Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by m..Ma nisu ni meni seksi. Više su mi smešne. Posebno zadnja i predzadnja slika. Kad bih se odlučila za strep svakako to ne bi bilo radi pušenja i ne bi bio tako beo i mimetička verzija falusa.
Ma ja sam jutros pokusala da okacim post o tome kako su mi ove ribe skroz fake i kako me ich ne pale
Originally posted by GalatejaOriginally posted by bigirl
Mada, ova fotka sa blow-strap-on-job mi definitivno nije jasna...(What's the point??)
Iskreno, ni meni nema poente, ali ja sam htela da ispostujem ukuse širokih lez/bi masa pa sam stavila i tu sliku.
Možda se neke toliko pale domino ulogom da im je vrh vrhova reći: 'Mala, popuši mi vibrator'.
![]()
Originally posted by Mystica_ladyOna što je nakačila to na sebe ima pritisak u predelu klitorisa što stvara fizički užitak, a zadovoljstvo druge osobe predstavlja psihički. I isprepleteno. To što je devojka lezbejka ne znači da ne voli penetraciju. I, da... 'To' nije samo parče silikona koje imitira penis, već sredstvo koje obogaćuje seksualni život.
A kakvo zadovoljstvo ima ona sto je nakacila to na sebe??![]()
nije mi jasan trip,opet je nekako tu neko "musko" sa nekim mocnim "ku***m" na sebi...![]()
Originally posted by shmizllicaKod mkene oba (mada bila sam zagorelija u zivotu i imala sam prilike da imam sex, ali nisam ocigledno dovoljno zagorela da si iskomplikujem zivot) a februar za neke od nas prestaje samo u mhm, pa.... - nikad.
Zene zar februar utice na vas tako? Zagorele!Samo vi nastavite.
![]()
Originally posted by m..moze, double ender
Ne znam, ja preferiram obe, mada stvarno preferiram da sam prvo ja aktivna, a onda da se opustim i uzivam, ako ne moze vec oba istovremeno...
Originally posted by devokICAA sa andro?
ja preferiram pasivnu sa butch cicom, i VRLO aktivnu sa femme./mislim da ne bih mogla da budem sa cicom koja kaze da je butch, a daje mi da je ja j**** sa strapom-ne kazem da to nije kul, samo me nimalo ne lozi/ al to vec ima veze i sa mojom top/sub pricom...![]()
Originally posted by Galatejavaras se - ja volim i jednu i drugu kad je strap u pitanju mada zavisi od trenutka a za razliku od devokice mene lozi da "nosim" strap sa buch cicama ... pogotovo onim sto se sepure naokolo kao "aktivnije"
Da li se ja to varam ili većina devojaka preferira aktivniju ulogu?![]()
Originally posted by GalatejaOriginally posted by devokICAA sa andro?
ja preferiram pasivnu sa butch cicom, i VRLO aktivnu sa femme./mislim da ne bih mogla da budem sa cicom koja kaze da je butch, a daje mi da je ja j**** sa strapom-ne kazem da to nije kul, samo me nimalo ne lozi/ al to vec ima veze i sa mojom top/sub pricom...![]()
aktivna![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!