Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by KissQueen
E, sad, ako svega toga nema... :shok:
sta? ako toga nema, juricemo za besmislenim kontaktima koji u startu pokazuju da su upravo to - kontakti (kakvi god!) - bez mogucnosti da se realizuju u jedan kompletan odnos...?

sve je to deo konzumentskog drustva, pa i promiskitet. zapravo sve se manje cuje ta rec, vise se govori o jednom nacinu ponasanja koji se moze videti na medijima kao pristojan, prihvatljiv i socijalno pozeljan model komunikacije sa ostatkom sveta.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sam vrlo promiskuitetna osoba, ali u mislima. Noćas mi 'došla' Sofia Coppola. :smug:

U realnom životu sam monogamna. Moja Freyica mi je i Sofia Copola i Laetitia Casta... Uvek biram monogamiju zato što partner nije tu samo da mi liže pičku, već i da mi liže rane.
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
da li se meni chini ili je ovo jedna od onih besmislenih tema ah ja sam monogaman/monogamna chestitajte mi kako sam ja samo jedna super kvalitetna osoba.
i dalje tvrdim da 99% ljudi ovde nema pojma shta je veza. a to shto se vi tripujete pa se samo oneonone jebete e to vam stvarno nije neki civilizacijski doprinos zbog koga bismo morali da vam damo orden svetog save.
Korisnikov avatar
By M M and I
boring tema...sad ce jedni da govoe drugima kako je njihov izbor bolji od bilo kog drugog....

bla bla bla...

nek svako radi sta hoce...
Korisnikov avatar
By m..
Ja nisam monogamna, al nisam nesto ni promiskuitetna.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by m..
Ja nisam monogamna, al nisam nesto ni promiskuitetna.
same here...nesto izmedju...
Korisnikov avatar
By m..
Mislim, da sam spavala sa svakom devojkom koja mi se svidela, a i ja njoj, odavno bih postala portal za boleshtine, ili poludela. Cini mi se da je ideja ONS na Balkanu kod zena potpuno lose shvacena, nekako se uvek ocekuje razmena telefona, sto nekako ubije celu poentu istog.
Njah. izgleda je nemoguce prosto lepo se provesti sa nekom zenom a da te posle ne natovari svojim problemima, potrebama ili ocekivanjima...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mislim da u nasem u gay-svetu definitivno ima vise promiskuiteta(blago receno).
Ali predpostavljam da je to normalno jer BOYS WILL BE BOYS.
Mada meni licno vise odgovara sex sa nekim sa kim sam in love nego besciljno trosenje sa svakim ko se ponudi.
But hey-thats just me!:leviathan:
Korisnikov avatar
By Hys.
nisam promiskuitetna, i ne znam kako nisam sa ovakvim libidom. verovatno jos jedno od mojih ludila :sigh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by anche
sve je to deo konzumentskog drustva, pa i promiskitet. zapravo sve se manje cuje ta rec, vise se govori o jednom nacinu ponasanja koji se moze videti na medijima kao pristojan, prihvatljiv i socijalno pozeljan model komunikacije sa ostatkom sveta.
Nemojmo okrivljivati postmodernisticki sistem za sve, pritom zanemarujuci nase sopstvo i nasu ulogu.
Slazem se da sa pojavom aktivnih modela ponasanja dolazi do, makar i najneprimetnijeg, konformizma.
Ali...ako se sve to oduzme... Ja jesam promiskuitetna kada hocu. Taj koncept ne odgovara mom mozgu, i (odvratno, no sta cu...) ako se jebem sa strane, najcesce je to zbog nepopravljivosti sujete.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by devokICA
nisam promiskuitetna, i ne znam kako nisam sa ovakvim libidom. verovatno jos jedno od mojih ludila :sigh:
Ja te potpuno razumem.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Originally posted by devokICA
Ja te potpuno razumem.
e dobro je onda, ipak maj mednes iz not komplitli hermetical:vruce:
By Främling
Originally posted by M M and I
boring tema...sad ce jedni da govoe drugima kako je njihov izbor bolji od bilo kog drugog....

bla bla bla...

nek svako radi sta hoce...
e ovde se potpuno slazem a tobom :okret:

btw ja sam nevin...bez zezanja :angel:
By SUNNY B
ne. ni u kom slucaju nisam promiskuitetna. niti cesto menjam sexualne partnere, niti se jebem sa bilo kime, niti sa svakom koja to hoce sa mnom. e sad, jedini problem je u tome sto dok sam zaljubljena u jednu curu i u srecnoj vezi sam sa njom apsolutno sam slepa za ceo svet, i to obicno traje neki duzi period, a onda se uvek u isto vreme, ko za inat, pojavi neka egzoticna, preslatka, revolucionarna, vedra i duhovita osoba x ili y ili koja god koordinata, i usere mi se u zivot. onda se ispolje sve moje ljudske slabosti i obicno neko tu bude zeznut. da li sam promiskuitetna, da li sam neverna ili sam jednostavno zaljubljive i nekarakterne prirode? pomozite mi....

presveta bogorodice, smiluj se na mene gresnu i ovoga puta me spasi iskusenja..... :molise:
Korisnikov avatar
By Escobar
sta je to promiskuitet? to postoji jos uvek??? :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!