Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Istorija umetnosti, Larousse ili Janson?

Larousse
1
25%
Janson
3
75%
Citao sam Jansonovu, starije izdanje, ali nije moje. Sada se dvoumim izmedju Larusovog izdanja, koje sam samo prelistao i njega. Da li je neko detaljnije pogledao obe i za koju biste se vi odlucili.
Naglasio bih da je Dzensonova oko 11000din, a Larusova oko 5,500....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Znas kako kazu - ako ne znas sta je dobro, pitaj sta je skupo.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Imam i jednu i drugu i obe imaju i svoje vrline i mane mada sam Jansonovu vise koristio.
Korisnikov avatar
By svejedno
Jansona posedujem, Larusa sam pregledao, sve u svemu, za ispit, ako te to interesuje (zavisi od profesora, naravno) je uglavnom dovoljan Janson.

No necu da glasam.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by pazzaz
Imam i jednu i drugu i obe imaju i svoje vrline i mane mada sam Jansonovu vise koristio.
Jel mozes malo konkretnije. Reci mi vrline Larusa u odnosu na Dzensona kojeg sam procitao...
Hvala.

@svejedno - hvala.

@kiss queen - :lol:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Meni stil pisanja Larusove nije odgovarao dok je Jansonova malo povrsna ali kao sto Svejedno kaze dovoljno za polaganje ispita.
Korisnikov avatar
By djo
novo izdanje jansona je odlicno jer je dopunjeno i to izmedju ostalog i queer umetnostcu a ima i specijalni deo o umetnosti u srbiji XX veka (avangarda, vizuelne umetnisti, film, muzika arhitektura i pozoriste - potpuno updateovno)... e sad da je skupo skupo je....
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by bojandjo
novo izdanje jansona je odlicno jer je dopunjeno i to izmedju ostalog i queer umetnostcu a ima i specijalni deo o umetnosti u srbiji XX veka (avangarda, vizuelne umetnisti, film, muzika arhitektura i pozoriste - potpuno updateovno)...
a jel postoji da se kupi samo dodatak?
Korisnikov avatar
By Adenim
E nista, smaram, raspitacu se....

Hvala na smernicama...
Korisnikov avatar
By KiWi
Jest' da mi nije struka, ali sviđa mi se Larusova istorija umetnosti. Listao sam i ovu drugu ali to je bilo suviše davno. Imam Larusovu opštu enciklopediju i prezadovoljan sam.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Adenim
Originally posted by bojandjo
novo izdanje jansona je odlicno jer je dopunjeno i to izmedju ostalog i queer umetnostcu a ima i specijalni deo o umetnosti u srbiji XX veka (avangarda, vizuelne umetnisti, film, muzika arhitektura i pozoriste - potpuno updateovno)...
a jel postoji da se kupi samo dodatak?
hehe... ne,
ali mozda mogu na crno da ti ga posaljem u elektronskoj formi ;) ali nije to to :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Hvala bojandjo, nema potrebe za cimanje jer sam svakako video neke primerke opste umetnosti 20. veka, od Srbije me ugl zanima slikarstvo mladih autora.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!