Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Andre87
U cilju “ozivljavanja” trans foruma, zeleo sam da otvorim temu za neobavezno caskanje…*gledam tramp stenecim ocima I molim se da je ne pomeri odmah u offtopic*
Dakle pricajmo o bilo cemu…moze ali ne mora biti vezano za trans problematiku…

Npr.1. Koje su vam omiljene igre/igracke iz detinjstva? Slika
Kauboji I Indijanci..igre sa svecom I senkama..trazenje izgubljenog blaga po dvoristu(uz pomoc mape,zagonetke,…), “laboratorija”(rastvarao flomastere u vodi I muckao)…itd

2. Moj (kako bi sad jedna osoba rekla :) ) “paketic dobrog raspolozenja” sadrzi….
Knjige:
S. Chorni-Dnevnik foksa Mikija
Campbell&Reece-Biology
Fotke dragih osoba
Svescica sa mojim crtezima,grafitima I pesmama
Muzika:
John the whistler-I’m in love
o-zone –Dragostea din tei
Craig David-walking away
linkin park-somewhere I belong
Alizee-Moi Lolita
Ambijentalna…zvukovi prirode

Skejtic
Plishano lavche
Prepiske sa Markom(imaginary friend)
i jos mnogo toga...
3.Vezano za trans(a moze i LGB) problematiku...Sta vas najcesce "odaje"?Hod,glas,visina...
Korisnikov avatar
By KiWi
1)Igračke:
a) Mikelanđelo - Nindža kornjača bez nogu (odgrizla ih je moja sestra)
b) Čovek Zmija iz Konana
c) Autić koji menja boju kad se stavi pod hladnu vodu
d) Okvir za naočare
e) svojeručno napravljena raketa, pokušao sam da prekopiram kako izgleda u Mikijevom Zabavniku, jer pobogu, Miki zna najbolje :D
f) Jedan od zlih Transformersa, onaj što može da bude tek, avion i robot.. Ne znam kako se zove tačno ...
.. sve to stoji u mojoj torbi koju sam nosio u prvom razredu.. sve je potrpano tamo

2) Nemam paketić dobrog raspoloženja. To je obično neki film ili par privatnih digitalnih fotografija (golišavih) koje me podsećaju na prošle dane koji su bili lepi ...

3) Možda frizura, imam tendenciju da budem ćelav što češće :D Kao oni Cazzo momci :D

P.S. Super tema :D
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
1. Crveni flipercic koji sam nasla na autobuskoj stanici.

2. Dnevnik iz detinjstva, kaseta Zdravka Colica iz perioda kad nisam bila ni rodjena...i to je to :)

3. Pogled-cesto zaluta na "pogresnu" stranu.
Korisnikov avatar
By Andre87
Zamire chat..posto sam danas raspolozen za tipkanje,naime nastavljam svoju zbirku pesama "Ispovesti"
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=25503

Pitacu vas...

1.Sta vi radite u slobodno vreme?
Ja crtam,pishem,teoretisem i raspravljam se sa ukucanima..npr. moja tetka je vegetarijanac..postujem to...ona se cudi kako ja mogu da jedem meso,kad ono sadrzi svu bol te zivotinje u momentu klanja...ja nikad nisam hteo ni ribu u ribarnici da ubiju zbog mene,uvek sam kupovao smrznutu...ali ono sto me je iznerviralo je potcenjivanje zivota biljke...to sto ona ne kuka,ne znaci da nista ne oseca,strah je prisutan kod svih zivih bica..kad naprave pitu sa orasima...pa zar nisu ubili jedno drvo koje je moglo da nikne iz semena...meni je to ravno abortusu...ok mozda preterujem,ucutacu pa vas pitam o vrednosti zivota biljke...

Dakle....2. Da li je zivot biljke jednakovredan kao zivotinjski?
Mislim da jeste.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja ko klinac voleo da radim sta rade odrasli... sada volim da se igram... :)

1.U slobodno, ali znaci 'slobodno' vreme (retka stvar) ili odmaram ili pijem. Trenutno crtam (neki job) i pisem po netu.

2. Nije. Nije ni zivotinjski jednako vredan kao ljudski... Mada se sasvim slazem da su biljke ziva bica.
Korisnikov avatar
By venom
Originally posted by Andre87
ja nikad nisam hteo ni ribu u ribarnici da ubiju zbog mene,uvek sam kupovao smrznutu...
Potreba na trzistu diktira proizvodnju,kad kupis i smrznutu ribu,prodavac ce nabaviti nove kolicine i jos ce riba umreti.Ali ja gledam na ovaj nacin:u pitanju je lanac ishrane.I ta riba je usmrtila neku biljku ili zivotinju.Slazem se da je zivot biljke i zivotinje jednakovredan.
Mozda jedino ne cinimo stetu kad pojedemo plod(bez semena koje posejemo),ili kad jedemo mlecne proizvode.
Korisnikov avatar
By Andre87
@ svejedno
Ne slazem se...Svako bice ima jedan zivot.Problem je sto neki procenjuju vrednost zivota jedinke po tome kakav i koliki uticaj je ona imala na druge jedinke,okolinu...znaci da posto si ti upucen na svoju vrstu i veci deo zivota komuniciras sa ljudima..oni su imali veci uticaj na tebe...Zivotinjski jezik mozda ne razumes,ali to nkako ne znaci da je njihov zivot manje vredan.Ja sam odrastao uz zivotinje i mogu da kazem da su one od retkih koji su osecali,"culi moju tishinu".Ako se ne slazes sa mnom,molim te navedi razloge za svoj stav.

@venom
uf :shrug:
Korisnikov avatar
By Adenim

Dakle pricajmo o bilo cemu…moze ali ne mora biti vezano za trans problematiku…
a sto problematika?
Nismo u kladionici iz kraja....
Korisnikov avatar
By Dina
1. lutke, lastis, knjige. Mada ja nesto nisam bila srecno dete, uopste ne volim da se secam tog perioda. Bila sam preozbiljna i dosta sam volela da budem sama sa sobom. Neozbiljna sam postala tek kasnije, mada se i dalje sa sobom najbolje (da ne kazem bas jedino) slazem.

2. Uspomene i fotografije me nekad oneraspoloze a nekad oraspoloze. Muzika moze imati oraspolozavajuce dejstvo, npr pesma "I will survive".

3. Pokreti, drskost, snaga. Ovo poslednje ako je verovati drugim ljudima. Dosta cesto su mi rekli da ako uporede u istim situacijama zene slicne visine i konstitucije sa mnom dolazi do uocljive razlike.

4. Obicno piskaram po forumu, vidjam se sa nekim, citam, razmisljam nesto itd

5. O biljkama razmisljam isto kao ti. Jednako je vredan zivot. Inace, ja imam tri biljcice u kuci i mnogo mi znace, razumemo se. Bas kako ti kazes "cuju moju tisinu", mada moze biti da umisljam, ali ko nam kaze da ne umisljamo i da nas ljudi razumeju... Jednom sam usla u stan i videla biljcice pa dosla na forum i htela na temi "Da li imate dovoljno ljubavi" da napisem "da, od mojih biljaka". Ali bojim se da bi bilo mnogo ekscentricno i da bi ljudi mislili da se salim pa odustadoh od tog odgovora :wink:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Shto se vegeterijanskog nachina zivota tiche. Najzdravije je jesti biljke.
One prve preradjuju energiju univerzuma, preko njih materija dobija zivot.
Posle njih dolaze zivotinje koje su biljojedi koje jednom preradjenu energiju iskorishcavaju za svoje potrebe. Biljojedi su hrana ljudima.
Treca grupa su mesozderi, koje chovek jako retko konzumira, jer imaju jako teshko meso, prvobitna energija je preradjena treci put.

Kada se biljke konzumiraju, obichno se nije u stanju svariti seme, ono nastavlja dalji svoj proces. Kada se zivotinja konzumira iza nje ostaju samo kosti.
Drugim rechima biljke su stvorene za upotrebu, kada se jabuka pojede, seme ostaje nepojedeno i postoji mogucnost da od tog malog semena izraste veliko drvo.

Morgan je neutralan prema odabiru igara, ali neka budu zmurke.

A za dobro raspolozenje Morgan ce uvek odabrati flashu vina i gledanje u nocno nebo.
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Andre

Ne cenim zivot po tome koliki uticaj zivo bice ima u odnosu na druge, vec prema nivou svesti/samosvesti.

Delfin je npr vredniji od pirane.

Imam macku, koju obozavam i koja je Boginja, vec 14 god.

Ali bih je uvek zrtvovao za choveka (iako moja macka poseduje i samosvest ;) ), jer iako ona meni licno mozda MNOGO vise znaci od tog coveka, smatram da je njen ZIVOT manje vredan.

A lanac ishrane, Piramidu postojanja, je objasnio Morgan.
Korisnikov avatar
By venom
@venom
uf :shrug:
Dobro,necu da preterujem :balon: inace cemo doci do planktona
Korisnikov avatar
By Andre87
Sledece pitanje...

Da li ste nekada stekli utisak da ne volite konkretnu osobu vec svoju sliku o njoj?

Kod mene postoji odstupanje izmedju toga kakav bi trebalo da budem i kakav jesam,..treba biti najkriticniji i najzahtevniji prema sebi...uvek grabiti dalje,vise... kad dozivim neuspeh,omrznem sebe usled slabosti....slicno se desava u odnosu prema drugima...npr. retko se desava da se zaljubim u konkretnu osobu,vise u ideju ljubavi...i onda tu osobu preoblikujem u svojim mislima...i ona oseti da ja zamisljam nju onakvom kakva ona najcesce u stvarnosti nije...pa ispadne da volim nekog drugog,izmisljenog,svoju sliku o njoj...
Srecom,ako je u pitanju dugogodisnje prijateljstvo i upoznat sam sa njenim nacinom razmisljanja,stavovima,ocekivanjima... naucim da uzivam u njenoj razlicitosti,kreativnim razgovorima,..stigao sam do stupnja kada i ona oblikuje mene..i jedinstveno „drvo prijateljstva“ se razvija zahvaljujuci nezi sa obe strane.
Korisnikov avatar
By Dina
Sledece pitanje...

Da li ste nekada stekli utisak da ne volite konkretnu osobu vec svoju sliku o njoj?
Meni je ovo bolno pitanje jer u nekim mojim vezama su me voleli zbog onog sto su oni videli da sam ja a ne zbog mene same. A ako bih pokusala da izrazim sebe onda bih ispadala cudna, zla, bezobrazna i kakva sve ne, sa zeljom :bic: da me vrate na ono sto treba (po njima) da budem. Dok jednog dana nisam sebi obecala da cu biti sama do kraja zivota ali necu praviti kompromise i biti necija slika i dozvoljavati im da me vredjaju. Tako da ne volim da cinim drugima ono sto je meni bilo bolno. Nastojim da upoznam i volim konkretnu osobu a ne sliku...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne.. realista sam ;)

Mozda se zato retko zaljubljujem/

Mada sam stekao utisak poput Dine - da devojke vole sliku o meni, ne mene.

No, to je valjda 'normalno' kada covek ne ulazi preterano u emocije.

Kod duzih/vrednijh/emotivnijih veza, toga nije bilo, niti smatram da moze da bude (mislim, sve MOZE, al ovo ne moze sa mnom)
Korisnikov avatar
By m..
1) Dakle igracke i igre: lego, lego, lego, onda voznja biciklom, rat, mastersi, skejt, roleri, avanture u prirodi, tuca, crtanje, mali hemicar > I raided grandpa's mini bar, pa fudbal... i da, kao mala sam se oblacila u babine cipele i marame.
2) Gledam da volim osobu, mislim svesna sam da niko nije savrsen i postoje mane koje mogu da prihvatim i koje ne mogu, tako da ako nekog volim ili ga prihvatim sa tim manama koje ima ili ostanem indiferentna, sto ne znaci da sam uvek u stanju da ispravno presudim, desavalo mi se da volim ljude koji su me posle jako razocarali, al jebiga, kad sam negde naivna i zelim da verujem kako su svi ljudi u osnovi dobri... ali retko retko volim iluziju..
Korisnikov avatar
By Andre87
@Dina
Znam da je bolno pitanje,upravo zato sam zeleo da ga obradim...taj problem ozbiljno shvatam i pokusavam da ga prevazidjem..bar u mom slucaju uzrok bi mogao biti izolacija u detinjstvu,idealan svet(zato poput m.. uvek iskreno,ponekad i naivno nastupam..takodje verujem u savest i dobrotu ljudi) sa izmisljenim prijateljima koje sam nazalost projektovao na stvarne...
Problem sa projekcijom imam samo kod novih poznanika,vremenom se gubi
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ne. Morgan osobe oko sebe shvata kao bica, a ne kao nastavke svoga ega.
By Snow_Crystal
Kao mala volela sam puzzle kao velika volim puzzle.One me smiruju kada sam napeta ili besna...:hekla:
Korisnikov avatar
By KiWi

Porasla nam tema :love:
Korisnikov avatar
By Andre87
Njoj...
Ja sam zatocenik uspomena,rob nade.Kako da nadjem u srcu mesta za drugu kad jos uvek te volim?A ne smem to da viknem,jer znam tvoj odgovor.Zivecu u iluziji,lagacu te da te ne bih izgubio.Bicu srecan jer ni ne slutis koliko sam nesrecan.

:rida:
Korisnikov avatar
By tramp
ja nemam pojma o cemu se radi na ovoj temi, valjda ljudi svrate na kaficu
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by tramp
ja nemam pojma o cemu se radi na ovoj temi, valjda ljudi svrate na kaficu
Da,svrate na soljicu razgovora... :D
Korisnikov avatar
By Andre87
Sledece pitanje…

1. Da li ste stekli utisak da gubimo jezik? Sve cesce se na medijima srecu strane reci i izrazi..lakse je preuzeti stranu rec nego smisliti svoju,pogotovo u vremenu brze tehnoloske revolucije...kada strani jezik postaje neophodno orudje.Ipak mislim da ne skola vec porodica kao „celija drzave“,treba da razvije ljubav i postovanje prema maternjem jeziku i tradiciji kod pojedinca..

Zavjestanje jezika Stefana Nemanje

Cuvajte,cedo moje milo,jezik kao zemlju.Rijec se moze izgubiti kao grad,kao zemlja,kao dusha.A sta je narod izgubi li jezik,zemlju,dushu?
Ne uzimajte tudju rijec u svoja usta.Uzmes li tudju rijec,znaj da je nisi osvojio,nego si sebe potudjio.Bolje ti je izgubiti najveci I najtvrdji grad svoje zemlje,nego najmanju I najneznatniju rijec svoga jezika.
Zemlje I drzave ne osvajaju se samo machevima nego I jezicima. Znaj da te je neprijatelj onoliko osvojio I pokorio koliko ti je rijeci potrao I svojih poturio.Narod koji izgubi svoje rijeci prestaje biti narod.
Postoji,cedo moje,bolest koja napada jezik kao zaraza tijelo. Pamtim ja takve zaraze I morije jezika. Biva to najcesce na rubovima naroda,na dodirima jednog naroda sa drugim,tamo gde se jezik jednog naroda tare o jezik drugog naroda.
Dva naroda,milo moje,mogu se biti i mogu miriti. Dva jezika nikada se pomiriti ne mogu. Dva naroda mogu zivjeti u najvecem miru I ljubavi ali njihovi jezici mogu samo ratovati.Kad god se dva jezika susretnu I izmijesaju,oni su kao dve vojske u bici na zivot I smrt.Dok se god u toj bici cuje I jedan I drugi jezik,borba je ravnopravna,kad pocinje da se bolje I vise cuje jedan od njih,taj ce prevladati.Najposlije se cuje samo jedan.Bitka je zavrsena.Nestao je jedan jezik,nestao je jedan narod.
Znaj cedo moje,da ta bitka izmedju jezika ne traje dan-dva,kao bitka medju vojskama, niti godinu-dvije,kao rat medju narodima,nego vijek ili dva,a to je za jezik isto tako mala mjera vremena kao za covjeka tren ili dva.Zato je cedo moje bolje izgubiti sve bitke I ratove nego izgubiti jezik. Poslije izgubljenog jezika nema naroda.
Covjek nauci svoj jezik za godinu dana.Ne zaboravlja ga dok je ziv.Narod ga ne zaboravlja dok postoji.Tudji jezik covjek nauci isto za godinu dana.Toliko mu je potrebno da se odrece svoga jezika I prihvati tudji. Cedo moje milo,to je ta zaraza I pogibija jezika,kad jedan po jedan covjek pocinje da se odrice svoga jezika I prihvati tudji,bilo sto mu je to volja bilo da to mora.
I ja sam,cedo moje,u mojim vojnama upotrebljavao jezik kao najopasnije oruzje.Pustao sam I ja zaraze I morije na njihove jezike ispred mojih polkovaZa vrijeme opsada I dugo poslije toga slao sam cobane,seljane,zanatlije I skitnice da preplave njihove gradove I sela kao sluge,robovi,trgovci,razbojnici,bludnici I bludnice.Moji polkovodci I polkovi dolazili su na napola osvojene zemlje I gradove. Vise sam krajeva osvojio jezikom nego macem.

Cuvajte se,cedo moje,inojezicnika.Dodju neprimjetno,ne znas kad I kako.Klanjaju ti se I sklanjaju ti se na svakom koraku.I zato sto ne znaju tvoj jezik ulaguju ti se I umiljavaju kako to rade psi.Nikad im ne znas sto ti misle,niti mozes znati,jer obicno shute.Oni prvi koji dolaze da izvide kako je dojave drugima,I eto ti ih,preko noci domile u neprekidnim redovima kao mravi kad nadju hranu.Jednoga dana tako osvanes opkoljen gomilom inojezicnika sa svih strana.
Tada doznajes kasno da nisu mutavi I da imaju jezik I pjesme,I svoja kola I obicaje.Postaju sve bucniji I zaglusniji.Sada vise ne mole niti prose,nego traze I otimaju.A ti ostajes na svome,ali u tudjoj zemlji.Nema ti druge nego da ih tjeras ili da bjezis,sto ti se cini mogucnijim.
Na zemlju koju tako osvoje inojezicnici ne treba slati vojsku.Njihova vojska tu dolazi da uzme ono sto je jezik osvojio.
Jezik je cedo moje,tvrdji od svakog bedema.Kada ti neprijatelj provali sve bedeme I tvrdjave,ti ne ocajavaj,nego gledaj I slusaj sta je sa jezikom. Ako je jezik ostao nedirnut, ne boj se.Posalji uhode I trgovce neka duboko zadju po selima I gradovima I neka slusaju.Tamo gdje odzvanja nasa rijec,gdje se jos glagolja I gdje se jos,kao stari zlatnik,obrce nasa rijec,znaj cedo moje,da je to nasa drzava bez obzira ko u njoj vlada.Carevi se smjenjuju,drzave propadaju, a jezik I narod su ti koji ostaju,pa ce se tako osvojeni dio zemlje I naroda opet kad tad vratiti svojoj jezickoj matici I svom maticnom narodu.
Zapamti,cedo moje,da svako osvajanje I otcjepljenje nije toliko opasno za narod koliko je stetno za narastaj.To moze stetiti samo jednom narastaju,a ne narodu.Narod je,cedo moje,trajniji od narastaja I od svake drzave.Kad-tad narod ce se spojiti kao voda cim puknu brane koje ga razdvajaju. A jezik,cedo moje,jezik je ta voda,uvijek ista s obje strane brane,koja ce kao tiha I mocna sila koja bregove roni opet spojiti narod u jedno otacastvo I jednu drzavu.

(Reci Stefana Nemanje-oca Simeona,izgovorene na samrtnoj postelji,koje je zapisao njegov najmladji sin Rastko-Sveti Sava)
Korisnikov avatar
By venom
Sledece pitanje…

1. Da li ste stekli utisak da gubimo jezik? Sve cesce se na medijima srecu strane reci i izrazi..lakse je preuzeti stranu rec nego smisliti svoju,pogotovo u vremenu brze tehnoloske revolucije...kada strani jezik postaje neophodno orudje.Ipak mislim da ne skola vec porodica kao „celija drzave“,treba da razvije ljubav i postovanje prema maternjem jeziku i tradiciji kod pojedinca..
Gubitak jezika svakako vodi gubitku identiteta. Zapravo,iako sam za brisanje granica i "zajednicki jezik", znam da je to nemoguce.
Plasim se zloupotrebe.
Kad narodu zatres jezik, ischupao si mu korene.Onda je lako manipulisati omladinom,koja nema osecaj za zrtve predaka i tradiciju.Uz svu korisnost stranih jezika,prednost treba dati maternjem.
Korisnikov avatar
By Dina
Moram priznati da o jeziku ne razmisljam previse. Ne smatram se nikakvom zastitnicom bilo cega, niti drzim do tradicije. Mozda postoji takva tendencija, ustvari verovatno, ali ja se nesto ne angazujem da to menjam, niti nameravam. Sa druge strane nisam za ono "gradjanin sveta", ljudi koje sam ja imala prilike da sretnem a da su se tako izjasnjavali obicno su bili gradjani nicega ili sam ih ja bar tako dozivljavala, kao izgubljene u vremenu i prostoru. Kako ja gledam uz ime, prezime "dobila" sam i jezik, naciju itd. Na neki nacin oni mene cine i nikako nisam gradjanin sveta ili neceg drugog. Cak ni na forumu ne volim da koristim strani jezik ili u govoru (onom nepotrebnom kada niko tu nije stranac), iako engleski volim a spanski obozavam i privatno ih koristim. Ali se uz sve to osecam samo svojom. I sestru sam prvo naucila da dadiljama i ostalima koje joj kazu "moja devojcica... " odgovori "nisam tvoja, ja sam svoja" a tako ce biti i sa mojim buducim detetom...
Korisnikov avatar
By svejedno
Globalizacija je neminovnost.

Sad, ovo sto se sada radi nije globalizacija vec kolonizacija, no, svetski bol.

Ali globalizacija je neminovnost, to ili samounistenje. Opet globalno.

Tako da, da gubimo, i to ne samo jezik.

Ali, poput nekada latinskog, Engleski je danasnji 'Esperanto'.

To je ok.

Ovo sto kaze Venom je svakako tacno, i nema sta da se boji zloupotrebe, vec se desava, ali to je smer u kome svet mora ici.

Izgubili smo mi do sada kroz istoriju mnogo od svog jezika. Jezik je ziva stvar.
Korisnikov avatar
By Andre87
1. Koliko ste odgovorni?Da li mislite na buduce generacije?

Prijatelj mi je poslao power point prezentaciju(o zagadjenju vode,kako ce nasa planeta izgledati 2070.) koja me je duboko potresla.

Ovu planetu nismo nasledili od predaka vec pozajmili od potomaka!Koliko puta ste npr. otisli do prodavnice ili posla kolima,a nije bilo nuzno?Grade se soliteri,seku parkovi,drvece mece u saksije ispred garaze... Uzas!Restorane,bolnice ukrasavaju vestackim,plasticnim cvecem...kako li je bolesnicima leti kad moraju da udisu smrad plastike?

Zaista se pitam da li ce u 2070. cista voda i vazduh zameniti novac:( ...Tehnologijom dosta smo dobili,ali jos vise izgubili.Ako nema savesti i odgovornosti ona postaje opasno oruzje!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja sam ovih dana castila sebe novim carapicama i suknjicom.
kad kompletiram cio outfit, pravim novu seriju fotografija:bananica:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
oops, sorry, ja sam procitao prvi post, i nisam bas najbolje skontao temu:plavuso:

on: veoma sam odgovoran.
I da, mislim na buduce generacije - sto se ne odrazava samo i tome da ne bacam smece gdje stignem, vec i na to da sam dva puta (ovaj drugi smatram jos gorom gluposcu, samim tim sto sam imao "skolu" posle prvog!) pristupio projektima rjesavanja LGBT populacije u CG:lood:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!