Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
nema veze, ti si mi kao novajlija draga, a to se retko kod mene desava, Prva si do sada koja nije smorila temama koje vec postoje ili dala neki oglas.....:kiss:
By Snow_Crystal
Originally posted by Adenim
nema veze, ti si mi kao novajlija draga, a to se retko kod mene desava, Prva si do sada koja nije smorila temama koje vec postoje ili dala neki oglas..... :kiss:
Kad smo vec kod oglasa jel znas mozda kako da prodam neka drva za lozenje? :uljenavatru: OVO JE SALA.... :smeh:
Korisnikov avatar
By селпередејз
Ljubomora je vasa slabost.
Ljubomora je SLABOST.

Ako vas ljubomora prati u vezi,
to znaci da morate poraditi na sebi,
morate biti dovoljni sami sebi.
Ugusite svoju ljubomoru osecanjem slobode.

:fige:
Korisnikov avatar
By OldNew
Ljubomoran sam...Ne pokazujem uvek ono sto osecam jer sam svestan da nekada preterujem.
Potpuno podrzavam stav da svako treba da zadrzi deo svog zivota. Ja i moj bivski to nismo uradili...i sad je bivsi:)
By Snow_Crystal
Originally posted by OldNew
Ljubomoran sam...Ne pokazujem uvek ono sto osecam jer sam svestan da nekada preterujem.
Potpuno podrzavam stav da svako treba da zadrzi deo svog zivota. Ja i moj bivski to nismo uradili...i sad je bivsi:)
Tolerancija, iskrenost i samokontrola su cudo....:deda:
Korisnikov avatar
By Neca
Eh, da mi je da saznam koji je lek za tu boles'...

:neznam:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Neca
Eh, da mi je da saznam koji je lek za tu boles'...

:neznam:

Svest! :fige:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Brate, nisam kontala to do sad...ali ja sam jako ljubomorna :down: mislim, umem ja da se kontolisem :up: aliiiiiii opet me ta ljubomora izjeda, imam granice, ali prosto poludim kad je neko drugi dotakne ili pogleda.... nije to zdravo :no: ::smokin:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ajd' i ja da se oglasim na ovoj temi... PRE sam bila užasna. Bila sam u fazonu "gledaj SAMO mene!!!", a onda eto, smuvah se sa osobom koja je u tom fazonu i... Pa bilo mi je žao nekih bivših... :(

Sada... Jesam ljubomorna, ali ne mislim da gušim. Nekako... Smorim se kad izljubomorišem jer kod mene ljubomora znači da mi je jako jako jako stalo (kada mi nije stalo, boli me k ko koga gleda, pipka i sl.), pa me prosto smori taj osećaj da mi je toliko stalo i da jedna sitnica može da me izbaci (psihički) iz koloseka. I onda još krenu neka šbbkbb razmišljanja, pa se skrozzz ubijem u pojam. (Previše razmišljam.) E sad... U odnosu na to da sam pre bila u fazonu da ispizdim, dreknem šta imam, tresnem slušalicom, naljutim se i sl... Sada samo ućutim, pošaljem nekome sms da mi treba da čujem nešto lepo i, kad dobijem odgovor - cool sam.
Trudim se da ne smaram osobu sa kojom sam tim svojim sitnim ljubomorama, već smaram prijatelje. :blenta: (What are friends for, ha? :) ) I kao da, dok izgovaram njima razlog svoje ljubomore, shvatam koliko je to glupo i nebitno i samoj sebi se smejem. Neke stvari imaju drugačiji smisao kada se izgovore naglas...

Dakle, u mom slučaju: ljubomora je donekle ljubav, a odnekle bolest.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
Ajd' i ja da se oglasim na ovoj temi... PRE sam bila užasna. Bila sam u fazonu "gledaj SAMO mene!!!", a onda eto, smuvah se sa osobom koja je u tom fazonu i... Pa bilo mi je žao nekih bivših... :(

Sada... Jesam ljubomorna, ali ne mislim da gušim. Nekako... Smorim se kad izljubomorišem jer kod mene ljubomora znači da mi je jako jako jako stalo (kada mi nije stalo, boli me k ko koga gleda, pipka i sl.), pa me prosto smori taj osećaj da mi je toliko stalo i da jedna sitnica može da me izbaci (psihički) iz koloseka. I onda još krenu neka šbbkbb razmišljanja, pa se skrozzz ubijem u pojam. (Previše razmišljam.) E sad... U odnosu na to da sam pre bila u fazonu da ispizdim, dreknem šta imam, tresnem slušalicom, naljutim se i sl... Sada samo ućutim, pošaljem nekome sms da mi treba da čujem nešto lepo i, kad dobijem odgovor - cool sam.
Trudim se da ne smaram osobu sa kojom sam tim svojim sitnim ljubomorama, već smaram prijatelje. :blenta: (What are friends for, ha? :) ) I kao da, dok izgovaram njima razlog svoje ljubomore, shvatam koliko je to glupo i nebitno i samoj sebi se smejem. Neke stvari imaju drugačiji smisao kada se izgovore naglas...

Dakle, u mom slučaju: ljubomora je donekle ljubav, a odnekle bolest.
Slazem se sa tvojom zadnjom recenicom :) Nikad nemam neke ispade ljubomore, i cak i kad sam ljubomoran to gotovo da i ne pokazujem jer ne zelim da vrsim pritisak na osobu s kojom sam u vezi (jer kao sto kazes, neke stvari imaju drugaciji smisao kada se izgovore naglas). Kada mi je bas bas stalo do nekog ne smeta mi toliko ako je ta osoba ljubomorna jer to mogu da posmatram kao jedan od nacina na koji neko pokazuje da mu je jako stalo do tebe, naravno, sve ima svoje granice.
Korisnikov avatar
By Neca
Val, kada bi svest uvek imala toliku moc ne bismo mi sad ovde piskarali...

:drama:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ljubomora jeste jedan od dokaza ljubavi.
Medjutim Posesivnost je bolesna ljubomora,i to vec nije ok.
Jako je velika razlika izmedju posesivnosti i ljubomore.
Ljbomora prija,jednostavno imponuje ti kada znas da je tvoje voljeno bice ljubomorno,ipak onda znas da mu je stalo.

A kada pocinju svadje:giljotina: i frke i haos za svaku sitnicu:hmm: to vec prerasta u posesivnost..
Korisnikov avatar
By vremecuda
...Ljubomora...hm....

Cvrsto sam ubedjena da niko nikog ne gubi,jer niko nikog ne poseduje.
Istinsko iskustvo slobode i ljubavi:
Imati najvazniju stvar na svetu a ne posedovati je!!!

Toliko o ljubomori...:beba:
By Bombina
ju ju kazanova - mislis na spas i ljubomore
ili takodje ljubav i sloboda
i reci cu - Tu ce tek da dodje do delo na videlo.
ovde ne pricamo o poslu i skoli,ma bre vec o uzivanju. :wink:
Korisnikov avatar
By istok
Nikada nisam bio ljubomoran. Jednostavno, mislim da sam operisan od toga. Ljudi misle da bez ljubomore nema ljubavi. U mom slucaju, to nikako nije tacno.
A sa druge strane, ne trpim kad je neko ko je sa mnom ljubomoran. Takvi ljudi su dosadni. Daju ti sve na tacni, fascinacija nestaje i momentalno dajem konkretan razlog za ljubomoru.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!