Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by GALATEJAVazan je, ali nije presudan. Apsolutno je nemoguce da se zaljubim u nekog ko je SAMO lep i nista vise.
Koliko vam je vazan fizicki izgled osobe,kada je rec o zaljubljivanju?
![]()
Originally posted by xgirlx_bg
Svima je fizicki izgled najvazniji![]()
Sta god ljudi pricali![]()
Originally posted by m..Jedinstven,neponovljiv:smeh:Originally posted by 32g/198cm/85kg/22cm
vazno je biti jasan sam sebi...i ako to znas izgledas fenomenalno.
Kako dobar nick.
Originally posted by GalatejaVoila, s ovim se slazem u potpunosti.
Gde izvukoste ovu praistorijsku temu. Ajd' da se potrudim da malo detaljnije odgovorim.
Fizički izgled mi je bitan, ali u onoj meri u kojoj osoba može da utiče na njega. Ne može neko biti ružan zato što ima smeđe oči, a ja volim plave, niti zato što ima određenu veličinu nosa. Ali ako persona ima nesređenu frizuru, polu ofarbanu kosu, okrnjeni lak na noktima, nebulozno sklopljene boje, neizdepilirane noge i još mnogo nedostataka na koje može da utiče onda govorimo o ružnoći proistekloj iz nemara, lenjosti i gluposti. To je onda ružnoća u pravom smislu reči.
Da je moja teorija tačna mogu da potvrde transformacije glumica i glumaca u zavisnosti od filma. Setite se samo Charlize Theron u Monstrumu i u realnom 'izdanju'.
Originally posted by Galatejakod mene jedna to je od vecih kontradiktornosti. lepota me izbezumi, prosta biohemija.
Koliko vam je vazan fizicki izgled osobe,kada je rec o zaljubljivanju?
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!