Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperTo da,potpuno tachno,samo moze se desiti chudo,kod Ane se nikad ne zna:kokice:
Vise ne verujem u dugorocni uspeh nasih tenisera, samo u povremene bljekskove (bljeske, jbmlg).
Originally posted by Kupper
Nije ni Moresmo oduvala, cak je mnogo teze dobila Desi nego Ana ali Kim ce je oduvati. Vise ne verujem u dugorocni uspeh nasih tenisera, samo u povremene bljekskove (bljeske, jbmlg).
Originally posted by pčelicaja ne mislim da ce JJ naglo da padne. nema sanse. kao sto je neko rekao, jedino me cudi kako je Ana jos uvek medju 15.
Više nema žara i oduševljenja,
potpuno smireno gledam mečeve, čak kako
stvari stoje za očekivati je da će doći
do podjednako naglog pada forme kod JJ kako
je naglo i bljesnula.
No, zato nema novosti o Dokićki.![]()
Originally posted by spliffSlaba forma, preslaba. Kad je bio fit drao ga je sa datih 5 gema ukupno. To i kazem, potpuno mora da promeni odnos prema ulasku u prvih 10 ili 5 (u slucaju da nije zadovoljan sa oko 15. mesta).
[5] n djokovic def. f serra 7:6 (6) i 6:4
Originally posted by GuzaKoMeduzaGuzo, taj sajt ne postoji, samo http://www.sonyericssonwtatour.com. Pratis li ti zenski tenis:zastita: ?
Da li mozda neko posecuje wtaworld.com zenski teniski forum ?![]()
Originally posted by Kupperhaha i ti mene pitas da li pratim zenski tenis, a nisi cuo za www.wtaworld.com najbolji forum o wta na svetu !!!Originally posted by spliffSlaba forma, preslaba. Kad je bio fit drao ga je sa datih 5 gema ukupno. To i kazem, potpuno mora da promeni odnos prema ulasku u prvih 10 ili 5 (u slucaju da nije zadovoljan sa oko 15. mesta).
[5] n djokovic def. f serra 7:6 (6) i 6:4
Originally posted by GuzaKoMeduzaGuzo, taj sajt ne postoji, samo http://www.sonyericssonwtatour.com. Pratis li ti zenski tenis:zastita: ?
Da li mozda neko posecuje wtaworld.com zenski teniski forum ?![]()
Inace JJ je danas bila super.
Originally posted by maryOriginally posted by pčelicaja ne mislim da ce JJ naglo da padne. nema sanse. kao sto je neko rekao, jedino me cudi kako je Ana jos uvek medju 15.
Više nema žara i oduševljenja,
potpuno smireno gledam mečeve, čak kako
stvari stoje za očekivati je da će doći
do podjednako naglog pada forme kod JJ kako
je naglo i bljesnula.
No, zato nema novosti o Dokićki.![]()
a ova pcelica, kad god stigne hejtuje Dokicku![]()
Originally posted by LunjaJa igram:tenis:
@ SVI: Je l' igrate vi tenis nekad? Koliko cesto, na kojoj podlozi, u kakvoj ste formi...?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!