Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
hvata me panika zato shto se ne vezujem ni za koga
:panker:
Korisnikov avatar
By m..
Ranije jeste, mucho, cak ne i panika, nego to ti je kao kanap izmedju 2 osobe, pa kad ga druga strana povuce ja otpustim, jer mora biti distance, nekako nesvesno sam gurala ljude od sebe. Sad i ne, vise ne panicim, konacno sam naucila da se opustim, pa sta bude...
Osim kada mi deluje da ce osoba da mi istovari sleper problema jos na 2. dejtu a od srece ni naznake (takvih, nazalost, ima dosta). Ili da pokusa da me strpa u striktnu monogamiju, da me tera da zanemarim prijatelje i zivot i sve to, ili da panici sto gledam druge zene... Ili da ima neke tamo potrebe na koje ne mogu da odgovorim...Ili da ne ume da komunicira. Ma whatever.
Ne znam, zavisi s kim i kako, al ne panicim.

Oh zaboravila sam pitanje, sorry.
Kad se ja vezujem za nekog.. Mhm. Ne, ne vise, to je glupo, tako u panici zanemaris sve one gotivne stvari zbog kojih si tu in the first place...
Mislim big deal, neko ti slomi srce... Da ume da bude zajebano, ali se oporavis i barem znas sto si ga slomio, ako panicis, onda nije ni vredno toga....
By spf 3000
Originally posted by blenta
hvata me panika zato shto se ne vezujem ni za koga
:panker:

isti sluchaj :bubblegum:
Korisnikov avatar
By m..
Mene tada nije hvatala panika, to mi je prirodno stanje :)
Mada i ovo drugo je, ocigledno.
Korisnikov avatar
By venom
Vec sam vezan. Mozda je to sprecilo tu osobu i mene da upoznamo jos ljudi. Za 9 godina razvili smo interni jezik, sto predstavlja problem drugima.:nesiguran:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Samo strah da ce to da prestane. Nista drugo.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne.

Tada sam radostan, mislim, ako je tu neko ko dodaje nove 'boje' mom zivotu.

A sto se tice straha od gubljenja toga..

Vidi, tako samo smanjujes uzivanje u tim bojama.

Nek traje dok traje.. i uzivaj dok traje.

Neka prestane kada prestane, sta sad.

LM, mom licnom pogledu na to je najslicniji odgovor by tramp.
Korisnikov avatar
By coka
Do skoro sam se plasila... Sada samo pokusavam sto vise da uzivam sa tom osobom pa kako bude... trudicu se da je ne izgubim ali ako se to desi pozelecu joj samo najbolje jer ako mi je zaista stalo do nje njena sreca ce biti vaznija od moje potrebe da bude uz mene :love:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jao, sinoc sam skontala da mi se jedna mala pocinje ozbiljno da svidja....strasno sam se uspanicila i istripovala...inace mi se to ne desava....:zacepi:
Korisnikov avatar
By Hys.
volim da odlepim...onako....posteeeeno BRE!
nemam strah od vezivanja. imam od odvezivanja kada meni to ne odgovara /meaning ja jos uvek volim a recimo osoba se ispostavi da je chiting lajing san ov a bitch ili lajing trezhurus hor , ili eto jednostavno samo nije ono sto sam mislila da jeste, ili me vise ne voli ili....../
u svakom slucaju, ne volim ne sporazumna odvezivanja...
a finansijski efekat....kod mene je to lepo dogovoreno sa partnerom:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!