Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Valjda cu umeti da objasnim... :saint:
Pokusacu kratko...

Predpostavimo da imas decka...
Koliko mu dozvoljavas da zna o tebi?Da li vise razgovaras sa prijateljima o nekim delikatnijim stvarima ili bi to ipak podelio sa deckom?

Naravno,znamo i svi da se za dva meseca (primer) ne moze upoznati bas najbolje neka osoba,a lako se ulazi u vezu sa nepoznatim...da li je to rezultat nedovoljnog poverenja?

I najzad,da se nadjete u nekoj komplikovanoj situaciji,gde biste morali da birate izmedju druga i decka,sta biste izabrali?
A pritom decko vam se jako svidja i super vam je sa njim,velike su sanse da uspete da vam veza potraje jer je sve savrseno....ali takodje sa druge stranje vam stoji prijatelj,dugo se druzite sa njim,ali on mozda gresi u nekim stvarima,ali ipak trazi da ga podrzite u njegovim stavovima....

Heh,nadam se da je neko razumeo sta sam hteo da kazem...

:hipnotizer:
Korisnikov avatar
By M M and I
Hej...a ja se nadam da ti razumes sta si hteo da pitas zapravo...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by M M and I
Hej...a ja se nadam da ti razumes sta si hteo da pitas zapravo...
uze mi post sa tastature...

mislio sam, rijec iz usta:lood:
Korisnikov avatar
By blenta
pod uslovom da sam shvatio dobro shta si hteo retji

problem je ulazak u vezu sa nepoznatim

bilo bi bolje prvo se druzhiti

pa kad se neke stvari iskristalishu

onda znash da li ste kompatibilni za vezu ili ne

a kao razlog ulaska u vezu pravac posle upoznavanja

jedino mi na pamet pada fizichka privlachnost

a to nije osnov veze

veza je psihichka kategorija, ne fizichka
Korisnikov avatar
By HARP
Ko te sad ponovo dira dete :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
aplauz za blentu!

smatram da ne mozes o istim stvarima pricati sa prijateljima i sa deckom, ma koliko da ste bliski i ma koliko da su osecanja izmedju vas jaka...

ipak mislim da sa prijateljem ipak govoris na vise tema, i da se problemi ipak cesce poveravaju prijateljima, sto je slucaj i kod trazenja saveta.
Korisnikov avatar
By Pele
Da, a dečku ćeš baš reći:

"Jao, kako me je moj dečko iznervirao. Uopšte ne obraća pažnju na mene i mislim da me vara. Ups, pa to si ti!"

ili, još bolje

"Kako me pali ona(j) drugi/a..."

Različitim osobama govoriš različite stvari i to je to... Kod mene ne postoji jedna osoba koja baš apsolutno zna sve o meni i šta se događa u mojoj okolini. Delimično zato što nema potrebe da sve nekome govorim, delimično zato što ne želim da uništim nečije tuđe poverenje.

A, ako je pitanje bilo da li da poveravaš svoja osećanja (događaje, mišljenja) onda bih morao reći da je svejedno. Ako je prava osoba, razumeće te, bilo da je dečko ili prijatelj...

P.S. Razumemo se mi... =D
Korisnikov avatar
By KiWi

Blenta i Pele su rekli ono što sam ja hteo da napišem (i više od toga) pa ne bih ponavljao. Koga duže poznaješ, njemu izrekni problem ...
Korisnikov avatar
By Neca
Moj dechko je moj najbolji prijatelj. Bio je to i pre nego shto je postao dechko, tako da sve zna i sve razume... Dakle ON, pa pet praznih mesta, pa svi ostali prijatelji...

:hvala:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgana niko nije potpuno upoznao.* Jer je u samoj sushtini Morgana kao i svakog drugog bica je vechiti Haos.
Retko kada Morgan ima bla bla razgovore sa trecim licima o likovima sa kojima je u nekim vezicama.
Kada bi Morgan trebao da bira izmedju prijatelja i dechka, uvek bi izabrao prijatelja, likovi su prolazni... Osim ako je neka vrsta ultimatuma u igri, onda se odjebava ona osoba koja je ultimatum postavila.

* Sve to je opisano o jednom mitu o Ishtar, kako je boginja morala da se odrekne svega, svoje krune, mindjusha, svog kraljevskog dostojanstva, lepote, besmrtnosti...da bi mogla da prodje kroz vrata pakla i da dodje do svog dragoga.
To je jedini mit, koji je Morganu poznat koji govori o scenama kako bozanstva neba puze po blatu, lisheni svega bozanskog samo zbog ljubavi... a tu je kljuch za upoznavanje neke osobe.
Korisnikov avatar
By Dina
Kad sam bila tinejdzerka ja sam za moju nerazdvojnu prijateljicu a danas kumu govorila da sto znam ja, zna i ona. To mi je i danas ostao ideal kad je ljubav u pitanju i mislim da tome uvek tezim, teznja je naravno da bude i obratno. Bas me je pre neki dan najbolji prijatelj upitao da li je moguce da se meni nesto isprica a da moj partner to ne sazna, ja odgovorila da je nemoguce, eventualno ako osoba naglasi da je u poverenju :D . Pod tim ne mislim da ljubav treba da je ispovedaonica i da postoji obaveza pricanja, nego kada ti je osoba duhovno bliska onda zelis da sa njom delis razne stvari i da cujes njeno misljenje o svemu, ili bar kod mene je tako. Sa druge strane, sto je mozda u nesaglasnosti sa prethodnim, a mozda i nije, ja uopste ne verujem u vernost muskaraca i iskrenost po tom pitanju. To bi vec bila naivnost. S te strane, prijatelji su uvek neophodni, sa njima postoji neka druga vrsta bliskosti i poverenja. Tako da ne bih birala izmedju ljubavi i prijateljstva...
Korisnikov avatar
By m..
Well, ja ne mogu da imam ni prijateljski ni nikakav prisniji odnos bez poverenja. To je nesto esencijalno. Ostalo su ljubavnice :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by _Crazy_Fox_
Ovde imaš tri pitanja.
Predpostavimo da imas decka... Koliko mu dozvoljavas da zna o tebi?Da li vise razgovaras sa prijateljima o nekim delikatnijim stvarima ili bi to ipak podelio sa deckom?
Meni jako izgleda kao da je u ovom scenariju "dečko" neko sa kim imaš seksualne odnose ali mentalno nemate ništa zajedničko. Osoba za neobavezan seks. Monogamni fuck buddy.

Naravno,znamo i svi da se za dva meseca (primer) ne moze upoznati bas najbolje neka osoba,a lako se ulazi u vezu sa nepoznatim...da li je to rezultat nedovoljnog poverenja?
Ovo ne razumem, sledeće pitanje...

I najzad,da se nadjete u nekoj komplikovanoj situaciji,gde biste morali da birate izmedju druga i decka,sta biste izabrali? A pritom decko vam se jako svidja i super vam je sa njim,velike su sanse da uspete da vam veza potraje jer je sve savrseno....ali takodje sa druge stranje vam stoji prijatelj,dugo se druzite sa njim,ali on mozda gresi u nekim stvarima,ali ipak trazi da ga podrzite u njegovim stavovima....
Pa pošto meni u suštini nisu potrebni ni dečko (po gornjoj definiciji) ni prijatelj, prvo bih otkrio koje je ispravno rešenje u toj situaciji, a onda to i rekao obojici/oboma. A kome se odgovor ne svidja, vrata su mu tamo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!