda u kojima neuspješno pokušava biti taksist, napokon dobiva stalan posao zaštitara, i to ni manje ni više nego u prodavaonici. Da stvar bude luđa, uz njega je taj posao dobila i Irena, pa je eksplozivna kombinacija ponovno prisiljena raditi zajedno, i to posao o kojem nemaju blage veze. Zašto je perverzni vlasnik knjižare zaposlio baš njih? Jer je knjižara zapravo paravan za mutne poslove, a Robi i Irena su se na intervjuu za posao pokazali najmanje sposobnima da skuže u kakvo su okruženje došli.
Novi važan lik je Gazdin 'od kuma mali iz Študgarta'. Jedino što to u stvari nije 'mali', nego 'mala' - zgodna 19-godišnjakinja s likom anđela i naličjem vraga, u koju će se Robi zaljubiti, i na koju će Lucija i Irena biti ljubomorne. Još kad ju Gazda utrpa na stan Kazi i Robiju...
U ovoj se sezoni u jednoj epizodi pojavljuju i Kazini rastavljeni roditelji, zatim Robijev stari, a i Erotoman će pokušati saznati tko je njegov otac. Irena će se u epizodi-dvije opet okušati kao pjevačica, ovaj put s više narodnjačkim štihom, što će omiljeni pub nakratko pretvoriti u 'fontanu' iliti 'ludnicu'.
Teo će, nakon što da otkaz i pristupi 'zelenima', kod Lucije još više pojačati osjećaj da je on trebao biti čovjek njezinog života. U drugom dijelu sezone Teo se ipak vraća i otvara odvjetnički ured pro bono u pubu. Pub postaje i poprište neobičnog partnerstva: Erotoman, nakon što se definitivno posvađao s Gazdom, odluči uložiti kapital u pub, pa on i Konobar postaju suvlasnici. Erotoman želi u pub privući žensku, a Konobar mušku klijentelu.
U novoj će sezoni na tapeti biti i terorizam, krivolov, nogometno menadžerstvo, knjižarska mafija, marketinške kampanje, izrežirane pljačke, talačke situacije i slične uzbudljive akcijske teme.
Korisnikov avatar
By jukie
A juče su dali i epizodu u kojoj Robi zgrabi Kazu i poljubi ga, pošto mu je Kaza prethodno objašnjavao kako je to jedini način da shvati da li je gej ili nije
Korisnikov avatar
By KiWi

:lol:

Ja se trudim da gledam redovito, ali ne ide ... Mnogo su mi slatki .. Posebno one tri vezane epizode kada Irena želi da bude pevačica ...
Korisnikov avatar
By decko
Jaooo daaa...te su super!!!! Irena Grobnik - Aj-Dzi (IG) :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by decko

Imam sve tri :D
Od početne ideje "A gde se prvo ide ako želiš biti pevačica?" pa do snimanja pesme "Daj mi daj mi, ledeni, taj tvoj osmjeh ledeni ..."
Korisnikov avatar
By decko
A najvise volim kad ona kaze: kissi - kissi :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
A najvise volim kad ona kaze: kissi - kissi :lol:

i ja
Korisnikov avatar
By decko
Hahahaha...ja se ponadao ti podigao temu zbog nekih novosti.. :giggle:

:kissi-kissi:
Korisnikov avatar
By EnRage
Irena Grobnik je carica, da nje nema, serija bi propala :) Inace, serija je sasvim OK, nikakvo remek-djelo, ali dobra razbibiriga.
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da i danas poslepodne ima repriza na HRT (oko 15 ili 16 h)
doduše malo sam više očekivao sudeći po nadasve iscrpnoj najavi na HRT sajtu... cela potfabula sa konobarom i fiškalom koji prave kontraudar je po meni mogla da se preskoči...srbijanski Gazda je na mahove mešao naglaske... ali je zato Irena bila za slušati otvorenih usta... taj akcenat iz starih filmova... nadam se samo da nisu sinhronizovali glasom druge glumice
Korisnikov avatar
By erkondisn
konobar mi je inace bezveze lik, ono stvarno nije trebalo

ali irena :eya:
ma ona drzi cijelu seriju po meni
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by erkondisn
konobar mi je inace bezveze lik, ono stvarno nije trebalo
A i konobar kao navodna gej osoba nema nijednog gej drugara da bi napravili pevačku diverziju na Ireninoj antiprezentaciji? hmmm...

U suštini dok gledam B i P, više mi se ekscituju neuroni ([size=-1]pojma nemam zbog čega stalno koristim baš tu poštapalicu[/size]) od razmišljanja šta bi sve moglo da se dogodi u sledećoj sceni sa postavljenim šlagvortom, nego od onoga što se stvarno dešava... cela ta new.age-green.peace potfabula je recimo mogla mnogo detaljnije da se odradi... lik friščića mi recimo pruža ogromne mogućnosti za smišljanje paralelnih zapleta, umesto što samo sedi i smeška se i izgleda lepo i udobno... što bi i jastučko jukie mogao da odglumi...
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Irena je jedina zanimljiva u toj seriji :dude:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by fencysmurf
miladojka popevusha :roflmao:
Najbolje dve epizode :klap:

Upravo prošle na b92.

Irena i Kumerle. :love:
Korisnikov avatar
By Marvin
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cupakosu:

Nisam :rida:

A beše nema reprize?
By superfly
nismo gledali jer smo radili.

a serija jeste odlicna.
Korisnikov avatar
By erkondisn
vjecno zaboravljam... a i nisu mi nesto napeti s najnovijom sezonom... prve 2 su zakon :)
Korisnikov avatar
By jukie
Ova epizoda ima recimo gej problematiku i ne pojavljuju se Frišćić tajni a-gent ni njegov gazda-marioneta. Pojavljuju se Robijev gej otac i njegov muž, i neki alkari "jahači" i "momci", i naravno Robi, gazda, Kazo, konobar, Irena i Lucija (koja vežba zamotavanje mumija). Ima i uputstvo ko sme da bude alkar a ko ne sme.
Korisnikov avatar
By jukie
Nisam primetio u ovoj epizodi. Nego nisam video sve-sve, prvo sam gledao na Travel Channelu neku gender-queer ženu koja je išla u neko selo u Meksiku da vidi kako tamo Indijanci kuvaju, pa sam propustio početak... Ali mislim da se ne radi o tome, ovde njih dvojica žele da usvoje bebu
Korisnikov avatar
By erkondisn
edit: ne, pomijesao sam... robijev tata na prvo pojavljivanje ne pojavljuje se s deckom/muzem. nista, zaboravi :D
Korisnikov avatar
By decko
Prva i druga sezona su bile cool (dok su Robi i Irena radili na tv-u) a posle su malko izgubili nit...
Kad bi jos uspeo na netu iste dve da nadjem i skinem.. :sigh:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa u poslednje vreme bilo je prilično nekih nadrealnih scena. Mnogo je zabavnije kada to stvarno može da se desi
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Wang

Imam sve tri :D
Od početne ideje "A gde se prvo ide ako želiš biti pevačica?" pa do snimanja pesme "Daj mi daj mi, ledeni, taj tvoj osmjeh ledeni ..."
Sad shvatih da postoji i četvrta kada snimaju spot za tu pesmu ... i to pre nego što su snimili pesmu :D Kao, to će sve da se prelepi u montaži :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!