Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By жњ
Jel ima neki koji ne smrdi? Mazem se ovim dzonsonovim vec nedelju dana i molim boga da mi niko ne prilazi na manje od metra jer sam u tripu da se oseca. Nije to neki klasicni smrad.. nego jednostavno, jako cudan miris, ne toliko prijatnog tona, specifican za sve losione za samopotamnivanje koje sam do sada koristila. Lepo mirise u bocici i kad se tek nanese prvi put, ali... od prvog puta pa nadalje.. nakon par sati dobije taj tezak ton koji se ne da oprati ni tusiranjem (kontam da je ustvari to ta boja)

Jel ima da se kupi neki koji ne ostavlja ovaj neprijatan miris, jer stvarno nemam nerava da se tripujem svak put kad izadjem medj ljude.

Inace, nisam pristalica solarijuma, przenja i gajenja farme rakova, tako da ne zelim da cujem te predloge.
Korisnikov avatar
By KiWi

A što lepo ne odeš da te izšpricaju esencijom one australijske biljke .. platiš debelo, ali bar nije štetno i traje bar mesec dana ...
By жњ
Originally posted by Kiwi

A što lepo ne odeš da te izšpricaju esencijom one australijske biljke .. platiš debelo, ali bar nije štetno i traje bar mesec dana ...

gde to ima, koja je shema, i koliko je "TO" skupo?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ma kakvim crnim esencijama, shpricaju te istim tim losionima, koji uzgred nisu shtetni.

Svi rade po istom principu, miris koji osecash nije od losiona vec od njegove reakcije sa kozom.

Morgan kada je koristio prvi put kremu da "pocrni" ruke su mu bile takve kao da se igrao sa govnima mesec dana...
Korisnikov avatar
By Adenim
Probaj KORFF-ov za lice. Kosta oko 2000din ali traje dosta. Prskanje je od 1500(bolje ne idi) do 3000 din i traje do 10 dana.
Probao sam mnoge, preporuceni mi je bio dobar, a ni Dzonsonov mi nije los, meni licno ne smrdi. Posto tebi da, namazi ga uvece posle kupanja i ciscenja lica i lepo se ujutro istusiraj....
Korisnikov avatar
By Zonche!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Nikako Jonson!!!
Ja ga koristio dve nedelje-potrosio oko pola i onda sam prestao dan dva i sve se ispralo bio sam skroz flekav!

Odmah prestani!
By жњ
Originally posted by Zonche
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Nikako Jonson!!!
Ja ga koristio dve nedelje-potrosio oko pola i onda sam prestao dan dva i sve se ispralo bio sam skroz flekav!

Odmah prestani!

xexexe, stare tajne iskusnih mazacha.

izaberes najgrublji i najispraniji peshkir i dooooobro se istrljas nakon svakog tusiranja!! boja svakako ostaje, jos je ujednacenija, a nakon prestanka koiriscenja, nema flekanja ;)

takodje sto morgan rece - za ruke: jako je bitno dobro oprati dlanove sapunom odmah nakon upotrebe, da vam ruke ne bi izgledale kao da ste se igrali govantzima!!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Za ruke znam ali za ovu foru sa peskirom nisam...thanx hun
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by жњ
Originally posted by Zonche
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Nikako Jonson!!!

Odmah prestani!

xexexe, stare tajne iskusnih mazacha.

izaberes najgrublji i najispraniji peshkir i dooooobro se istrljas nakon svakog tusiranja!! boja svakako ostaje, jos je ujednacenija, a nakon prestanka koiriscenja, nema flekanja ;)

takodje sto morgan rece - za ruke: jako je bitno dobro oprati dlanove sapunom odmah nakon upotrebe, da vam ruke ne bi izgledale kao da ste se igrali govantzima!!
Da....

Zonche ne drami. Pitaj, ovo je Tetkograd, ovde uvek neko nesto zna o ovakvim stvarcicama.
Korisnikov avatar
By djo
:bubbles: ovaj... a sunčanje?
By жњ
Originally posted by Adenim
Probaj KORFF-ov za lice. Kosta oko 2000din ali traje dosta. Prskanje je od 1500(bolje ne idi) do 3000 din i traje do 10 dana.
Probao sam mnoge, preporuceni mi je bio dobar, a ni Dzonsonov mi nije los, meni licno ne smrdi. Posto tebi da, namazi ga uvece posle kupanja i ciscenja lica i lepo se ujutro istusiraj....

da li korff ima i za telo, posto rece da je taj za licE?

nego, dzonson je jos i dobar.., jos davno sam koristila neki koji je bio ubi boze :posrani:

kakvi su ovi novi niveini, videla sam da su postavili svuda bilborde. ima li neko iskustva?

Inace - ekstra je kad se dobije malo na boji. Jos koristim ovu najslabiju nijansu koja se jedva i primecuje, ali efekat je fantastican!! Sminka mi uopste ni ne treba, a kad je stavim ima fantastican efekat. Cudo je sta malo boje moze da uradi kad prekrije te sitne kapilarcice, crvenilo, rupice i kontrastne podocnjake koje svako od nas ima i koji se jako primecuju na bledoj kozi.

UA bledilo!!!! :kosa:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ovako,
Korff koliko ja znam ima samo za lice,
Nivea je sranje jer ti ponarandzasti obrve i kosu,
probao sam siseido, lancome, Matis, Dior, Kolistar, ni ne secam se sta vec sve i manje vise su ok, nista vise osim sto su preskupe. oriflame - tesko sranje.....
Meni licno je do sada Dzonsonova najbolja....
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by bojandjo
stetno!
Korisnikov avatar
By Escobarova_mama
nikad vise kreme, ostala sam flekava kao da sam zuticu dobila. tablete beta karotena i u solarijum. :yay:
Korisnikov avatar
By djo
stetno!
dođavola
By жњ
stetno!
dođavola

:lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A nesto sto namacas po kozi i ona od toga promeni boju je zdravo?
By жњ
Originally posted by KissQueen
A nesto sto namacas po kozi i ona od toga promeni boju je zdravo?

:roll:

vidis... sama koza ne menja boju

dok izlaganje suncu trajno unistava dna koze, menjajuci je trajno, iako izbledite nakon letovanja, kreme za samopotamnjivanje ne menjaju sastav koze kao sunce i samim tim nisu stetne.

Glavni sastojak ovih losiona je DHA (dihydroxyacetone) ili bezbojni secer, koji interaktuje sa mrtvim celijama epidermisa, koje zbog toga potamne nezavisno od zivih celija koze. nas organizam konstatno odbacuje gornji mrtvi sloj epidermisa i zato boja postepeno spada. Nadam se da sam objasnila :trep:
Korisnikov avatar
By HARP
Moja drugarica koristi neku "indijsku zemlju" koju namaze, koza upije boju i dobije bakarno tamnu nijansu :D

p.s. To je na prirodnoj bazi :)
By жњ
Originally posted by FireGox
Moja drugarica koristi neku "indijsku zemlju" koju namaze, koza upije boju i dobije bakarno tamnu nijansu :D

hehe, pa slicno radi i orahovo ulje koje prodaju po plazama i adi na leto.

jeste ikad kao deca skupljali orahe i otvarali ih. covece, ruke nakon toga ostaju nedeljama zelene :giggle:
By жњ

i heroin je na prirodnoj bazi :giggle:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by жњ

i heroin je na prirodnoj bazi :giggle:
More, namazi se ti ovim i mozes da zapevas : "Ja sam mala garava..." :D
Korisnikov avatar
By KiWi

Lepo je REI jednom davno u jednoj temi rekao .. nije sve što je prirodno dobro kao što nije sve što je veštačko štetno ...

Što se tiče špricanja, nisam znao da su to ti isti losioni ... mojoj drugarici to radi posao - crna je celo leto a dobija alergiju od sunčanja pa ne sme na sunce ...
Korisnikov avatar
By Hys.
jedno pitanjce:
Naime, kada sam se mazala sa kremicama za samopotamnjivanje, naravno, ja uzmem i lepo operem dlanove.
Medjutim.
kako perete SAMO dlanove, znaci unutrasnju stranu samo, a da ne sjebete boju na ostatku sake, a da opet lepo sperete boju sa unutrasnje strane?
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
A ti volis da se mazes? Ili volis da te mazu? Ili volis da druge mazes? Mogucnosti su beskrajne..Samo ne razumem cemu ta paranoja od ljudi? Mislis da ce te provaliti na ulici? Da ce znati KO te mazao? Malena ne pise ti na celu da si to sto si...Ne brini...A i uvek mogu ja da te branim. Sasha i ja recimo volimo da koristimo hidratantnu bahama skin kremu...koza je neprobojna i cvrsta, kao zlatna maska aboridzina, boja kao da si se kvarcala teslinom lampom...milina jedna! :mucka:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Probajte Garnier Intensive Care najbolji je i ne smrdi uopshte chak prijatno mirishe
By RACABG
meni je nivea ok sasvim, samo sto mora da se posebno uzme za lice koja je vishe kao krema a ne losion
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!