Originally posted by Snow_Crystal
Hvala za iscrpnim odgovorom. Ako smem da razvijem dalje temu sa tobom (posto si jedina koja je odgovorila konkretno), zanima me zasto neke osobe pustaju drugu stranu da se dovoljno "navuce" na njih pa kad cuju Volim TE onda se ili povuku ili otkace tu osobu... Da li je to neka vrsta testa da bi videli koliko je nekom stalo do njih ili jednostavno vole da im se pruzi maximalna paznja pa kad se zadovolje i zasite jednostavno stave tacku na sve to.
[/quote]
Well, to i mene zanima, jer sam od onih koji radije ne bi da se upustaju bas iz straha da cu navuci osobu koja mi ne odgovara, jer licno do toga nemam ama bas nikakvu satisfakciju, a tako nesto ume da zakomplikuje zivot.
Anyway, meni se desilo kad sam bila mladja, i ne jednom. Ovako: kontam da se radi o nekoj kombinaciji narcisoidnosti i nedovoljnog samopouzdanja, jer meni se bash desavalo sa ljudima koji traze uzasno mnogo paznje i potvrdjivanja, kao da sebi na taj nacin zele da dokazu da su vredni. I ne samo na taj nacin, ti ljudi to rade na razne nacine u raznim oblastima. I za sve mi se cini da su nezadovoljne svojom realizacijom na profesionalnom nivou, kao i na nekim drugim, u stavri to su generalno nerealizovane i nezadovoljne osobe. Osobe koje zahtevaju da ih obozavas po svaku cenu, i na nekin nacin da ih volis zato sto ne vole same sebe (ja zaista verujem da ako volis samog sebe onda ti ne
treba niko drugi da te voli, vec prosto imas potrebu da dajes).
Hvala bogu pa se ne navlacim tako lako, medjutim videla sam kako jedna moja uslovno receno ljubavnica iz ciste dosade navukla jednu moju mladju prijateljicu, koja se actually zaljubila u nju, dok je ovu bolelo dupe od samog starta (jebiga ja sam prekasno skontala, da sam skontala ranije rekla bih ovoj maloj da se ne petlja s budalom), sva sreca pa se ja nisam zaletala tamo...
Ma ne znam, budalashtine, tripovi i ono sto ja zovem patologijama, ja na hint neceg takvog prosto odsetam dalje, jer mi takve gluposti ne trebaju u zivotu.