Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by dalabuPametni DALABU. Ne tvrdim samo ja da je filozofija nauka, nego eno ti gore jos pet-sest njih, da ne pominjem citate iz udzbenika i Wikipedie. Ja sebe ne predstavljam inteligentnim, ja na zalost i jesam inteligentan /da se ne lazemo/. Ti mora da si neka nova nada za Nobelovu nagradu jer rusis priznate autoritete, udzbenike, istoriju, nauku i postavljas svoje sopstvene? To je lepo i hrabro, ali samo ako imas naucne dokaze za to /makar kvazi-naucne, hajde i to cu prihvatiti/. Ma ti nemas nista, samo ponavljas mantru: filozofija nije nauka. Aman, ti jedini to tvrdis, sedi malo pa otvori pretrazivac i ukucaj rec filozofija pa ces videti sta ces videti.
Svasta...Nije nauka,bre,inteligentni covece,kako sam sebe pretstavljas,ukapiraj vec jednom...
Nikako da skapiras da namerno ne citiram nikoga vec pokusavam da te navedem da razmisljas o nekim pitanjima kojima se ona bavi,ali ne ide...Procitao covek negde i nema dalje...
toliko o tebi....previde ti onaj smisao zivota,je li naucnice?
Originally posted by dalabuNaravno da je suludo nastavljati diskusiju o necemu tako ociglednom da to nije ni potrebno dokazivati jer je NOTORNA CINJENICA. Nijedan citat nisi naveo, samo ponavljas kao papagaj na sve dokaze koji ti se prezentiraju:filozofija nije nauka.
Sasvim je suludo nastavljati...evo tacke, odmah posle podsecanja da FILOZOFIJA NIJE NAUKA.
Originally posted by svejednoproblem je sto je moj srpski malo zakrzljao (kad su nijanse u pitanju)
Dao sam gore vazecu definiciju nauke..
A za humanities bi ti mogla malo da pomognes, ipak je kapiras bolje od nas, ja mogu da je prevedem bukvalno, ne sustinski.
Humanisticke nauke? Moja sestra studira Pravo, koje, kod nas bar, spada pood drustvene - podgrupa - humanisticke nauke.
Originally posted by E.c.h.o.....'Postmodernisticke filozofije' npr. (Ili post-postmodernisticke, ili stavec)
i dalje smatraju naukom.
Zasto? Zato sto postoji vise shvatanja filozofije i to u samoj filozofiji (a nadala sam se da cu to cuti od dalabu no to necemo docekati).
Stvar je vrlo jednostavna: nekad je zvanicno bila, kasnije se promenilo SHVATANJE NAUKE!!! Sad da pitas 10 (diplomiranih) filozofa da li je filozofija nauka, petoro ce reci da jeste, petoro ce reci da nije.
Originally posted by bojandjone budi pragmaticni amerikanac
filozofija nije nauka jer se ne zasniva na pozitivnim činjenicama - kao nauka, nije empirijska, nije dokaziva...
i filozofija i nauka i teorija su specifični drugostepeni diskursi kojima se opisuje svet u kojem živimo
evo probao sam:hekla:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!