Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ^RAY^
A tvoj post je vezan za temu?
Postedi me,pls..
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Sunce
Upoznao dеželaša i Dirty-ja!
+mene :pivce: i nisam twenty, nego tweety :jumphug:
Korisnikov avatar
By Deksi
e da...zaboravih...upoznao sam i Dirrty-ja
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Tweety
Originally posted by Sunce
Upoznao dеželaša i Dirty-ja!
+mene :pivce: i nisam twenty, nego tweety :jumphug:
Upoznao sam te, da! Ma i na Slaviji sam te jednom video! :yay: :klap: :dance:
Korisnikov avatar
By Deksi
upoznao sinoc m... preslatka devojka :kiss:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by tinkerbell
update (bilo mi dosadno)

reveal :love: , SUNNY GIRL :kiss: , bombica :D , galateja, kulturni jelen, m.., Draco :P , krepac :trep: , kittrie, tramp, Val, shmi :) , Mr.Ja :venchanje: , bojandjo, Super Mario, ParisH, eruanne (Khons) :kiss: , wroom :mazi: , RA :hug: , zbunjena :mirnatetko: , Goraan, EYA, Sweet angel, Sutekh, deni, R&B_Freak, Monstrum :diplomac: , Bona, Viktoria, Inner-smile, Skyen, the1whowished :kiss: , FireGox, Tea, ivanica, mangas, Egmont, Swanheart :dancingfever: , radoznala :eya: , amnesia (xyz) :lood: , tessio :dj: , faijnfa, spliff, Glaistig, Dr. M, bambola, colorado :colorado: , Lunja :tenis: , 2Q2BStr8 :) , kiss addict :odbij: , ok_decko, bigirl, dimitriades, spark, devokICA, Tweety :D , Ulix, Lemur, Escobar, Laika :kiss: , jenny, Paki :hug: , ForeverYoung, Adenim :kiss: , avalon :lizalica: , greenwich, TKO, ^goxy^, Jazzva, Beli decak :) , Mortis :) , taurus, Abyss, mladunac :hyper: , lthr_yu, Gorski vilenjak, mmiki :dancing: , Duh_iz_Konzerve, Dina, Seaman, Zonche :) , Electra, Andre87 :dancingfever:

:shamar: think about this:durenje:
Korisnikov avatar
By Shmi
Na festu upoznah Sunce... :)
Korisnikov avatar
By Paki
Ja juče "na prepad" upoznah Nocturnal-a. :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by bananica

:shamar: think about this :durenje:

Jaaaaaoooooooooo! Ne mogu da verujem kako mi se to desilo! :ozbiljan:

Izviiiniiiiiiii!!!! :kiss:

Evo:

reveal :love: , SUNNY GIRL :kiss: , bombica :D , galateja, kulturni jelen, m.., Draco :P , krepac :trep: , kittrie, tramp, Val, shmi :) , Mr.Ja :venchanje: , bojandjo, Super Mario, ParisH, eruanne (Khons) :kiss: , wroom :mazi: , RA :hug: , zbunjena :mirnatetko: , Goraan, EYA, Sweet angel, Sutekh, deni, R&B_Freak, Monstrum :diplomac: , Bona, Viktoria, Inner-smile, Skyen, the1whowished :kiss: , FireGox, Tea, ivanica, mangas, Egmont, Swanheart :dancingfever: , radoznala :eya: , amnesia (xyz) :lood: , tessio :dj: , faijnfa, spliff, Glaistig, Dr. M, bambola, colorado :colorado: , colonia_boy :) , Lunja :tenis: , 2Q2BStr8 :) , kiss addict :odbij: , ok_decko, bigirl, dimitriades, spark, devokICA, Tweety :D , Ulix, Lemur, Escobar, Laika :kiss: , jenny, Paki :hug: , ForeverYoung, Adenim :kiss: , avalon :lizalica: , greenwich, TKO, ^goxy^, Jazzva, Beli decak :) , Mortis :) , bananica :obraz: , taurus, Abyss, mladunac :hyper: , lthr_yu, Gorski vilenjak, mmiki :dancing: , Duh_iz_Konzerve, Dina, Seaman, Zonche :) , Electra, Andre87 :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Paki
A colonia_boy-a nisi upoznala, a tinki ?! :evilwait:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja vise nikog ne znam sa foruma!:burner:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Paki
:doh: Stvaaarno ne znam kako sam njega zaboravila da ubacim na listu! :blush:

Eno, ubacila sam^ ^^

:zvizdi:
Korisnikov avatar
By helios
ne znam bas nikoga..
a nije da ne bih..
nego nikako da se aktiviram i malo cesce dolazim u bg..

pozdrav za sve!
By Swanheart
Tinki zahtevam :lol: da mi zamenis smajlija ili da pored tog dodas :swan:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Paki
:doh: Stvaaarno ne znam kako sam njega zaboravila da ubacim na listu! :blush:

Eno, ubacila sam^ ^^

:zvizdi:
a da nisi jos nekog zaboravila!? :meduza:
Korisnikov avatar
By byk
dosta ih pozna,lai nebi da nabrajam da nekog ne iziostavim i naravno pozdrav svima koje poznam (vuk):B
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Deksi - uuuppppsssssss! :drama: Evo stavljam te na listu :obraz:

@ Swanka - eto ti... dodala sam i tvoj smajli :P

reveal :love: , SUNNY GIRL :kiss: , bombica :D , galateja, kulturni jelen, m.., Draco :P , krepac :trep: , kittrie, tramp, Val, shmi :) , Mr.Ja :venchanje: , bojandjo, Super Mario, ParisH, eruanne (Khons) :kiss: , wroom :mazi: , RA :hug: , zbunjena :mirnatetko: , Goraan, EYA, Sweet angel, Sutekh, deni, R&B_Freak, Monstrum :diplomac: , Bona, Viktoria, Inner-smile, Skyen, the1whowished :kiss: , FireGox, Tea, ivanica, mangas, Egmont, Swanheart :dancingfever: :swan: , radoznala :eya: , amnesia (xyz) :lood: , tessio :dj: , faijnfa, spliff, Glaistig, Dr. M, bambola, colorado :colorado: , colonia_boy :) , Lunja :tenis: , 2Q2BStr8 :) , kiss addict :odbij: , ok_decko, bigirl, dimitriades, spark, devokICA, Tweety :D , Ulix, Lemur, Escobar, Laika :kiss: , jenny, Paki :hug: , ForeverYoung, Adenim :kiss: , avalon :lizalica: , greenwich, TKO, ^goxy^, Jazzva, Beli decak :) , Mortis :) , bananica :obraz: , taurus, Abyss, mladunac :hyper: , lthr_yu, Gorski vilenjak, mmiki :dancing: , Duh_iz_Konzerve, Dina, Seaman, Zonche :) , Deksi :obraz: , Electra, Andre87 :dancingfever:
By Swanheart
jao hvala Tinki...
mada...prvo ide guarana pa onda skakanje do fajronta :lol:
Korisnikov avatar
By anche
:apprentice: polako. upoznacemo se :teg2:
Korisnikov avatar
By Deksi
sinoc upoznah Seaman-a
Korisnikov avatar
By V25
Upoznao sam Swanheart. Lepa i fina devojka!
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by L O S T
a ja ne znam nikog :( :zacepi: :zev:
ima vremena...upoznaces

on: Upoznao sam i Das Ich sinoc....
Korisnikov avatar
By forest
ni ja ne znam nikoga, ali sam ubedjen da znam...mislim, svi se mi znamo, manje vise...manje.
ali ima par likova koje bih bas voleo da upoznam... :eu:
Korisnikov avatar
By forest
joj, boze, ovo ispod nick-a: "novajlija" mi tako smeta! malo se osecam neprijatno!!!!

jel moze neko to da mi skine?
:)
Korisnikov avatar
By Paki
Skinuće se posle desetog posta. :)
Korisnikov avatar
By forest
ok ok, ne mora niko nista da mi skida, ali da li iko zna koliko dugo ce da mi stoji taj epitet? a uostalom, s obzirom da sam "novajlija", zar ne bi trebalo da imam neki special treatment.

i ne! ne skrecem sa teme, dragi prijatelji, vec je sve ovo u svrsi upoznavanja, druzenja, minglovanja i svega toga sto ide uz sve to...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by forest
ok ok, ne mora niko nista da mi skida, ali da li iko zna koliko dugo ce da mi stoji taj epitet?
:roll:
Već napisah, skinuće se samo posle tvog desetog posta. Kao što vidiš, to se upravo dogodilo.
Korisnikov avatar
By forest
ok...
mislio sam da to nekako drugacije funkcionise... bojao sam se da moram nesto da uradim, javno. kao u americkim filmovima o bratstvima na univerzitetima. to bi bilo frustrijrajuce, utterly....
Korisnikov avatar
By Paki
:roflmao: ... Još nismo uveli takva pravila... ;)
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 175
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!