Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nemam nikoga. Ali mislim da niko od mojih bivsih ne bi bio adekvatan za tako nesto...

Cek, a sto je ova tema u Estrogenu?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
O, da!!! I radim na tome, ali ne ide to bas tako lako...
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, cekam dete s najboljom prijateljicom - nije moje al ko da jeste, bit cu mu tetka. Samoj sebi sam preslatkadok u C marketu nosim korpe, da se buduca mama ne muci. Mozda budem isla i na vezbe disanja i ceo fazon, lol.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam do skoro mislila da je kumce jedino dete koje cu ikad imati. I iako sam stalno bila prisutna dok mi je kuma bila trudna a i u zivotu kumceta sada se osecam skoro kao da dete nikad nisam videla, sasvim novo iskustvo....

KissQueen,
:fige: Deca ce nam biti vrsnjaci pa taman mozemo da razmenjujemo iskustva na delu foruma za roditelje :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Update: To bih volela da vidim!
Oci na drugu mamu, narav na mene, i bilo bi wicked mamino zlato.
Da li bih? Da li bih zaista? Jos nisam sigurna, jer verujem da bi dete bilo vaspitavano na 2-3-4....n razlicitih nacina (mama T+ mama the1 + kum N + teta Swanheart... ).
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 11. strane.. :lol:

Ont:
Da, bih.. :D

Ali, ovaj.. Ja nemam devojku.. :nesiguran:
U svakom slucaju bih volela da imam dete sa nekom (jednom ce ta buducnost postati sadasnjost :D) partnerkom.. :)
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Mislim da bi se razišli u roku od 6 mjeseci zbog klanja... Ali, da :) Bio bi dobar tata (uz moje korekcije)
Pričali smo o tome (i verujem da ćemo još dosta pričati) i obojica se slažemo, s tim što prvo želimo da on završi škole, da ja završim škole, uhlebimo se i dostojanstveno se skućimo.
Mada je pitanje koliko će to kućenje biti dostojanstveno, s obzirom da ja idem ka egiptologiji-asirologiji, a on helenista sa obrazovanjem klasičara.
Ali, siguran sam da ću jednog dana, kada socijalne službe dođu do moje kuće da me pitaju zašto ne šaljem decu u školu, ponosno reći: Pa če da stavim još dva dece u školu ot sutra...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i dalje nemam potrebu da budem mama.

mada, ovaj decko je najblize tome da mi ucini da mi ta ideja ne bude potpuno odbojna.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mislim da polako odustajem od ideje da cu imati decu..

o detetu bih razmisljala tek nakon nekih 5 godina veze, a rekla sam sebi da decu posle 30. necu imati.. moji roditelji su mene kasno dobili i jednostavno ne zelim da i moje dete ima slicnu situaciju..

radujem se sesrricu kao da je moj.. a ako se desi da budem u buducnosti sa partnerkom koja "dovede" dete, onda bi to bilo savrseno resenje
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne - nije ona za to & ne bi zelela da imam dete s njom...
By Ulix
Ne.

Ne zbog dečka (on bi bio super otac), već zato što ne želim da imam decu.

Najbliže roditeljskom instinktu kod mene je želja za psom, a to imam. :drama:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@4NY K3Y

nisam mislila na starije roditelje generalno, vec kakva bih ja (verovatno) bila, ako sledim nihove stope (a verovatno hocu, posto vidim da je i moja sestra dosta toga pokupila od mame)

ne znam.. nekako su stariji roditelji ostriji, ne zele da shvate neke stvari i "uce" od dece, grublji su, nisu toliko aktivni fizicki..

mozda takvo misljenje imam zato sto smo mi u porodici bukvalno preskocili jednu generaciju. ja sam '86, a moj tata '38.

ne zelim da se drustvo mog deteta sutra pita "jel ti to mama ili baba?"

edit
sada kada sama sebe citam shvatam koliko sam ogranicena i zatucana :sigh:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453805#p2453805]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]@4NY K3Y

nisam mislila na starije roditelje generalno, vec kakva bih ja (verovatno) bila, ako sledim nihove stope (a verovatno hocu, posto vidim da je i moja sestra dosta toga pokupila od mame)

ne znam.. nekako su stariji roditelji ostriji, ne zele da shvate neke stvari i "uce" od dece, grublji su, nisu toliko aktivni fizicki..

mozda takvo misljenje imam zato sto smo mi u porodici bukvalno preskocili jednu generaciju. ja sam '86, a moj tata '38.

ne zelim da se drustvo mog deteta sutra pita "jel ti to mama ili baba?"

edit
sada kada sama sebe citam shvatam koliko sam ogranicena i zatucana :sigh:

jesi :)

moja mama je mlada ali starija duhom, dakle, nidje veze
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Sanja, sve to zavisi od osobe do osobe. :)
Mene je majka dobila sa 29/30 godina, pa se opet u nekim stvarima mnogo ponasa ograniceno, dok je za neke druge stvari veoma otvorena. :)
Isto tako sam i videla da zene koje su dosta kasnije dobile dete budu skroz otvorene (i mlade duhom) prema svojoj deci.. :)
By space_oddity
Bedak kod starijih roditelja može da bude to što dete stalno ima svest o tome da će se njihovom životu približiti kraj ranije u toku njegovog života nego što je to inače uobičajeno. Mnogo pre većine svojih vršnjaka mora da se suočava sa teškim bolestima i ostalim poteškoćama koje dolaze uz starenje, konačno i smrću.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne mislim da je neflexibilan stav povezan nuzno sa starijim roditeljima,
ali ovo za starost kao takvu ima smisla.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Mislim da to ne bi bila tako dobra ideja, sa sadsnjim partnerom.
Korisnikov avatar
By Sad Princess
ja trenutno dete ne zelim ni u ludilu ali sigurno je da cu ga mozda pozeleti u buducnosti.Ja ubedjujem moju partnerku da imamo samo jedno dok ona to ne zeli,jer zeli vise od dvoje :shok2: ...mada meni nije zbog dece nego sto za to treba ipak da bude veooooooma cvrsta veza izmedju nas(citaj:nije cvrsta i trenutno sa moje strane od toga nema nista al ko zna) :D :mama: :venchanje: :rida:
Korisnikov avatar
By V25
Da, ali kroz jedno 5-6 godina.
By Ulix
Ne bih. Ni sa ovim ni sa nekim drugim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!