Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By SUNNY B
sve dok sam se nadala da moze nesto da se promeni, da se vrati, da bude kao pre ili tako nesto, jebali su mi kevu, i unistili sve sto su mogli, e onda kad mi je doslo iz dupeta u glavu da je namam tu vise sta da trazim,da je vreme da dignem ovaj nos iz blata i da se posvetim, za promenu, duhovima buducnosti, prestali su da me proganjaju i lepo su me ostavili na miru.vise ih, hvala bogu nemam,pu pu, daleko bilo, ne vratili se vise...
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by SUNNY GIRL
sve dok sam se nadala da moze nesto da se promeni, da se vrati, da bude kao pre ili tako nesto, jebali su mi kevu, i unistili sve sto su mogli, e onda kad mi je doslo iz dupeta u glavu da je namam tu vise sta da trazim,da je vreme da dignem ovaj nos iz blata i da se posvetim, za promenu, duhovima buducnosti, prestali su da me proganjaju i lepo su me ostavili na miru.vise ih, hvala bogu nemam,pu pu, daleko bilo, ne vratili se vise...
ja se i dalje nadam da moze da se promene neke stvari... :eya:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by malecka
i ja isto ali nesto se ne menjaju :obesen:
By Dionysus
Tako je! Veruj u sebe i bice bolje. Gledaj u buducnost! Ja sam pre par meseci mislila da je kraj sveta , sad shvatam da nije, i da moram napred... Samo jos ne znam sa kim :)
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by coka
i ja isto ali nesto se ne menjaju :obesen:
i know... nazalost... mozda nekad od tolikog cekanja se nesto i promeni... :lood:
Originally posted by *PiNkLoVe*
Tako je! Veruj u sebe i bice bolje. Gledaj u buducnost! Ja sam pre par meseci mislila da je kraj sveta , sad shvatam da nije, i da moram napred... Samo jos ne znam sa kim :)
thanx :kiss:
i uvek se nadje neka budala da se ide napred sa njim/njom... :D
Korisnikov avatar
By coka
e to sa budalom je tacno... samo da nadjem neku budalicu za mene :teletabisi:
By Dionysus
OGLAS:
Imam 17 godina. Kazu da sam slatka, inteligenta, dobra osoba. Trazim budalu slicnih karakteristika da zjedno ubijamo duhove proslosti!
Korisnikov avatar
By d` Winter
kad shvatimo da smo mi ti koji odlucujemo sta je proslost,a sta buducnost bice nam mnogo lakse...
budimo hrabri!!!

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kako reagujete kada krenu duhovi proslosti da vas proganjaju?
- Ne "krecu" da me proganjaju.

Da li im dozvoljavate da vam poremete svakodnevicu ili ste naucili da im odolite i ne dozvoljavate da vas povuku korak nazad?
- Osoba samo sama sebi moze da poremeti svakosdnevnicu... sto ja svakodnevno cinim, bilo sta da je u pitanju. Odoljevam. Against the wind.
Ne slusas vise neku muziku, ne citas vise neke stvari, i radis, radis, radis, kao manijak, dok ne udjes u The Final Chapter... onda radis, radis, radis, pa uhvatis 65 do NBGD i vec ti je bolje. :)

Ili, ako im vec dozvolimo, znaci da tu ima neceg?
- Cim neko klikne na ovu temu znaci da ima neceg. Uvek ce biti neceg bilo kod koga. Valjda tako mora.

:sigh:
[/quote]
Korisnikov avatar
By LittleRed
u poslednje vreme trudim se da sto manje razmisljam o proslosti, a i o buducnosti,jer kada krenem sa istim redovno dobijem napad teskobe...:psiholog:
By skorpija
da...proganjaju ti duhovi proslosti... :(
Korisnikov avatar
By Hys.
ponekad...vole da me posete oko 4 ujutro...:sigh:
Korisnikov avatar
By jenny
pa dok su postojali- proganjali su me i to mi stvarno nisu davali mira...i nisu birali ni vreme ni mesto...i nikad nisam znala da se nosim sa njima...samo dodju i pojebu sve....ali onda vremenom su nestali,kao da ih nikad nije ni bilo...i sada mi se cini sve i da ih namerno dozivam,ne bi dosli jer ne postoje...gotovo je (e ako ih sa ovim nisam prizvala,nista nisam uradila)
Korisnikov avatar
By Dina
Jao isto kao Jenny... Ranije nikako da duhove proslosti otkacim ali u poslednje vreme mi proslost nestala skroz... kao da je nisam ni imala, druga krajnost. Samo razmisljam o sadasnjosti i buducnosti. Pokusam li da proslost prizovem - kao da se nekom drugom desavalo, sve mi to skroz daleko i izgubilo na znacaju...
:alikako:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Lawyer
Kako reagujete kada krenu duhovi proslosti da vas proganjaju?

Da li im dozvoljavate da vam poremete svakodnevicu ili ste naucili da im odolite i ne dozvoljavate da vas povuku korak nazad?

Ili, ako im vec dozvolimo, znaci da tu ima neceg?

:sigh:
Ja sam totalna katastrofa sto se toga tice. Kad se setim nekih stvari iz proslosti, skenjam se, okrenem raspolozenje za 360 stepeni, povucem se u sebe, ne zelim ni sa kim da pricam, svi mi smetaju, ne znam za salu, ne smejem se, a da ne bi drugi videli (ako sam kod kuce), odem u sobu, legnem u mrak i razmisljam na miru. Ponekad i zaplacem, mada je to retko.
Korisnikov avatar
By helios
Originally posted by devokICA
ponekad...vole da me posete oko 4 ujutro... :sigh:
:giggle:

same here..

posecujemo se nocu moj duh i ja s vremena na vreme.. :fuck:

i nije lose, mogu vam reci!
dok god se ne analizira i ne ulazi previse u tematiku bivsih, tj duhova
zivot je jako kratak i zasto lupati glavom

:protest:
By Swanheart
Originally posted by helios
zivot je jako kratak i zasto lupati glavom

:protest:
:up:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Proganjali me. Pored svih mojih napora nisu zeleli da odu. Onda, jednog jutra se probudis i shvatis da zivot jednostavno ide dalje, i da ne vredi ziveti u sta bi bilo kad bi bilo svetu... Vidis se sa njim, suocis se, kao i sa svakim strahom, i onda osetis da je vreme da ga pustis. Da je prica gotova. Da je pored tebe najdivnije bice na svetu. Da ga volis. I da te voli. I da za takve likove jednostavno nema mesta u tvom zivotu. Izvuces ono lepo iz cele price, ali i ruzno, kao jos jedno iskustvo u nizu, o kome mozes da ne izbegavas razgovor, i nastavljas dalje. Mazo, volim te i zbog toga sto si bio jako strpljiv sa mnom!
Korisnikov avatar
By istok
Nemam problema sa "duhovima iz proslosti", jer ih jednostavno nema.
Ali imam jako velik problem vezan za prolaznost. Ni dan danas nisam naucio da ne patim na tu temu.
Jedino sto sam uspeo je da kazem je da se sve to desava zbog toga sto sam Rak (u podznaku). Drugo objasnjenje nemam.
By Snow_Crystal
Ja bi to nazvala vezom proslosti. Pokusala da me poremeti ali bez uspeha.. Malo sam pporasla od tada i nisam vise klinka pa da se :uplasen:
Korisnikov avatar
By .L O S T
uzasno...to je bukvalno jedina stvar koja me rastuzi, iznervira...i potiskujem secanje ali ne ide.... bas sam:(
Korisnikov avatar
By weatherman
Ja sam se bas nervirao zbog ovog pocetkom godine, znaci cudno ali su se svi pojavili u prvih nekoliko nedeljam rec po rec i naravno ozive stare uspomene i mozda covek pomisli da treba da pokusa ponovo...sva sreca da sam panicar pa sam se premisljao nekoliko nedelja da li da uradim nesto povodom toga i dobio toliko vremena da duhovi sami isceznu nakon mesec dana razgovora...:wink:
Korisnikov avatar
By Seaman
Trudim se da proslost drzim pod kljucem tj onaj dio proslosti koji je opterecujuci.Naravno ponekad je tesko izboriti se sa tim, ali sad mi uspijeva.
Korisnikov avatar
By Lionac
Originally posted by devokICA
ponekad...vole da me posete oko 4 ujutro... :sigh:
aha i gwen isto tako :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Your past is the map where you will go. - Nantuko teaching
By Sixto
Doskora da, proganjali su me!
Ja se trzao zbog tog, bio depresivan, non stop nesto cekao, ma spavao napola zatvorenih ociju!
E onda odlucih da ne unistavam mentalno zdravlje! Necu vise da se blamiram, pruzam ruku, ispadam jadnik, ocajnik i budala! Oces? Neces! Ok, prijatno! Nemamo sta vise da pricamo, nalazimo se, ispijamo kafe, razmenjujemo poruke, glumimo prijatelje i bivse ljubavnike koji su ostali u 'dobrim' odnosima (boze koja floskula koju tek sad realno sagledavam)! Ja da se brukam necu!
Sto je najgore, srozao sam se u svojim ocima, a kamo li u tudjim! Jednom stadoh da razmislim, pa rekoh "Dzukelo jedna, ni kurvetina sa kacke petlje koja moli za oral od 500din ti nije ravna, daj trgni se'!
Od sad radim na svom dostojanstvu!
Ako misle da ima nekog ko ce da trci za njima slobodno, ja necu, vise!
Gde je, da je, neka je
samo nek daleka je.... sto bi rekao Djole Balasevic!
Korisnikov avatar
By djesi
progone me i to kako narocito sada u ove sitne sate.
Korisnikov avatar
By leobg
Da proganjaju me i salju poruke, traze novu sansu, kazu kako sam bio jedina osoba ...... tra la la la. Ne obazirem se na njih, sto rece neko, staro jelo ne treba podgrevati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!