Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by devokICA
interesantno, cura otvorila samo ovu temu i sada je nema :kolo:
pa, privremeno malo pisala sa drugim nickom, da izbaci frustracije. nije to loše, samo je providno :giggle:

ja se nadam da je bar te frustracije izbacila :D
By Hothead
Mislim da ti sve to zavisi od toga kakvu ste vezu imale, tj. da li ste se mirno razisle ili ste ispovredjivale jedna drugu do maximuma...ili neshto izmedju? :alexis:
Ako mozete da ostanete u dobrim odnosima ok, ali uvek treba voditi rachuna o tome da li se dobro osecas sada u takvom odnosu, da li si sve isprocesirala...ako nisi..distanca ti je najbolje reshenje:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sam više za prevenciju. Tako da pre no što vam dotična postane bilo šta stavite je pod lupu. Tako će bolje da se vidi 'rok trajanja proizvoda'. :D

Nemam problema sa 'otelotvorenim duhovima iz prošlosti' zato što sam naučila sebe da dobro razmislim pre no što se u nešto upustim i zato što sam izgradila čvrst stav, tj. postavila sam se.

Ne bih mogla ružno govoriti o nekom iz prošlosti, jer bi na taj način omalovažila sopstveni izbor, ukus i intuiciju.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja

Ne bih mogla ružno govoriti o nekom iz prošlosti, jer bi na taj način omalovažila sopstveni izbor, ukus i intuiciju.
Galateja, svaka chast za ovu recenicu :hail:
Korisnikov avatar
By Val
:paki: Ja ovu temu ne razumem!
Korisnikov avatar
By albatros
bivse-neke su mi postale prijateljice,sa nekima se od njih dopisujem,neke sam zaboravila,neke bih rado da vidim...
sve u svemu-zavisi o kojoj se radi ali vecina od njih su mi drage i srecna sam sto sam ih upoznala!
Korisnikov avatar
By m..

Ja bih rado volela da mogu da kazem nesto ovako, ali kod mene cesto izbor bude zblurovan libidom, ukus situacijom a intuiciju pustim na godisnji. :bale:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by m..

Ja bih rado volela da mogu da kazem nesto ovako, ali kod mene cesto izbor bude zblurovan libidom, ukus situacijom a intuiciju pustim na godisnji. :bale:
Previše misliš pusicom. :P
By skorpija
uh bivsa...mene je moja bivsa izbrisala kao gumicom i ja vise ne postojim...tako da nemam problema sa dezintegracijom :jbg:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Otvori topic za integraciju ;) . Imao bi bolju svrhu od ovog.
Korisnikov avatar
By m..
Sad i decaci imaju topic o bivsima, upravo sam dosla odande.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne znam ni za jednu lezbejsku vezu koja traje duže od osam godina. Zašto se upuštati u vezu kada je neminovan kraj? U čemu je poenta biti deceniju ili pola decenije zajedno, planirati budućnost kada znamo da svaka predstava ima zavesu? :sigh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

Ne znam ni za jednu lezbejsku vezu koja traje duže od osam godina. Zašto se upuštati u vezu kada je neminovan kraj? U čemu je poenta biti deceniju ili pola decenije zajedno, planirati budućnost kada znamo da svaka predstava ima zavesu? :sigh:

Slicno i ja razmisljam.
Korisnikov avatar
By Galadriel
s tom filozofijom što živeti kad ćete umreti? :diplomac:
Korisnikov avatar
By Galateja
^
Kao što reče Emir Kusturica: smrt je neproverena glasina. :awesome:
Korisnikov avatar
By Galadriel
provereno umiru samo bivše ljubavi :awesome:

mudro zbori Emir
Korisnikov avatar
By badu
I bivši i bivše su mi obogatili/e život za to vreme dok je trajalo to što je trajalo, i sve ono što mi se dešavalo, događalo, kako god, pa i oni, su me doveli do ovoga što sam sad, do mesta gde sam sad. A meni je sad baš lepo.
Sa svima sam u dosta dobrim odnosima.
Korisnikov avatar
By anche
@galateja
raspitaj se bolje. ja znam za nekoliko 'duzih od decenije' lezveza - i to sve ovde, u srbiji.
Korisnikov avatar
By Galateja
^Ohrabruje to što kažeš. Ta informacija mi je ulepšala ovo sumorno i suzno veče. :sigh:
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Nista gore nego kada se pojavi sa pricom da joj je jos uvek stalo do mene, a tako mi je gadno izigrala poverenje, a ja ne znam ni sama sta hocu. Da li sam ja budala sto dajem novu sansu po ko zna koji put ili ipak treba oprastati i pokusati ponovo? Ne znam, ali znam da kad zavrsim sa necim, volim da to ostane zavrseno i u proslosti, ovo vracanje na staro me ubija. :zid:
Korisnikov avatar
By Madonna
pardon my dick, ali dopada mi se reč dezintegrisati :blush:
Korisnikov avatar
By el jaguar
bile,pasale...samo neka su mi zdravo!:sesir:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by jovanabeograd

Slicno i ja razmisljam.
Koliko postoji divnih zena koje su zajedno a nisu na ovoj odvratnoj sceni? Verovatno gomila... I verovatno su vise od decenije u vezama...
Nikada ne bih mogla da razmisljam tako kao vas dve. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Hys.
I meni je takav nacin razmisljanja potpuno stran.

Uostalom, kakve veze ima sto ce se zavrsiti, zasto o tome razmisljati :wtf:

Nije valjda da hocemo samo kao u bajkama "ziveli su srecno do kraja zivota" ?
Ljudi se menjaju, rastu, sta je lose biti sa nekim 5,2,10,20 godina?

Bitno je da je lepo dok traje.

edit to add:

Znam lezbejske veze koje traju daleko vise od 8 godina. Ali isto znam da je dodatlno idiJotski sto to uopste i edit tu adujem.
Korisnikov avatar
By Zoey
Couldn`t agree more, kakva glupost!(izvini, ali nemam bolju rec za ovo)-ako bismo uvek i za sve polazile od toga da ce se (potencijalno) zavrsiti, nikada nista ne bi ni pocinjale;pa u cemu je svrha onda svega, zivota?!

Isto tako, ako bismo bile SIGURNE da cemo do kraja zivota ostati sa nekim ili negde, izgubilo bi na caroliji, prestali bi da se trudimo, da se nadogradjujemo itd...

Relativnost svega, pa i zivota ga i cini lepim. I bolnim. Ali i lepim.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Zoey napisao:Couldn`t agree more, kakva glupost!(izvini, ali nemam bolju rec za ovo)-ako bismo uvek i za sve polazile od toga da ce se (potencijalno) zavrsiti, nikada nista ne bi ni pocinjale;pa u cemu je svrha onda svega, zivota?!

Isto tako, ako bismo bile SIGURNE da cemo do kraja zivota ostati sa nekim ili negde, izgubilo bi na caroliji, prestali bi da se trudimo, da se nadogradjujemo itd...
:up:

ja tezim ozbiljnim vezama, a sa jednom bivsom sam raskinula kada sam shvatila koliko nam je uskladjen zivot i da se u toj vezi osecam kao da imam vec 50 godina.. nisam imala zelju da izlazim, da se druzim, da citam, da se "razvijam".. imala sam osecaj da je to neki maximum koji mozemo da dostignemo, a da se ne mogu dalje razvijati ni nasa veza ni mi u njoj..

a sa drugom devojkom (tj, mojom najduzom vezom) smo nakon 2 godine vec pocele da smisljamo imena deci, burme, vencanicu koju bi ona nosila, moje odelo ( :lol: )
ali bas u tom trenu kada sam shvatila da je sve to nadohvat ruke, odustala sam..

mozda sam i ja malo poremecena sto se toga tice, hocu ozbiljnu vezu i osobu sa kojom cu provesti zivot, ali necu osobu pored koje cu stagnirati ili jos gore biti zadovoljna prosekom, kada znam da ja mogu biti bolja, a i moja partnerka..
zelim osobu koja ce i posle par godina na meni otkrivati nove stvari i nova interesovanja, i da imamo vezu u kojoj se nista nece podrazumevati..

bivsim devojkama sve najbolje zelim, i zahvaljujem na svim lepim i losim izkustvima, but.. I need more, and I want more for them :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Što sam ja bila pukla! :wow:

Eto, sad bih reciplirala sebi, ali nema smisla da se svađam sama sa sobom. :awesome:

Mada veoma, veoma, veoma volim sigurnost, složila bih se sa ovim:
Zoey napisao:Isto tako, ako bismo bile SIGURNE da cemo do kraja zivota ostati sa nekim ili negde, izgubilo bi na caroliji, prestali bi da se trudimo, da se nadogradjujemo itd...
Sve može, ali se ništa ne podrazumeva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!