Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Originally posted by Galateja
Originally posted by Snow_Crystal
E bas me zivo zanima sta znaci ljudima koji su glasali pod rednim brojem 4.. Sta su onda oni? :iskolacen:
Verovatno aseksualni. ;)

a mozda i avezivni ;) (definishn by Skyen :fancyklap: )
Korisnikov avatar
By paw
Do skoro sam bila monogamna, a sada sam, sto koleginica iznda rece, avezivna. :peca:
Ipak sam glasala za opciju broj jedan. :hekla:
Korisnikov avatar
By Hys.
snow, tesko je poverovati da dve osobe mogu isto da se vole.
ne mogu.
nijedna osoba nije ista da se isto voli.
ali moze podjednako duboko:) /barem znam nekog ko to moze :zvizdi: /
Korisnikov avatar
By Hys.
mnogo mi se svidja izraz AVEZIVAN/A :lol:
ja nisam avezivna to sad shvatih skoro punih 9 godina...jel sam ja onda PREVEZIVNA? :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Mislim da sam ja generalno avezivna, mada svako malo uhvatim sebe kako pokushavam, lol. Sva sreca pa cesto ne odem dalje od uzimanja telefona :lood:
Korisnikov avatar
By svejedno
I koji broj od ponudjenih pritiskas? ;)

LM, ja sam skapirah, monogaman, druga je stvar sto sam poligaman kada nisam u vezi, kao i svi, jel, ili sto moze da mi se desi da se npr napijem i da napravim neku preljubu :preljuba:, mada je to izuzetno odstupanje od pravila, kod mene.
Korisnikov avatar
By m..
Ja ne pravim preljube, ali spavam s drugim zenama ako mi je dozvoljeno. Najveci broj ljudi s kojima sam spavala u roku od 24h je bio 4 (kuku, bio mi je februar i imala sam foursome). Toliko o tome.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne pravim ni ja, odnosno jos se nije desilo sa osobom koju volim, sa kojom sam u ljubavi ali desilo se kada sam u vezi - a tu ima razlike.
Korisnikov avatar
By m..
Ja ovo s ljudima koje ne volim ne racunam u vezu... Lol.
Korisnikov avatar
By svejedno
Stoga 'preljube' ;)

Ne, salim se, kada sam sa nekim par meseci, sta znam, nije veza, nije ni da nije, jbg.
Korisnikov avatar
By m..
Uh, to ti kazem, meni je plafon znatno nizi od toga.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by svejedno
kada sam sa nekim par meseci, sta znam, nije veza, nije ni da nije, jbg.
Koliko je to "par meseci"?
Korisnikov avatar
By m..
Valjda manje od godinu?
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne, bukvalno oko par meseci - 2, 3.

Obicno se tu negde ili smorim ili ne.

Vezica, takoreci ;)

Do sada se samo dva puta nisam smorio, jedna veza trajala god i nesto, druga tri godine.

Nije bilo preljube, ni u toj od tri godine.
Korisnikov avatar
By m..
Zje, ja se smorim posle prvog ili drugog datea ili se ne smorim nikad - tj dok ne popijem nogu, ni onda se ne smorim, onda se bacim u ocajanje.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sa ovako skromnim iskustvom stvarno ne znam sta sam. :kesa:
By Korisnica
Ja sam za "ili smo" ili "nismo", mada pitanje je trenutka shta si
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by SUNNY GIRL
...a i volim svoju zenu pa nemam neke potrebe da svrljam okolo....
CITAJ, Tamara, ovo i za mene vazi! :cvece:
By pčelica
Podelite sa nama kakva ste osoba sto se tice veza.Sta vise volite da budete. Da li ste verni jednoj i samo jednoj osobi, da li ste vise za paralelne veze ili mozda vise odjednom? I prokomentarisite vasu odluku..
:gatara:

Kad sam u vezi, verna sam jednoj i
samo toj jednoj osobi. Tada za mene
drugi ne postoje; ulazim u veze samo sa
onima za koje znam da će biti monagamni
dok su sa mnom uvezani.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Pod 2. Od svake vrste po 1 primerak. :kafa:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa ja bi volela da budem sa gomilom devojaka (naravno samo u slucaju da osecam nesto prema njima, a to nece biti problem, posto se ja u 3 minuta zaljubim 300 puta)...a da sve one meni budu verne....auuuuuuuu sad bi me pola vas najradije lincovalo, al jbg ako je kako je:yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
By Snow_Crystal
Evo mene opet na forumu posle jedne pauzice.... Vidim temica je jos uvek ziva i zdrava da kucnem u drvo :kuc: :kuc: E sad ne zvala se ja Snow Crystal pa da ne pitam nesto,mada se ovo vise odnosi na one koji su bigamisti ili vise tj poligamisti...

Posle koliko vremena budete provaljeni (ako vas provale) i kako uspevate da volite u isto vreme dve osobe? Kome dajete vise sebe ili je to podjednako? :shocked: :posrani:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Hm,pa recimo da mi je bigamija nekako prihvatljiva.. :zastava:
Uvek mogu da napravim promenu u svom zivotu..a i u troje je lepo..:alexis:
Korisnikov avatar
By m..
Posle koliko vremena budete provaljeni (ako vas provale) i kako uspevate da volite u isto vreme dve osobe? Kome dajete vise sebe ili je to podjednako? :shocked: :posrani:
Zasto provaljeni? Ako bih bila sa vise ljudi odjednom, postarala bih se da svi znaju i da su ok sa tim (poverenje, jbg, bez toga ne ide).

Anyway, cica koja mi se svidja je saznala posle jednog dana da sam se ljubila s nekim drugim, i lepo rekoh da to nije bitno, jer nije bilo bitno, i tako... Zaista i nije bilo bitno.

Anyway, fokus bude na osobi s kojom sam ili s kojom provodim vreme u tom trenutku, ili koja me najvise okupira, ostali samo izadju iz fokusa, ali ostanu u kadru, negde po coskovima. Mislim, osoba s kojom sam u datom trenutku dobija 100% moje paznje, nekako ne stignem da mislim o drugima, i nekako uvek mi se jedna najvise svidja...
By Snow_Crystal
Originally posted by m..

Zasto provaljeni? Ako bih bila sa vise ljudi odjednom, postarala bih se da svi znaju i da su ok sa tim (poverenje, jbg, bez toga ne ide).

Anyway, cica koja mi se svidja je saznala posle jednog dana da sam se ljubila s nekim drugim, i lepo rekoh da to nije bitno, jer nije bilo bitno, i tako... Zaista i nije bilo bitno.

Anyway, fokus bude na osobi s kojom sam ili s kojom provodim vreme u tom trenutku, ili koja me najvise okupira, ostali samo izadju iz fokusa, ali ostanu u kadru, negde po coskovima. Mislim, osoba s kojom sam u datom trenutku dobija 100% moje paznje, nekako ne stignem da mislim o drugima, i nekako uvek mi se jedna najvise svidja...
:nerd: Nemam pojma zasto ali se setih one reklame za ovogodisnji FEST - jesili kadar za fest... A jeli m.. tebi bi bilo sve jedno da se smuvas sa nekim pa da tu devojku sutra dan vidis kako se cmace sa nekom tamo a sa tobom je u vezi kao?:eviltrep:
Korisnikov avatar
By istok
"I was never faithful
And I was never one to trust
Borderlining schizo
And guaranteed to cause a fuss
I was never loyal
Except to my own pleasure zone"

Ali, trenutno monogaman. Vec duze vreme. Lepo je. Sto si stariji, sve je lepse.
Korisnikov avatar
By someone
hah :D monogamna,ali koliko josh dugo. . ne znam :evil:
ma shalim se,nisam ja za te zezancije sa dwe ili wishe osoba istowremeno,oduzima mi prewishe energije a iswega ostalog :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!