Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Ach so :doh:
Onda ok, sve pet, kak je i bilo :yes:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Koje komplikacije. Rentaj kola i voljno.
Korisnikov avatar
By MARQUE
pa i ovako je jeftino (ukoliko usporedis da je 200 odnosno 250 kuna karta do Umaga u jednom smjeru) .. :yes:

.. a kaj je sa vlakom 240 kuna povratna ili u jednom smjeru? :nerd:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by kal zakath
Koje komplikacije. Rentaj kola i voljno.
Pa kaj nije udobnije kada ideš negdje sa svojim vlastitim autom, kada se ne moraš brinuti koliko stvari nosiš i kamo ?eš sa njima. Kada nisi vremenski ograni?en za autobus... ?? Na putu do beograda staneš gdje ho?eš, vidiš što ho?eš ... itd. .. putovanje vlastitim autom ima na tisu?e dodatnih mogu?nosti kojih nemaš sa javnim prijevozom ... (jer moram nekako do?i do Beograda da bi rento taj auto) :superheroj:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Rentaš kola u Hrvatskoj, dogovoriš da jih ostaviš na granici, dogovoriš da te druga kola ?ekaju na granici u Srbiji i voila.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Eh da, da imam toliko para mogao bih i helihopter unajmit da me spusti u Beograd. Stari moj to rentanje kakvo si ti opisao em je teško izvedivo, em bi bilo jaaaako skupo ... :astral2:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako ve? putuješ, kolima bi bilo idealno, jer ?eš sti?i mnogo brže. ali je i skuplje, jer moraš platiti gorivo, a odra?e te za cestarinu, kao i za putarinu. :trep: a što se ti?e problema, to sigurno ne?e i?i. imam prijateljicu iz ZG koja svakog meseca otprilike dolazi i nikad nije imala problema.

druga opcija je bus, a tek tre?a voz. vozu treba sto godina dok stigne, plus nije baš safe. bus je skroz okej, voza?i su super, prijatni, kulturni, novi busevi, ?isti, ne možeš da pušiš u njima... karta ti je otprilike isto i za jedno i za drugo, s tim što se ta razlika isplati.

ovo sve iz li?nog iskustva, svojevremno sam ?esto boravio u ZG, i veruj mi da sam isprobao sve kombinacije prevoza. jedino još mi ostaje da doðem/vratim se avionom ili nekakvim brodom. :)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by 2Q2Bstr8
jedino još mi ostaje da doðem/vratim se avionom ili nekakvim brodom. :)
znaš koliko košta povratna karta Zagreb - Beograd (preko Be?a Austrian Airlinesom) ...?? - 830 eura!!! :wow:

hvala na infu, no sa hrvatskim tablicama se ipak još ne usudim, možda jednom drugom prilikom ... tako da ?u izabrati nešto izmeðu vlaka i busa ... Slika
Korisnikov avatar
By Pipin
Razgledanje Bgda iz gradskog prevoza? Jes ti nekad ?uo kako izgleda gradski prevoz tamo?

Toliko je forumaša ovde iz Bgda, zašto se ne dogovoriš sa nekim od njih, pa ?ete njegovim kolima po gradu. Ipak Beograðani najbolje poznaju svoj grad, ne?e te niko provocirati ako si s njima u društvu, a i znaju šta vredi pogledati u gradu. Verovatno ?eš odmah imati i smeštaj.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Da, ali nejdem sam. Idemo ja, sisterka i frend :D Stoga nama definitivno treba neki hotelski smještaj (ako zna netko neki dobar&jeftin neka vi?e - za cca 50tak eura/dan po osobi). A za razgledavanje grada ?emo se sna?i .. lutat ?emo gradom pa gdje stignemo :surfer: . I da, auto je definitivno otpao. :yes:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2Q2Bstr8
druga opcija je bus, a tek treća voz. vozu treba sto godina dok stigne, plus nije baš safe.
A kako to vlak nije safe?
Ja nikad u vlaku nisam imao problema
I vlak stigne za 6 sati.
Koliko treba autobusu?
I inače sam i ja isprobao sve vrste prijevoza.
Originally posted by Pipin
Razgledanje Bgda iz gradskog prevoza? Jes ti nekad ?uo kako izgleda gradski prevoz tamo?
Vrlo dobro. Autobusi nisu loši a ima i novih trolejbusa. Ne vidim u čemu je problem?¸
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa evo ja sam putovao krajem januara 2001. godine, tada su još trebale vize. krenuo sam u 13 h, u ZG sam stigao u 23:30. :lood: bilo je jako puno stajanja, a u Vinkovcima da nije naišao kondukter ja bih ostao u delu voza koji ide za Sarajevo. :lood: takođe, od granice do ZG-a sam bio sam u CELOM VAGONU. dakle - ne baš safe. na kraju svega - smrzao sam se jer grejanje nije radilo. i to je bio poslednji put da sam išao vozom.

busom sam putovao mnogo više. krećem iz Novog Sada u 9:30, u ZG-u sam najkasnije u 15:30 i to ako je zadržavanje na granici. uglavnom sam stizao pre 14:30. bilo nas je max 10 putnika (osim jednom za Božić kada je bus bio pun), imaš mesta da se opružiš, ljudi su mirni i tiho je, pa možeš da spavaš a da ne brineš da li će neko da te pokrade, šofer extra ljubazan, čak ti nosi i kofer, udobno je i čisto i da ne nabrajem dalje razloge zbog čega je bolje ići busom.

btw, za ZG voze hrvatske i srbijanske firme u kooperativi. ja sam putovao Čazmom i da li tim Severtransom ili Autotransportom (neki valjda iz Kikinde). u jednom pravcu Čazma, a u drugom ovaj drugi. i uvek je bilo sve ok.

i da, bilo je skroz zanimljivo jedno vreme da je povratna karta ZG-NS-ZG koštala 300 kn, a NS-ZG-NS 2400 din (tada 240 kn). sada su izjednačili cene.
Korisnikov avatar
By Stripi
A ja putovao više puta vlakom i svaki put se vozio 6 sati.
Zadnjio put kad sam putovao otvarao sam prozor da ne bude toliko vruće (11 mjesec) a bilo nas je troje u kupeu tako da smo se svi mogli opružit i odspavat.
Inače, poznato je da na vratima svakog vagona piše u kom pravcu ide, bez obzira što je u istoj kompoziciji.
Tako se izbjegavaju zabune da negdje krivo ne odeš.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!