Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Paki
@ xyz ....... Jel si primetila kad sam kasnije ušao na 5 min. u salu? ... I to baš na onaj slatki deo... ( "Je li neko do sad pevao himnu tvom dupetu?"
)
Originally posted by xyzHehehe... pa jbg, ko im jebe mater "neobaveštenu"...
e da..
tacno se izvaljuje po reakcijama publike ko je "shta". dok se jedan deo neprestano osmehuje (MI), drugi deo zapanjeno gleda![]()
Originally posted by xyzNisam video mahanje, a kasnije sam se trudio da izađem što tiše pa zbog toga...Originally posted by Paki
@ xyz ....... Jel si primetila kad sam kasnije ušao na 5 min. u salu? ... I to baš na onaj slatki deo... ( "Je li neko do sad pevao himnu tvom dupetu?"
)
haha, kako nisam, cak sam ti i mahnula, ali sumnjam da si me video u onom mraku. doduse, nisam primetila kad si izasao jer mi je film totalno obuzeo paznju.
a pevanje americke himne u dupe je vrh scena![]()
Originally posted by xyzja kad sam gledao film publika je bila više nego korektna. naravno, svi su se smejali na ovu već pomenutu, legendarnu scenu, ali ko i ne bi... tako da nije bilo baš nešto "zapanjenih" pogleda.
e da..
tacno se izvaljuje po reakcijama publike ko je "shta". dok se jedan deo neprestano osmehuje (MI), drugi deo zapanjeno gleda![]()
Originally posted by UlixProbaj ovako - ne mora svaki film ove ili slične tematike imati tužan kraj...
Film je prelep! Odusevljen sam.
Jedino sto mi se nije toliko dopalo, to je poslednjih par sekundi. Ne znam zasto, ali nisam ocekivao "rasplet".
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!