Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by devokICAJa bih rado volela da mogu da kazem nesto ovako, ali kod mene cesto izbor bude zblurovan libidom, ukus situacijom a intuiciju pustim na godisnji.Originally posted by GalatejaGalateja, svaka chast za ovu recenicu
Ne bih mogla ružno govoriti o nekom iz prošlosti, jer bi na taj način omalovažila sopstveni izbor, ukus i intuiciju.![]()
Originally posted by m..Previše misliš pusicom.Originally posted by devokICAJa bih rado volela da mogu da kazem nesto ovako, ali kod mene cesto izbor bude zblurovan libidom, ukus situacijom a intuiciju pustim na godisnji.Originally posted by GalatejaGalateja, svaka chast za ovu recenicu
Ne bih mogla ružno govoriti o nekom iz prošlosti, jer bi na taj način omalovažila sopstveni izbor, ukus i intuiciju.![]()
![]()
Originally posted by Galateja
Ne znam ni za jednu lezbejsku vezu koja traje duže od osam godina. Zašto se upuštati u vezu kada je neminovan kraj? U čemu je poenta biti deceniju ili pola decenije zajedno, planirati budućnost kada znamo da svaka predstava ima zavesu?![]()
Originally posted by jovanabeogradKoliko postoji divnih zena koje su zajedno a nisu na ovoj odvratnoj sceni? Verovatno gomila... I verovatno su vise od decenije u vezama...
Originally posted by Galateja
Ne znam ni za jednu lezbejsku vezu koja traje duže od osam godina. Zašto se upuštati u vezu kada je neminovan kraj? U čemu je poenta biti deceniju ili pola decenije zajedno, planirati budućnost kada znamo da svaka predstava ima zavesu?![]()
Slicno i ja razmisljam.
Zoey napisao:Couldn`t agree more, kakva glupost!(izvini, ali nemam bolju rec za ovo)-ako bismo uvek i za sve polazile od toga da ce se (potencijalno) zavrsiti, nikada nista ne bi ni pocinjale;pa u cemu je svrha onda svega, zivota?!
Isto tako, ako bismo bile SIGURNE da cemo do kraja zivota ostati sa nekim ili negde, izgubilo bi na caroliji, prestali bi da se trudimo, da se nadogradjujemo itd...
Zoey napisao:Isto tako, ako bismo bile SIGURNE da cemo do kraja zivota ostati sa nekim ili negde, izgubilo bi na caroliji, prestali bi da se trudimo, da se nadogradjujemo itd...Sve može, ali se ništa ne podrazumeva.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!