Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
kako nacji nekog :

- koga ste sasvim sluchajno sreli i nikad se niste videli ranije niti imate ikakve dodirne tachke (zajednichke prijatelje, mesta izlaska, makar iz vidjenja se kao znate)

- ko vam se uzhasno uzhasno mnogo svidja

- i vi se dopadate toj osobi

- u ovom belom gradu od par miliona ljudi

- na dve suprotne strane grada

- sa imenom koji ima josh bar josh 100.000 osoba

- jedino sto znate je ime i fakultet koji studira josh najmanje
1000 njih sa tim imenom kao i chinjenicu da stanuje na najmnogoljudnijoj opstini bez da znate koji blok ...

kako da glumim njushkalo i da suzim izbor?

i da li to da radim?
Korisnikov avatar
By Egon
naravno da ne ochekujem da me zaista savetujete

ochekujem kreativne i duhovite predloge

znam da cju je vecj nekako nacji ...
Korisnikov avatar
By KiWi

Postaviš oglas u Politici sa svojom slikom i tekstom "Tražim te, jednom smo se sreli. Da, baš tebe tražim." i ostaviš broj moba (kupiš karticu za 200 din u trafici) .. i za dan-dva eto njega ... bedak je jedino ako ne vidi oglas.
Korisnikov avatar
By Sky123
pa to je bar lako, imas toliko opcija... npr. malo se amaterski bavis glumom pa onda ozbiljnije dok na kraju ne pocnes da zaradjujes milione, kojima kupis satelit koji postavis tako da analizira lice svake osobe u gradu dok ne nadjes pravu... ili na dnevniku objavs da je ta osoba trazena za ubistvo tri miliona ljudi i nadas se da ce ga neko vidjeti, i kada se to desi kazes im da si pogrijesio i da ''shit happens'' ali si im zahvalan sto su ti ga doveli... ili ako imas dlaku kose ili nesto kloniras ga... ili ides redom po kucama pod izgovorom da popisujes stanovnistvo, i pravis posebnu listu ljudi sa imenom ''te'' osobe... mogucnosti je milion, pick one...
By жњ
Mislim da su faks i ime kljucni. Iako je cesto ime... nastavi da se raspitujes, i ne gubi nadu.

oh, sooo romantic :sigh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bacish spell na njega....ili prepustih Morganu da to uradi.

Sreca je samo kap sperme daleko *blink* *blink*
Korisnikov avatar
By Galadriel
Stani ispred faksa i chekaj da se pojavi. :skola:

Ja imam isti problem, al ne znam cak ni na kom je faksu. :pinknaocari:

Kad si gay ne mos' lepo ni da se raspitujesh, pogotovo ako onaj koga hoces da pitas zna da je osoba koju trazis gay. Sve naopako, sve komplikovano, pih :highpitch::bljak:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by baby_girl
Stani ispred faksa i chekaj da se pojavi. :skola:

mislis ovako ... :novine: ... pa nista drugo mi ne preostaje

nezgodno je to sto ne znam ni koja je godina
a znam jedino da povremeno dolazi na tri chetri mesta u gradu

zdravije mi da obitavam oko faxa nego da procjerdam mladost po klubovima ( a kao to nisam uradio do sada)

@ morgan

a kakav spell imas u ponudi ....?
Korisnikov avatar
By tramp
znas ime ali ne prezime pretpostavljam?

dakle - nabavis spisak svih studenata tog faksa i izdvojis sve sa tim imenom
-nabavis spisak svih stanara, ako je spisak sa cenzusa to daje i godiste pa odmah izbacis sve koji nisu priblizno tih godina
-nabavis programera koji ce da napravi program koji ce da izbaci preklapanja (ime + prezime) u dve datoteke
-i onda obidjes sve te adrese - napravi flajere i kao daj ljudima, da ne stojis na cosku bez veze

a mozes i da pokusas da guglas ime uz faks i vidis da nesto ne izleti slucajno

mali problem - sve ovo zahteva para, vremena i sarma
problem:harmonika:
Korisnikov avatar
By decko
Jao, uzas.... :sekirica:

Meni se to desilo a cak nisam decku saznao ni ime..tj. rekao mi je u trenutku kad sam izlazio iz busa tako da nisam uspeo da cujem..a nekako mi bilo bzvz da ga cekam ispred faxa da se pojavi posto sam samo to znao...

:sigh:

Secam se samo da je produzio zbog mene par stanica... :)
Korisnikov avatar
By tramp
eeee ljudi ... nista nije bzvz kad je potencijalan seks/veza/itd u pitanju :drama:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja imam konkretan predlog :)
Platis meni 50e i u roku od 10 dana nadjem tu osobu, a po potrebi ti dojavim cime se bavi, sta jede, koliko redovno placa racune i ima li (ne)registrovano oruzje i dosije u policiji :)
Korisnikov avatar
By tramp
odlicna ideja delete ... moje preporuke :yes:
Korisnikov avatar
By Egon
50 evra ?

hhhmmmm ... :zongler: .. chekaj da se
prerachunam da vidim jel cje preostati za kiriju ... :D

meni pala neka Amelia Pulen akcija sa plakatima itd ...

opet ... ne bih hteo da me shvati kao nekog proganjacha
profesionalnog psihopatu

ona je onako ... fina ...

a pitam se da li bi taj susret (namerni, a kao sluchajni) bio i upola romantichan i lep kao onaj prvi (zaista sluchajni i preromantichni)

zebnja ...
Korisnikov avatar
By Delete
Hmm, ako cemo iz licnog iskustva, nikad nakon prvog, tako difnog i upecatljivog susreta, onaj naredni nije dovoljno dobar da bi dostigao prethodni. Da li je to zato sto sagoris u zelji od tog vidjenja, ili zato sto taj drugi susret zaista nije tako poseban, ne, znam...ali svakom kazem da se ne uzbudjuje mnogo zbog ponovnog susreta, ma koliko on (ne)predvidiv bio.
Korisnikov avatar
By m..
Nadjes nekog drugog. A?
Korisnikov avatar
By m..
O da, tako sam ja videla tu neku cicu i flertovala s njom, tj pre bi se reklo ona samnom, i to onako bezobrazno, ja sam se samo cerila i gledala je, i ja tu kao odlepim, i nekako sama sa sobom skontam gde bih je mogla naci (znaci, znam samo ime, ni godiste ni fax ni nista, osim da je riba avion i da hocu da se druzim s njenim sisama), ali sam je videla na zurci neke NGO i skontala kako bi trebalo da bude i na sledecoj njihovoj zurci. I odem ja tamo, sva besna na sebe sto joj nisam pokupila telefon to prvo vece, i skontam kako je riba dibidus dileja, em se socijalizuje sa nekim odvratnim ljudima, em mi je u startu okrenula ledja (mislim to je osujetilo svaki pokusaj konverzacije s moje strane, pa nisam blesava da startujem nekog ko mi namerno okrece ledja), pa posle skontala kako joj prija moja paznja, pa se namestala u kadar i pravila vazna, i mislim, onako - ma neeeeeeee. Kako je vece odmicalo tako je ona blize prilazila a ja gubila interesovanje.
Sva sreca da joj nisam pokupila telefon i ne daj boze pozvala na date, pritom sve vreme nemam ideju dal je riba strejt ili sta god, u svakom slucaju nije za mene...
Mislim ako me neko neko ne zainteresuje dovoljno prvi put, dovoljno da dam telefon (uzimam telefon od raznih, al cesto ne zovem, nego uzmem telefon da ne bude bash da sam posle nekog ljubakanja i pipkanja nestala bez pozdrava), onda nista...
Zajebi...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Egon
...

a pitam se da li bi taj susret (namerni, a kao sluchajni) bio i upola romantichan i lep kao onaj prvi (zaista sluchajni i preromantichni)

zebnja ...
Mozda ne bi a mozda i bi :gatara:

Meni se jednom dogodilo da mi se kad sam bila kod Seamana (dok je ziveo u CG) u gay kaficu gde smo izlazili dopadne jedna devojka. Upoznale smo se ali ja sam mislila da je to samo od leta i mirisa mora i nismo razmenile ni telefone, znala sam samo ime i da je iz Beograda. Ne znam ni o cemu smo pricale kad nista drugo nisam znala, nijedan podatak :smeh: Medjutim mene je to drzalo i po povratku u Beograd, primenjivala sam setnju po Knez Mihajlovoj, racunajuci da ljudi iz bilo kog dela grada prolaze ponekad tu. Ali nikad je nisam srela. U to vreme nisam bila uclanjena na GS forum ali sam ga citala u nadi da ce neko pomenuti to letovanje ali nije niko. Onda je Seaman dosao kod mene pa smo izasli par puta na gay mesta, ja sam isla sa njim na sastanke sa momcima sa chata sve u nadi da cu sresti nekog ko je poznaje. Bila je to potraga nalik na onu iz "mornara iz Gibraltara", tako da je sama potraga bila lepa i izlazila sam i sretala nove ljude iako nisam srela nju. I danas se slatko ispricam sa momcima sa chata kad ih sretnem na nekom mestu a desava se da Seaman pita ko je taj :smeh: I na kraju se desilo sledece leto, kafic nije radio i proradi poslednje vece pred moj polazak. Seaman i ja presrecni kad samo sto smo usli on mi kaze da ulazi Ona. I sta se desi, magija je skroz prosla, ona mi je bila slatka ali devojka kao i sve druge, ni traga od neke zaljubljenosti. :( I tako mi je zao sto sam je te veceri srela, sasvim bi mi bio drugi utisak da je ostalo samo na traganju...

Sa druge strane, moj sadasnji decko mi je isto bio dugo san, a mislila sam cesto da ce sve i ostati samo na traganju i snu. U to vreme mi je delovao idealno, mislila sam da svako ko je sa njim uziva u beskrajnoj sreci i stalnoj idealnosti i lepoti. Sada, kada sam ja ta osoba, onda vidim da je veza sa realnom osobom drugacija nego sa "idealnom slikom". Realna osoba ima vrline i mane, ima boljih i losijih dana u vezi. Ali mi je ova realna ljubav lepa na svoj nacin i magija postoji, isto kao sto je traganje bilo lepo i magicno na svoj nacin.

Tako da dok je ponovo ne sretnes ne znas kako ce biti... Srecno u potrazi :fige:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Delete
Ja imam konkretan predlog :)
Platis meni 50e i u roku od 10 dana nadjem tu osobu, a po potrebi ti dojavim cime se bavi, sta jede, koliko redovno placa racune i ima li (ne)registrovano oruzje i dosije u policiji :)

Цура има скривене таленте :giggle:
Korisnikov avatar
By Egon
danas sam bio na faxu da se bacim u potragu ...

osecjao sam se kao idiot ... dobio sam neke lepe vesti jutros i sav
ozaren i pun sebe uputim se sa Nouvele Vague u ushima

kad ono ... ceo fakultet pun nekih zhena, sve jurcaju, levo desno

a nigde nje ... :(

onda se mislim da li se ona meni zaista dopada (mada jeste tako)
ili mi samo treba neki novi hobi .... :bubbles:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by m..
I odem ja tamo, sva besna na sebe sto joj nisam pokupila telefon to prvo vece, i skontam kako je riba dibidus dileja, em se socijalizuje sa nekim odvratnim ljudima, em mi je u startu okrenula ledja (mislim to je osujetilo svaki pokusaj konverzacije s moje strane, pa nisam blesava da startujem nekog ko mi namerno okrece ledja),

eeee vidiish ... to mi najveca paranoja

da li je to moja masta isprojektovala ili je to - > TO!
Korisnikov avatar
By m..
Uh ne znam, daj sebi jos nedelju dana, a onda, ne znam, lupi se necim po glavi da izazoves amneziju.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by m..
Uh ne znam, daj sebi jos nedelju dana, a onda, ne znam, lupi se necim po glavi da izazoves amneziju.
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!