Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp
Originally posted by Galateja
Da li se ja to varam ili većina devojaka preferira aktivniju ulogu? :misli:
varas se - ja volim i jednu i drugu kad je strap u pitanju mada zavisi od trenutka a za razliku od devokice mene lozi da "nosim" strap sa buch cicama ... pogotovo onim sto se sepure naokolo kao "aktivnije" :giggle:
e to je zanimljivo-recimo butchice sa kojima sam ja bila-pentracija je bila potpuno offlimits, zato kazem old school butches..kapiram svako ima svoje razloge, zasto je nesto offlimits, a posebno kapiram to kod OSB...
isto tako kapiram da nema sanse da nosim strap sa partnerkom, morala bih da je silujem da tako nesto proba /a tesko da bi ja uspela NJU da savladam :smeh: /
inace femme ribe koje to uspeju zargonski zovu "flip" femme :D
Korisnikov avatar
By Galateja
A da ti Devokice napišeš jedan LGBTQ rečnik. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
A da ti Devokice napišeš jedan LGBTQ rečnik. :D
hmmmm...mislim da to postaje neophodno :smeh:
Korisnikov avatar
By paw
Ima li neka od vas iskustva sa ovim čudom tehnike i mehanike? :D
Utisci?
Imam iskustva sa strap on-om. Super je osecaj. Najvise mi se svidja kada je na meni, jer je, priznacete, ipak specifican osecaj kada se devojka nadje u "takvoj" aktivnoj ulozi.
Ne koristim ga bas cesto, sve zavisi od trenutne inspiracije ili devojke sa kojom sam u "akciji" :fuck:
Originally posted by devokICA
a da, a sto dupeZHni misici umeju da bole kada je strap on ukljucen :uplasen:
i ne mislim na anal, vec bas one misice sto bolU kao kad vezbas ko manijak:wink:

plz - what is STRAP ON (ali ako moze objasnjenje na srpskom :) ) da mogu i ja da se potpuno ukljucim u pricu
Originally posted by DarkAngel
a toooo Pa dobro stvar ukusa, neko voli,a neko ne. Ja nemam nikakve odbojnosti ni prema cemu ,rado prihvatam sve interesante igre koje imaju dobar finis ;)
lepo kaze ova andjelka :blenta:
a toooo Pa dobro stvar ukusa, neko voli,a neko ne. Ja nemam nikakve odbojnosti ni prema cemu ,rado prihvatam sve interesante igre koje imaju dobar finis ;)
Meni ovo zvuci kao str8 riba...:kesa:
Originally posted by Snow_Crystal
Meni ovo zvuci kao str8 riba... :kesa:
ja nisam strejt i ovo mi super zvuci:D
Originally posted by devokICA

Meni ovo zvuci kao str8 riba... :kesa:
ja nisam strejt i ovo mi super zvuci:D
Strap on - isto kao da imas muskarca a ne curicu nekako mi je to vise str8-terski odnos.Mislim ako je vec nekom stalo do one stvari nek nabavi decka.:down:

Strap on - isto kao da imas muskarca a ne curicu nekako mi je to vise str8-terski odnos.Mislim ako je vec nekom stalo do one stvari nek nabavi decka. :down:

Snow, ne bih se sasvim slozila sa ovim (iako, naravno, postujem tvoje misljenje)... Kada devojka nosi strap on to niposto nije isto kao da pred sobom imas muskarca - o, neeeee.... :odbij:

Strap on na devojci je snazna mesavina i komunikacija razlicitih odigranih, naucenih, predlozenih, revidiranih i obogacenih identiteta u igri koju obe nosite svojom specificnom energijom...

So, I just LOVE it when I see Her like That.... :evilkiss: :love: :leviathan: :leviathan:
"Strap on na devojci je snazna mesavina i komunikacija razlicitih odigranih, naucenih, predlozenih, revidiranih i obogacenih identiteta u igri koju obe nosite svojom specificnom energijom... "
vanila- :hail:
Originally posted by vanillapuff
Strap on na devojci je snazna mesavina i komunikacija razlicitih odigranih, naucenih, predlozenih, revidiranih i obogacenih identiteta u igri koju obe nosite svojom specificnom energijom...
Ovo je jako lepo sročeno! :up:

Strap on - isto kao da imas muskarca a ne curicu nekako mi je to vise str8-terski odnos.Mislim ako je vec nekom stalo do one stvari nek nabavi decka. :down:

Snow, ne bih se sasvim slozila sa ovim (iako, naravno, postujem tvoje misljenje)... Kada devojka nosi strap on to niposto nije isto kao da pred sobom imas muskarca - o, neeeee.... :odbij:

So, I just LOVE it when I see Her like That.... :evilkiss: :love: :leviathan: :leviathan:
Hm svako ima svoj ukus i voli raznorazne stvari, ali zanima me gde je tu zadovoljstvo i to obostrano? Kao prvo gurati nesto sto je plasticno u nekog mi je :odbij: , a drugo mislim da je mnogo veca povezanost,komunikativnost,neznost kada se koriste prstici ili jezicak... Mozda sam isuvise nezna osoba ali meni to nekako izgleda grubo i zaista me podseca na one hot filmove preko TV-a. Opet kazem stvar ukusa i nemam nista protiv onih koji to vole...:cool2:
@Snow_Crystal ... Zadovoljstvo, i to obostrano (pod uslovom, naravno, da obe devojke uzivaju u ispitivanju, izazivanju, kombinaciji i igri sa rodnim identitetima i rolama, to jest, "ulogama") je, sto se mene tice, objasnjeno u delu mog prethodnog post-a koji su citirale devokICA i Galateja. :grin:

Hmmm... "Nesto sto je plasticno u nekog"... Svi imamo svoje fetise, a poneki od tih predmeta/pojmova/sta-god-drugo-mozes-i-zelis-da-zamislis zadobijaju i snazna znacenja u kontekstu u kom se pojave, tako da.... "Nesto plasticno" u ovom slucaju nije samo "nesto", vec postaje znacenjska komponenta koja ocrtava i podvlaci ucesce u jeziku komunikacije koji u tom slucaju odabirate. :kissing:

Uostalom, ko kaze da mora da bude plasticno????? :namig2: :giggle:

Prstici ili jezicak.... Svakako da DA - strap on ih ne iskljucuje iz igre - NIKAKO!!!!! :klap:

A to sto te strap on podseca na grubost i "one hot filmove preko TV-a"... Za to mozemo zahvaliti stereotipizaciji i doslovnom povezivanju pojma "imati falus/moc" (u smislu teorija roda - gde falus, naravno, ne predstavlja striktno zamensku rec za "penis") sa quasi zdravorazumskom i "prirodno postavljenom" maskulinistickom energijom koja, prema ovome, moze samo i jedino pripadati muskarcima (mozda te otuda devojka koja nosi strap on asocira na muski pol). Na tu nas vrstu prisilne matrice "mainstream" drustvo vekovima programira... :hipnotizer: :hypno:

I jos jednom - postujem svako drugo i/ili drugacije misljenje... :grouphug: :zastava:
Korisnikov avatar
By Galateja
Hmmm... "Nesto sto je plasticno u nekog"... Svi imamo svoje fetise, a poneki od tih predmeta/pojmova/sta-god-drugo-mozes-i-zelis-da-zamislis zadobijaju i snazna znacenja u kontekstu u kom se pojave, tako da.... "Nesto plasticno" u ovom slucaju nije samo "nesto", vec postaje znacenjska komponenta koja ocrtava i podvlaci ucesce u jeziku komunikacije koji u tom slucaju odabirate. :kissing:
I sa ovim se slažem, samo bih dodala da osim što strap biva fetiš, sredstvo za igru itd., ne treba zanemariti da strap najpre pruža fizički užitak. :materijalista: ;) Biti lez ne znači automatski ne voleti penetraciju te se zato nečija pametna glavica dosetila 'tog komada plastike'. ;)
Korisnikov avatar
By vanillapuff

I sa ovim se slažem, samo bih dodala da osim što strap biva fetiš, sredstvo za igru itd., ne treba zanemariti da strap najpre pruža fizički užitak. :materijalista: ;) Biti lez ne znači automatski ne voleti penetraciju te se zato nečija pametna glavica dosetila 'tog komada plastike'. ;)

Naravno - uhh, od silnih gender promisljanja zaboravih da dodam i ovo, ali ne mari - ti si se savrseno nadovezala!!! :klap: :up:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Hm, sve je to lepo, posebno ona slikica shto je Devokica postavila :) ahhhhh ALI zar vas prosto ne boli dusha shto ne osecate preko tog parcheta silikona :( odrana kolena mogu da prezalim ali taj osecaj me izludjuje :shok:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Immemorial
Probala :D Osecaj je... vise nego fantastican! :D
Da li bi to moglo malkoč deskriptivnije, za nas neupućene? :D

Deskriptivnije? Pa eto, recimo da me strasno pali taj izuzetan osecaj ispunjenosti bez ijednog milimetra mesta (bar takav osecaj dobijes), daje ti mogucnost razlicitih poza u kojima ti obe ruke budu slobodne (npr. otpozadi - uza zid, a jos i dve rucice na tebi), daje neku posebnu draz submissive ulozi, savrseno "odradi" G-spot, a pride je popaljiv kada se njime klizi po povrsini polno-analne regije pre nego sto se penetrira... Ajd dosta od mene, preterah! :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Ovo je baš bilo iscrpno objašnjeno. :D
Možeš da pišeš scenario za reklamiranje seksualnih pomagala.
By Snow_Crystal
Eto ti sad ja pisala svoje misljenje i svoj stav pa ispade kako sam seksualno neotvorena osoba ili kako me vec nazvala VAl....Cccc zar je TOLIKO "strasno" sto se neko razlikuje po pitanju nekih stvari od vecine?

Nego da se frcnem na temu.... :napitak:

Cisto onako pitanje koje me zanima je... zar vam devojke koje nose to oko sebe u tom trenutku ne lice na tipove tj ne podsecaju na tipove?
Korisnikov avatar
By Kitee
@ Immemorial: lep ti traktat ispisa... :D

on-topic: Strap-on? Izuzetno korisna i zanimljiva spravica koju moja devojka koristi kao da je rodjena s' tim. :)
Korisnikov avatar
By anche
Cisto onako pitanje koje me zanima je... zar vam devojke koje nose to oko sebe u tom trenutku ne lice na tipove tj ne podsecaju na tipove?
fyi, tipovi nemaju sise, tako da ti je asocijacija skroUz heteropatrijarhalno, plus nerealno, nasadjena.
By Snow_Crystal
Originally posted by anche
fyi, tipovi nemaju sise, tako da ti je asocijacija skroUz heteropatrijarhalno, plus nerealno, nasadjena.
Bukvalisto... Sem toga neki tipovi imaju sisice...:wink:
Korisnikov avatar
By Blady
ja sam kupila neki, ali je sranje... treba mi nesto bolje efikasnije :)
By Snow_Crystal
Originally posted by LolaRennT85
ja sam kupila neki, ali je sranje... treba mi nesto bolje efikasnije :)
A koliko kosta to uopste?:roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!