Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By pazzaz
Evo posle skoro godinu dana od pocetka pregovarnja izmedju LVMH i Hedi Slimane-a da li ce ostati u Dior Homme, prvenstveno zbog plate jer Hedi je trazio oko 1.5 miliona po sezoni i drugo pravo na sopstvenu liniju prvo je LVMH donekle odobrio ali evo kako stvari stoje ipak su odlucili da ce umesto Hedi-a na celo doci njegov do pre tri godine prvi asistent Kris Van Assche koji je radio sa Hediem skoro od pocetka u YSL pa sve do 2004 a od tada krece sa svojom linijo. Iako sam siguran da ce Hedi i dalje biti u centu paznje jer modni svet obozava njegov rad tako da mozda i dobra prilika ali za Dior mislim da je uzas jer Kris ipak nije dorastao da vodi tako jednu veliku kucu kao sto je Dior Homme. Iako se prica da Dior zeli da promeni pravac muske mode sa promenom i dizjanera mene zanima da li ce to uraditi i sa radnjama zato sto su sve radnje tako sredjen da mozes i samo ocekivati naci stavi sa potpisom Hedi Slimane. Ajde da ne budem isuvise lican i pun predrasuda kad izadje KVA kolekcija za Dior pricacemo o njoj ali samo secanje na poslednju kolekciju KVA bas nesto nebudi nadu da je Dior nesto cemu se traba nadati u buducnosti nadam se da LVMH nece napraviti gresku kao pre 7-8 godina za Julianom za Givenchy.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
I liked some stuff from KVA... :kosa:

za dior me zabole, nikad ih nisam voleo...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Pa jeste trasno jer ipak jedno maraka kao sto je dior zasluzuje i sjajn dizajn koji ce definitivno otici sa dolaskom KVA jer pored dobrog dizajna lepo je kad ta roba pripada luksuznoj marki posebno kad je rec o muskoj modi jer ih je jako malo. Mislim i dalje ce Hedi imati najveci uticaj (da ne kazem i jedini) na musku modu samo steta sto ce biti samo pod njegovim imenom a ne i pod Dior Homme.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Da jeste problem ali ne samo meni (ipak meni i jeste veliki problem na poslovnom planu) vec i za sve ostale jer koliko god ne zeleli da budete deo mode ipak ste njeni najveci kozumetni jer sva sve sto se desava u modi posle par sezona dolazi do svih vas sa tim kreirajuci vase misljenje, esteiku ... Zasto sam potencirao Dior je s razlogom sto ima najveci uticaj na musku modu u proteklih deset godina pa sa tim i na ogromne narodne mase (npr. uske pantalone, dugacki salovi, bele duboke patike ...) i jednostavno govorim o tome kakav ce imati uticaj nakon ovog tansfera.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Slika
mr Hedi Slimane @ the Calvin Klein/VMan party
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Pazzaz-ja sam zbunjen...zar nije John Galliano glavni chef-dizajner for Dior? :potapsava:
Korisnikov avatar
By pazzaz
nop Galliano je zaduzen za Christian Dior Women i Christian Dior Haute Couture dok Hedi je bio za Christian Dior Homme (vec posle druge sezone rada i ogromnog uspeha postoja je linija Dior Homme za zene)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by pazzaz
Da jeste problem ali ne samo meni (ipak meni i jeste veliki problem na poslovnom planu) vec i za sve ostale jer koliko god ne zeleli da budete deo mode ipak ste njeni najveci kozumetni jer sva sve sto se desava u modi posle par sezona dolazi do svih vas sa tim kreirajuci vase misljenje, esteiku ... Zasto sam potencirao Dior je s razlogom sto ima najveci uticaj na musku modu u proteklih deset godina pa sa tim i na ogromne narodne mase (npr. uske pantalone, dugacki salovi, bele duboke patike ...) i jednostavno govorim o tome kakav ce imati uticaj nakon ovog tansfera.
nema na ovom forumu sagovornika za ovakve teme... trebao si to do sada shvatiti...

ima ljudi koje zanima moda, ali ne toliko duboko...

mene eto zanima iskljucivo muska moda, tj ono sto bi mogao nositi sam...
osim toga zanima me i filozofija pojedinih brendova, i sami brendovi sa svojim reklamama, konceptima, razvojem usponom i padovima...
dakle, vise me interesuje marketing u fashion worldu, od samog oblacenja...
a kako je radio hedi, i kako ce raditi kva, ne mogu da raspravljam o tome...

trebao si ovu temu postaviti na nekom fashion forumu, GS nije toliko modna... sto je ocigledno iz dosadasnjih postova u ovoj temi.

molim moderatore da reaguju na ovaj prepreveliki off i da ga uklone!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Otisao sam da pogledam portfolio od LVMH-a i spisak brendova u njihovom vlasnistvu je potpuno impresivan:

Fashion and leather goods
Louis Vuitton
Fendi
Berluti
Celine
Donna Karan
eLuxury
Emilio Pucci
Givenchy
Kenzo
Loewe
Marc Jacobs
StefanoBi

Imali nesto da nije u sastavu Loui Vuiton Moet Hennesey grupe? :volinevoli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!