Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by M M and ITo sam utvrdio koristeci merila EVROPSKE AGENCIJE ZA STANDARDIZACIJU FRAJERA.......po kojo je majka Srbija pri evropskom vrhu...Originally posted by Lakiboy_nsA to si utvrdio kojim merenjem?
Ukratko.
Frajera ima kao pleve...vise nego na zapadu veruj mi.
Originally posted by Lakiboy_nsOriginally posted by M M and ITo sam utvrdio koristeci merila EVROPSKE AGENCIJE ZA STANDARDIZACIJU FRAJERA.......po kojo je majka Srbija pri evropskom vrhu...Originally posted by Lakiboy_nsA to si utvrdio kojim merenjem?
Ukratko.
Salim se to je naravno individualno ali meni licno mnogo vise odgovaraju ovi nasi momcovi jer nisu podlegli opstem trendu feminiziranja koji je prisutan(previse) medju zapadnim momcima.Ali opet- de gustibus non est disputandum.
Originally posted by FireGoxNajfrajerastiji su i u drugim stvarima i zato VOLEMOriginally posted by Lakiboy_nsNasi frajeri su najfrajerastiji u frajerisanju
EVROPSKE AGENCIJE ZA STANDARDIZACIJU FRAJERA...
![]()
Originally posted by Lakiboy_ns
Ukratko.
Problem je sto je drustvo jos uvek u velikoj meri homofobicno pa nije preporucljivo govoriti nikome o svojoj sexualnoj orijentaciji(van kruga beograske dvojke).![]()
Originally posted by bebidolodgovor iz inostranstva: snalaze se ljudi. neke stvari su iste kao u inostranstvu, neke su gore, neke mozda i bolje...
![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBCekaj kad dodjem na Dorcol/Menheten.Bio sam u drugim evropskim drzavama na duze peride i istina je da ne vidoh nigde toliko dobrih likova kao ovde kod nas.Znaci nije sve napolju uvek bolje nego kod nas u nekim stvarima smo mnogo bolji a izgled je jedna od tih stvari.Originally posted by Lakiboy_ns
Ukratko.
Problem je sto je drustvo jos uvek u velikoj meri homofobicno pa nije preporucljivo govoriti nikome o svojoj sexualnoj orijentaciji(van kruga beograske dvojke).![]()
Jos da Dorcol nije u okviru dvojke...![]()
Nego, mogao bi da me upoznas sa tim frajerima o kojima pricas.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!