Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
ne secam se da je devojcicama bilo zanimljivije da idu u bilo kakvu avanturu umesto da menjaju papirice i igraju se sa lutkicama...
Ipak, to su samo moja iskustva... i ja sam napisala ono sto znam iz tih iskustava, a to je da vecina devojcica koje su igrale fudbal, ratne igre i ostale igre sa decacima su lez, bi ili latentne lez tj. da su sa tipovima i totalno su nezadovoljne time i nemaju pojma zasto i to im uopste ne odgovara... bla bla...
isto tako i za decake koji se igraju lastisa, lutkicama, vole cvece itd... (sve ovo pricam iz iskustva)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by shishmish
da, da... sto kaze moj komsija: "nisi ti to sto jesi zato sto si igrala fudbal, vec si igrala fudbal zato sto jesi to sto jesi"...
Nesto slicno je i meni palo na pamet kada sam shvatila da me zene vise privlace i pocela da razmisljam da li je oduvek mozda tako i bilo..
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by m..
Mhm. Moze biti a ne mora, moja drugarica I. i ja smo se obe druzile sa decacima, obe imamo mladju bracu. Ja sam vise bila ovan predvodnik (doduse ne konstantno, nego onda kad mi je to bilo bitno), najgrlatija i neko vreme su me zvali Rambo. I. je otisla korak dalje, ona se shishala na tada popularnu 'marinac' frizuru, mada nikad nije imala te akcije tipa da organizuje 15 decaka da prave kucicu na drvetu ili da maznjavaju vatrospreme ili maznu svece sa gajbe i idu u 'katakombe'. Secam se naseg razgovora kad mi je u 3. snovne rekla da bi vise volela da je decak, jer je mnogo zanimljivije.. I sta se na kraju desilo - I. je u nekom 5. razredu strefio pubertet, pocela da se oblaci kao poslednja sponzorusha, sheta neke starije tipove i sve to. Srela sam je pre godinu dana - riba je str8 as can be... Tako da to uopste ne mora da znaci.

Mislim, ako imas izbor da sedis ispred zgrade i trampis mirisljave papirice ili da odes u neku avanturu biciklom ili tako vec nesto, pa svako normalan bi radije izabrao drugu opciju... Pa bio gay ili strejt.
Bas tako moze biti i ne mora, generalizacije nikad nisu apsolutne istine. Ali sto se tice puberteta i ja sam tek tad postala devojcica, komsije nisu znale kome se javaljaju i sve to zbog toga sto sam zelela da se dopadnem. Sigurno da mi je penjanje po drvecu, krovovima, pravljenje koliba kao klinki bilo interesantnije od barbike i roze salveta, medjutim sa 13 dobijas nova interesovanja. Ipak lakse sam se slagala sa ortacima, uvek mi je vise prijala muska ekipa, njihova prica i njihov odnos, nacin druzenja.
A sredina je cudo i koliko god se trudis ne bezis od uticaja. Tako da mi bilo potrebno da mi se dogodi pa tek onda da shvatim, sto ce reci u godinama 21.
Mozda ti je drugaricu preterano sredina odvukla na jednu stranu i nikad sebi nije dozvolila da joj se dogodi. Ja sam imala dug period poricanja, tacnije ignorisanja osecanja prema devojkama.
Korisnikov avatar
By Galadriel
A da otvorimo anketu? :hyper: :pickme: Bas me zanima ovo :yes: :cita:
Korisnikov avatar
By malecka
pa ne mora da znaci. u mom dvoristu sam kao mala imala i zensko i musko drustvo, i svi smo se zajedno igrali sve... nekad smo pravili kucice, i smisljali razne avanture, pravili nasu sektu/bandu/grupu (sve jedno) jer su u to vreme nama bile zanimljive knjige "pet prijatelja" gde su deca razresavala neke kriminalne slucajeve... pa smo se nadali da ce neko tako nas pozvati da mi resimo neki slucaj. a umeli smo tako da se skupimo da igramo lastis, onda neke igre sa loptom koja se preskace, i sl, a to su sa nama igrali isti oni decaci koji su i pravili kucice...
lutkama sam se igrala samo zimi kad je bilo suvise hladno za grudvanje i sanjkanje...
tako da u sustini nema nekog pravila...
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by baby_girl
A da otvorimo anketu? :hyper: :pickme: Bas me zanima ovo :yes: :cita:
hajde...:dance:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by baby_girl
Originally posted by m..
Mhm. Moze biti a ne mora, moja drugarica I. i ja smo se obe druzile sa decacima, obe imamo mladju bracu. Ja sam vise bila ovan predvodnik (doduse ne konstantno, nego onda kad mi je to bilo bitno), najgrlatija i neko vreme su me zvali Rambo. I. je otisla korak dalje, ona se shishala na tada popularnu 'marinac' frizuru, mada nikad nije imala te akcije tipa da organizuje 15 decaka da prave kucicu na drvetu ili da maznjavaju vatrospreme ili maznu svece sa gajbe i idu u 'katakombe'. Secam se naseg razgovora kad mi je u 3. snovne rekla da bi vise volela da je decak, jer je mnogo zanimljivije.. I sta se na kraju desilo - I. je u nekom 5. razredu strefio pubertet, pocela da se oblaci kao poslednja sponzorusha, sheta neke starije tipove i sve to. Srela sam je pre godinu dana - riba je str8 as can be... Tako da to uopste ne mora da znaci.

Mislim, ako imas izbor da sedis ispred zgrade i trampis mirisljave papirice ili da odes u neku avanturu biciklom ili tako vec nesto, pa svako normalan bi radije izabrao drugu opciju... Pa bio gay ili strejt.
Bas tako moze biti i ne mora, generalizacije nikad nisu apsolutne istine. Ali sto se tice puberteta i ja sam tek tad postala devojcica, komsije nisu znale kome se javaljaju i sve to zbog toga sto sam zelela da se dopadnem. Sigurno da mi je penjanje po drvecu, krovovima, pravljenje koliba kao klinki bilo interesantnije od barbike i roze salveta, medjutim sa 13 dobijas nova interesovanja. Ipak lakse sam se slagala sa ortacima, uvek mi je vise prijala muska ekipa, njihova prica i njihov odnos, nacin druzenja.
A sredina je cudo i koliko god se trudis ne bezis od uticaja. Tako da mi bilo potrebno da mi se dogodi pa tek onda da shvatim, sto ce reci u godinama 21.
Mozda ti je drugaricu preterano sredina odvukla na jednu stranu i nikad sebi nije dozvolila da joj se dogodi. Ja sam imala dug period poricanja, tacnije ignorisanja osecanja prema devojkama.

samo jos nekoliko primera...iz iskustva...
neki ljudi ne otkriju (ili ne zele da otkriju) svoju (homo) seksualnost ni do 30-tih...
kao sto rekoh, iz iskustva. Znam nekoliko takvih primera...
By Çâðê_DUP
Aman, kakve veze ima seksualnost sa barbikama i fudbalom? ili sa genitalijama drustva koje ti vise prija? ne lozim se na genitalije, ne privlace me SVE zene generalno, niti bilo koju strejt zenu privlace SVI muskarci, niti mogu da bipolarizujem neke osetljive/delikatne stvari na papirice i bicikl...niti sam se igrala iskljucivo kauboja i indijanaca, niti iskljucivo preskakala lastis..koliko se secam, igrala sam se onoga cega su se i drugi igrali, ili sam se igrala sama. sticajem okolnosti, moje prve komsije bili su decaci. i sigurno je da nisam odabrala da se s njima igram zato sto me devojcice privlace. aman jos jednom.
Korisnikov avatar
By m..
Lol. Moa I. je strejt, garantovano. Glavu na panj. :dedamraz:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Ja lez ribu ne bih sskontala ni da mi dođe i kaže.....
Mislim, kontam ja sve to kao ako je riba butch vi kontate da je lez (ne mora da znači i moja tetka je, al je udata i str8)...takođe i mala koja mi se sviđa je tako blago butch i stalnoooooooo me gleda ali nije lez sigurno...(mada bih ja pola života dala da jeste)...

Mislim da to ne može da se prepozna.... :puzzle: :puzzle: :puzzle: :puzzle: :puzzle: ako neko skonta kako da se provali JAVITE MENI PODHITNO!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Galadriel
eeeee koliko je lezbi udato, jbg.ko zna koliko njih ce se i sa ovog foruma udati.

mole se lokalni potpaljivaci da ne sasipaju vatru oma nisam nikog prozvala.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Navede nme Baby Girl na razmišljanje:zacepi:
Korisnikov avatar
By Blady
evo i ja cu da se udam, kao sto rekoh ja sam lezbi :lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Sta_reci!
Ja lez ribu ne bih sskontala ni da mi dođe i kaže.....
Mislim, kontam ja sve to kao ako je riba butch vi kontate da je lez (ne mora da znači i moja tetka je, al je udata i str8)...takođe i mala koja mi se sviđa je tako blago butch i stalnoooooooo me gleda ali nije lez sigurno...(mada bih ja pola života dala da jeste)...

Mislim da to ne može da se prepozna.... :puzzle: :puzzle: :puzzle: :puzzle: :puzzle: ako neko skonta kako da se provali JAVITE MENI PODHITNO!!!!!!!!!!!!
samo prati ukorenjene predrasude prema lezbejkama i neces pogresiti :)
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Mnogo me vi bre forumaši zbunjujete BRE!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by m..
I dale cvrsto stojim pri stavu da ako me riba fiksira pogledom duze od 6 sekundi, mora biti da je spavala sa zenom, ako me gleda vise od 10x6 sekundi - hoce da spava samnom. Ama nikad nije omanulo, osim kod one jedne sto me gleda vec 5 godina a nikako da skonta sta hoce od mene, mada ta mu dodje vise kao izuzetak od pravila...
Mene jako nervira što mnogo ljudi poglede tumači kao 'poglede'. Često se desi da gledam osobe (bilo muške, bilo ženske) zato što su mi, na neki način, interesantni ili me podsećaju na nekoga (meni svako na nekog liči), ili zbog nekih trilion razloga. Naravno da pojedine devojke gledam zato što su mi privlačne, ali kao što rekoh, to nikako nije jedini razlog.
By Snow_Crystal
Da me je neko pitao ovo pre par godina samo bih slegla ramenima i rekla NE ZNAM ali sad sam u jedno sigurna. SVE LEZ devojke su isto gradjene,malo setaju kukovima,totalno imaju drugaciji pogled od str8 devojaka.Ma to se jednostavno oseti kad prodjes pored neke iz tvog "roda".
Korisnikov avatar
By Hys.

da, da... sto kaze moj komsija: "nisi ti to sto jesi zato sto si igrala fudbal, vec si igrala fudbal zato sto jesi to sto jesi"...
izuzetno mi je simpa ovo:)
igrala sam se svega...i obozavala barbike koje imam jos uvek...i kao sto neko (kiwi ?) rece, znam u kom je fazonu cura, cim je PITAM :giggle:
generalizacije umeju da kostaju...
By skorpija
pa ne znam sta da vam kazem...ja i dalje ne znam da prepoznam lez girl...ali,prepoznaju one mene nekako...:lukavi:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Galateja
Originally posted by m..
I dale cvrsto stojim pri stavu da ako me riba fiksira pogledom duze od 6 sekundi, mora biti da je spavala sa zenom, ako me gleda vise od 10x6 sekundi - hoce da spava samnom. Ama nikad nije omanulo, osim kod one jedne sto me gleda vec 5 godina a nikako da skonta sta hoce od mene, mada ta mu dodje vise kao izuzetak od pravila...
Mene jako nervira što mnogo ljudi poglede tumači kao 'poglede'. Često se desi da gledam osobe (bilo muške, bilo ženske) zato što su mi, na neki način, interesantni ili me podsećaju na nekoga (meni svako na nekog liči), ili zbog nekih trilion razloga. Naravno da pojedine devojke gledam zato što su mi privlačne, ali kao što rekoh, to nikako nije jedini razlog.
Mhm, da, i meni se deshavalo da ljudi pogresno protumace, jer i ja volim da gledam i/ili izucavam ljude, medjutim, ne znam, retko kad mi se desilo da ja pogresim glede toga.
Korisnikov avatar
By mary
u svakom slucaju nije isti pogled kad ti se neko svidja i eventualno zelis seks sa tom osobom i kad na pr gledas kakav ima nos (Galatejin slucaj :giggle: ) i da li ti na nekoga lici.
jednostavno vidis na koji nacin te neko gleda, tu ne moze da se pogresi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Snow_Crystal
Da me je neko pitao ovo pre par godina samo bih slegla ramenima i rekla NE ZNAM ali sad sam u jedno sigurna. SVE LEZ devojke su isto gradjene,malo setaju kukovima,totalno imaju drugaciji pogled od str8 devojaka.Ma to se jednostavno oseti kad prodjes pored neke iz tvog "roda".

Ako su sve lez devojke isto gradjene, ja bih molila da neko da prototip lezbe u obliku crteza ili fotografije. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By blenta
mrzi me da sad kachim svoje fotke :dude:
By Snow_Crystal
Originally posted by KissQueen
Ako su sve lez devojke isto gradjene, ja bih molila da neko da prototip lezbe u obliku crteza ili fotografije. :zvizdi:
A to ti je zakljucak nas par,otisle u Lotos videle puuuuuuno curica i to zakljucile...:gatara:
By Snow_Crystal
Originally posted by blenta
mrzi me da sad kachim svoje fotke :dude:
Sisici su ti divni :paki:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by devokICA

izuzetno mi je simpa ovo:)
igrala sam se svega...i obozavala barbike koje imam jos uvek...i kao sto neko (kiwi ?) rece, znam u kom je fazonu cura, cim je PITAM :giggle:
generalizacije umeju da kostaju...
hej ljudi, ja ne generalizujem!

svi labudovi su beli
labud je ptica =>

ne kazem ja da je vecina leca igralo fudbal
vec da vecina devojaka koje su igrale fudbal u detinstvu - su lece
By Snow_Crystal
hej ljudi, ja ne generalizujem!

svi labudovi su beli
labud je ptica =>

ne kazem ja da je vecina leca igralo fudbal
vec da vecina devojaka koje su igrale fudbal u detinstvu - su lece
Sto je najzanimljivije ovo sto si rekla je potkupo tacno :deda:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Snow_Crystal

Sto je najzanimljivije ovo sto si rekla je potkupo tacno :deda:
konacno neko ko razume sta pricam :)
By Snow_Crystal
Vedzbam vedzbam da pohvatam sve vase nacine izrazavanja. :teg2:
Ajmo sad ontopic lezbejkice imaju specifican nacin ponasanja u gay klubovima :rotflmao:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!