Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by xyz
i opet moram da se pozalim kako mi najteze pada odricanje od slatkisa, narocito cokoladiranih :sigh:

dzaba redovni treninzi kad uvece uvek zavrsim u greshnom zagrljaju sa jaffom :rida:

moram da smislim nesto sto ce da mi odvrati paznju :nesiguran:
Uradish isto sto i ja...

lepo strateski ne drzim slatkise u kuci...a cokolada mi se u principu uvej prijede navece...kasno...Tako da me ipak mrzi da setam do dragstora da kupim nesto...i onda sam primoran da ne konzumiram slatkise...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Immemorial
Elem, prica je sledeca: Ja sam se napokon namolila da krenem sa skidanjem ovijeh mojih mlogijeh kilograma na meni, pa sam promenila rezim ishrane, pocela da vezbam,....
i rupu na kasiki da izbusis, pa da te Bog vidi .
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by M M and I

.....Uradish isto sto i ja...

lepo strateski ne drzim slatkise u kuci...a cokolada mi se u principu uvej prijede navece...kasno...Tako da me ipak mrzi da setam do dragstora da kupim nesto...i onda sam primoran da ne konzumiram slatkise...
Mimi, priznaj da glad za cokoladom nadoknadjujes strateskim drkanjem u sitne sate.
:smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Jok...to se nadoknadjuje mladim momcima zeljnim oralnog sexa...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Seka Sabljak
Elem, prica je sledeca: Ja sam se napokon namolila da krenem sa skidanjem ovijeh mojih mlogijeh kilograma na meni, pa sam promenila rezim ishrane, pocela da vezbam,....
i rupu na kasiki da izbusis, pa da te Bog vidi .

:smeh: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Ali zašto samo to, ako već hoćeš da smršaš??

:pirat:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Mars
Ali zašto samo to, ako već hoćeš da smršaš??

Ali ja necu da smrsam...Cilj je zadrzati sadasnju liniju kojom sam vise nego zadovoljan...
Korisnikov avatar
By Mars
...Ok, priča je bila kako doskočiti želji za slatkišima u vreme skidanja kilograma, pa si ti tu pomenuo noćni oralni seks.

Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, ne zna Mimica ni sama sta hoce, mani je...
:smug:
Korisnikov avatar
By M M and I
...Ok, priča je bila kako doskočiti želji za slatkišima u vreme skidanja kilograma, pa si ti tu pomenuo noćni oralni seks.

Ma je...ali je isto tako bitno odolevati tim slatkisima nakon sto skines kilograme da se ne bi vratili ... isn´t it?
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo probusiti kasiku i resen problem, zaista.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma je...ali je isto tako bitno odolevati tim slatkisima nakon sto skines kilograme da se ne bi vratili ... isn´t it?
Jako bitno, da. Gomila dijeta se svede na to da se organizam oslobodi vodi a navuče samo iluziju gubljenja težine...

Korisnikov avatar
By Mars
Deni i Mimi savršeno izgledaju.

Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, od kud ?
Meni se skupilo sala oko struka samo tako. I to od piva.
Hocu da crknem od muke. :rida:
Mimica je mozda u zavidnijoj poziciji, ali ja se do daljnjeg imam smatrati pravom krmachom.
:piggy:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma nije to strasno. A i ako hoces - sve to moze da se skine do pocetka leta...

Korisnikov avatar
By Vlada T
Da se neko ne naljuti, ali mislim da je ovo
Samo probusiti kasiku i resen problem, zaista.
...najbolji savet koji sam procitao. Mada, kad pomislim, sve je to tuzno i strasno - mi ljudi, opsednuti fizickim izgledom, tezinom, opsednuti mladoscu i lepotom, kao neuroticne veverice ćupamo neke bezukusne bobice i polu-sirove povrće, ki da smo sanske koze, kljukamo se raznoraznom 'emijom, izgladnjujemo se, prejedamo se, racunamo kalorije i dešifrujemo hemijske procese u organizmu kao da smo u seriji "Forenzičari", padamo od umora, trčimo po trakama kao hrčci po koturu, gledamo se u ogledala, nikad srećni, nikad dovoljno mršavi, nikad dovoljno nabildovani, nikad dovoljno dobri!
More, dosta je bilo tog terora beauty-fashizma! Do pre pola sata razmišljam da li da pomažem 4 parčeta 'leba sa puterom i džemom, mislim se, danas si trčao na traci samo 10 minuta, a prošla je ponoć i sve tako....ma fućka mi se, jednom se živi, idem da se razvalim od slatkiša, pa nek me vole tako manje savršenog!
:kuvar:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Vlada T
ma fućka mi se, jednom se živi, idem da se razvalim od slatkiša, pa nek me vole tako manje savršenog!

To volimd a cujem /procitam/ :up:
Korisnikov avatar
By M M and I
Jako bitno, da. Gomila dijeta se svede na to da se organizam oslobodi vodi a navuče samo iluziju gubljenja težine...

Ma naravno sve te dijete koje izbacuju karbohidrate em te oslabe em izgubis tecnost iz organizma (iz misica najvise) dok dosta masnoce ostaje...lepo cestim mokrenjem izgubis 3, 4, 5 pa i 6 kg ... ali se to zatim jako brzo vrati i jako cesto posle dijete dobijes i vise nego sto si imao pre nje...

Nijedna smislena dijeta ne sme da iskljucuje ni karbohidrate ni proteine, pa cak ni masnoce 100%...masnoce treba korigovati i zasicene zameniti nezasicenim...

Isto tako prilikom ishrane nikada ne treba kombinovati karbohidrate i masnoce (u vecim kolicinama) jer karbohidrati su kao kljuc koji otvara masne celije koje onda i tu novounesenu masnocu upijaju kao sundjer...Kombinovati treba ujutro karbohidrate i proteine (jako bitno), zatim preko dana su karbohidrati (sporog sagorevanja) neophodni za normalno funkcionisanje organizma, dok se navece mogu kombinovati proteini i masnoce (nezasicene naravno).
Pri unosenju karbohidrata treba paziti na to da se u principu nakon treninga unose brzi karbohidrati (brzog sagorevanja) dok je u ostalim prilikama pozeljno unositi spore karbohidrate.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by *deni*
Ma, od kud ?
Meni se skupilo sala oko struka samo tako. I to od piva.
Hocu da crknem od muke. :rida:
Mimica je mozda u zavidnijoj poziciji, ali ja se do daljnjeg imam smatrati pravom krmachom.
:piggy:
lepo predjes na crno vino umesto piva...(ali i vino u ogranicenim kolicinama)...
i odmah krenes da mrdas...Samo treniranjem mozes skinuti taj pivski stomak...
Korisnikov avatar
By *deni*
Da rezimiramo:
Busna kasika, crno vino umesto piva i, naravno, mnogo vise mrdanja.
Also, rekao bih da svemu ovome valja dodati i sekiraciju, jer je provereno da i ona topi masti na telesini.

A umesto svega ovoga, mozemo pribeci i perfidnijem resenju, a to je kupovina magichnog midera preko TELESHOPA ! :lol:
:vijaca:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Vlada T
kljukamo se raznoraznom 'emijom
a tebi sve teshko pada? :sise:
ajde zheno peri noge.

nego ove srpske tetke so dijetama ki holivud. samo shodno svojim primanjima mnoooogo vishe trash. jebo ti ja ovu tuzhnu serbsku tranziciju.
Korisnikov avatar
By Oziris
Nego, da se pohvalim da za sada dobro ide i bez fat burners-a... 4 kg za 22 dana. :dj:
Korisnikov avatar
By Mars
Ехеј! Браво!!!

Korisnikov avatar
By Oziris
Bice jos uspesnije kada kupim bajs... U toku sledece nedelje :D
By жњ
Bravo sestro!!

vidis da ti ne trebaju nikakvi burneri!

i ja cu ti se pridruzim cim mi prodje :rodjendan:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Marvin
I savet dva- shanse da smrshash od pilatesa su skoro minimalne.

:wtf: :wtf: :wtf: :mad: Aman, idem na program koji traje skoro 3h i zove se inch loss!!!
Kako god. Svakako bolje išta nego ništa. Samo je meni svako ko je ikada spomenuo pilates naglasio da nije namenjen skidanju kila. Čak i u nekim TV reklamama sam video da to naglase. Pa, ako oni sebe u reklami liše velikog procenta devojka- ja im verujem.

A za 4kg :klap:
I super ti je i tempo- nije prebrzo. :up:
Korisnikov avatar
By M M and I
Nego, da se pohvalim da za sada dobro ide i bez fat burners-a... 4 kg za 22 dana. :dj:

rekoh ti ja lepo da fat burners ne samo da ti ne trebaju vec mogu i da ti skode...
By pčelica
Ja se priključujem akciji zdravog
mršavljenja.
Leto je pred nama. Imam cilj pred sobom i
skinuću višak kilograma. :ninja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!