Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Steevy
ipak sam ja gost ovdje. nastojim se služit svojim pola-književnim pola-sleng jezikom. ako krenem kajkat, mislit će ovdje ljudi da imam govornu manu :giggle:
Korisnikov avatar
By gari
@2 chune: Je li 2 kune, jel ti to ovde nastojis formirati ustasku bojnu? Odoh ja na gay.hr da vrbujem chetnike i ostale borce protiv fascizma.

:meda: :cigareta: :njami:
Korisnikov avatar
By Steevy
ma neeeee....ustaše više nisu u modi. formiramo odred hrvatskih grinja koje će vam požderati vaše najbolje gucci, d&g, cc i ostale kolekcije za izlazak u noćni život :smug:
Korisnikov avatar
By gari
Ehhh, jedva cekam leto pa da se setkam "Kara-Djokom" samo i bezmudama i majici. Onda mogu i njih grinje da pojedu, ionako se sve to skida i baca u zbunje.

Ziveo Kara-nudizam!

:cigareta: :backstab: :pinknaocari:
By Spiridon
Ne razumem bas najbolje koje su namere ovog gosta ovde?
Korisnikov avatar
By Steevy
destabilizacija rijeke save, njezino preusmjeravanje prema saudijskoj arabiji i tko zna još kakve grozote. znat ćeš na vrijeme. ne mogu bit pozitivac, čim sam iz hrvatske, zar ne? :maska:
Korisnikov avatar
By gari
Tako je Steeevy. Cim si iz "lijepe vase" sumnjiv si. Zato sam ti i rekao-priznaj odmah da si ustasa i bice ti odmah lakse a nece te vise ni pitati. Ma nek me zovu i lonac samo nek me ne razbiju. He, he...
Korisnikov avatar
By Pipin
Pa dobro Garište, jesil ti otvorio piroćansko-vranjansku temu na gay.hr ili još uvek samo miniraš ovde?
Nije lepo od tebe da Sandolina tamo čami sama i bez svog para.
Korisnikov avatar
By Steevy
Originally posted by gari
Tako je Steeevy. Cim si iz "lijepe vase" sumnjiv si. Zato sam ti i rekao-priznaj odmah da si ustasa i bice ti odmah lakse....
koka, ja se olakšam i na sam spomen tih kreatura, s bilo koje strane one dolazile. sva sreća da mi je u tim trenucima prijateljica wc školjka uvijek u blizini :smug:
Korisnikov avatar
By gari
@Pipishte: Sta se ti mesas u "odnose" mene i Steevya? Otkuda ti znas u sta sve to moze da se "izrodi".

@Steevy: U potpunosti se slazem. Ne podnosim nikakve ekstreme pa bilo sa cije strane dolazile. Covek je ili dobar ili los, trecega nema.

:cheer: :vogue: :putnik:
Korisnikov avatar
By Pipin
Kakav Steevy? Ono ti je ko zna koji post po redu, a nigde ni kaj.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Steevy
koka, ja se olakšam i na sam spomen tih kreatura, s bilo koje strane one dolazile. sva sreća da mi je u tim trenucima prijateljica wc školjka uvijek u blizini :smug:
Treba računat da Garijeva na četnikuše svršava....
Korisnikov avatar
By Steevy
pa dobro, milićka...svakom njegovo :hekla: mene više privlače čiste i dobro namirisane spodobe, po mogućnosti u bermudicama, soknicama i super tenisicama :giggle:
Korisnikov avatar
By gari
@Steevy: Pusti Stripija, rodjendan mu je pa je malo vise popio. Vec sam napisao gore da ne podnosim nikakve ekstreme /nacionalisticke/, ali on i ne cita moje postove nego odgovara KAO da ih je procitao. Ne obracaj paznju na SHKRIPIKU, on je samo malo ljubomoran na nase "bratstvo i buduce jedinstvo".

:eureka: :superheroj: :gitara:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pozna mene Stivuša malo bolje neg što ti misliš :evil:
Enihau, šta sam opet krivo napisao?
Korisnikov avatar
By gari
@Stripi: A ko kaze da si nesto "krivo" napisao? Sve je brate pravo...

:lood: :smirk: :ribica:
Korisnikov avatar
By Pipin
Prosim, ak ima netko tak ljubezan da nam prevede uvodni post na hochkroatisch.
Korisnikov avatar
By Steevy
ma ke uvodni post? :merlinka: tko ga je napisao i pored čega živi, nije nit čudo da se razvodnio :lol: kaj se pak bratstva i jedinstva dotikavlje, ja sam samo za bratstvo :giggle: jedinstvo ostavimo povijesti i egzotičnim utopistima svih strana :giggle:
Korisnikov avatar
By Stripi
Fino.
Ajde se ti finbo spremaj, nakovrčaj kosu i dođi na jedno bratimljenje :oklagija:
Korisnikov avatar
By Steevy
evo. samo da nahranim grinje :piggy:
Korisnikov avatar
By gari
@Steevy: Pogledaj ispod jastuka, imas dva miliona grinja. Pa spavaj...ako mozes. No, ako se kovrdzash, unisticesh ih kiselinom, niks ne brigaj. Inace, Stripi ima bas onako veselu kosu...
Korisnikov avatar
By Steevy
nemam, dušo :kosa: stoodstotno :kosa: ja ih zajebem pred spavanje. otvorim im prozor, a one odu na kratku šetnju. zatvorim prozor i spustim rolet(n)e :giggle: i mirno spavam, sanjajući ružičaste klokane kako kupuju sladoled u ljevaonici konca :colorado:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
@2 chune: Je li 2 kune, jel ti to ovde nastojis formirati ustasku bojnu? Odoh ja na gay.hr da vrbujem chetnike i ostale borce protiv fascizma.

:meda: :cigareta: :njami:
Gdo? Ja? Zakaj? Kaj to špilaš bogec? Rasizam? Kaj ga pak kajkavci z vustašami imeju? Bum ti ja hercegovnce poslal pak buš ti vidil gdo su vustaše... :evilgrin:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Steevy
evo. samo da nahranim grinje :piggy:
Iju! :shok: Sam da nekaj ne buš izlučivala... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Steevy
ne boj, se, bila sam nedavno na grabi i sve su mi brtve izmjenjene :lizalica: tu i tamo mogu neš izlučit ak ugledam i osjetim pod prstima ono što sam spomenula u fetiš topicu :giggle: no, to je već stvar automatike. tako su mi rekli na servisu :kosa:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, kako mi se cini, jedna brtva ti ne "dihtuje" /nije kajkafski/ bas najbolje, negde nesto curi na sve strane, a narocito po plahtama. Menjaj brtvu brzo dok ti nije sve iscurelo.

:cobanica: :tehno: :tumble:
Korisnikov avatar
By Steevy
ne dihta ak već hoćeš po slengu :lizalica: pardoniram se, ali obaška nisi u pravu :kosa: provjerili majstori - suha sam ko barut. sve čisto i uredno ispod mene. rekli mi samo da povremeno praznim hidraulične spremnike rampe da ne dođe do spontanog curenja tekurčine :kosa: dob'la ja uputstva kako se to radi i napismeno :kosa:
By fazza
Budim se jutros, a ono u glavi odzvanja "Nabrekel je shepet vu glas grleni"!
Ne mogu da izbacim iz glave, pa to ti je...:lood:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!