Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KINDER
Fizicki izgled je presudan a posle cemo da pricamo :fuck:
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Originally posted by GALATEJA
Koliko vam je vazan fizicki izgled osobe,kada je rec o zaljubljivanju?
:kissing:
Vazan je, ali nije presudan. Apsolutno je nemoguce da se zaljubim u nekog ko je SAMO lep i nista vise. :srbin:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by 32g/198cm/85kg/22cm
vazno je biti jasan sam sebi...i ako to znas izgledas fenomenalno.
:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Val

E svaka ti cast brate! :hail: :hail: :hail:
By SUNNY B
Originally posted by xgirlx_bg
Svima je fizicki izgled najvazniji :down:

Sta god ljudi pricali :down:

ej bre, pa ja cu sad da rastacem teoriju po 68-i put. tj, hoces da me nateras da se raspisem sad, i pride iznerviram i da na kraju pandrknem ovde na sred ove sobe nosem prema tepihu?!?!?!?! aaa?!!?!?! salim se....naravno... :D

kao sto rekoh mozes biti andjeoskog lica , lika i tela, ali ako smatras da je tvoj narod nebeski i tako to, nemamo sta da pricamo....obrnutno, je, takodje moguce....mozes biti djavolskog lica, lika i tela (dobro, ne moras bas imati rogove i kozje noge sa onim repom) ali ako volis camce, galebove, sunce, zvezde , vedre ljude i tako dalje....onda uglavnom imas sanse....

jesam bila jasna?
Korisnikov avatar
By bigirl
Da ponovim, bitan je. JAKO je bitan!
By Bombina
I To mogu da nabave neki casopis
aha slazem se s bigirl
bitno je i sve je moguce
Korisnikov avatar
By HARP
Da se ponovim najbitniji fizi?ki izgled,a bitno ponašanje... :)

Jbg.,može da bude duša od ?oveka,ali mora da me privu?e svojim izgledom ina?e ja sam hladan,vidim ga kao aseksualnog,vidim samo prijatelja i ništa više...
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
ZA MENE JE fizicki izgled bitan ali ne i presudan :fuckbed:

mada ako ja drzim do sebe i ako ja dobro izgledam,ne mogu sad biti s nekim zato sto je on ne znam ni ja kakav ,a ovamo neki krndelj :jumphug:volimo se ljudi
to je najbitnije

ali budite lepi,ili bar drzite do sebe :smeh:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Vazan mi je fizichki izgled,ali ne i presudan.Shta ce mi neka koja ne ume dve prosto proshirene rechenice da sastavi,moze samo za :fuckbed:da posluzi,ali za neshto ozbiljno nikako:odbij:
Korisnikov avatar
By Deksi
kod fizickog izgleda mi je samo faca bitna...ostalo ne....sve u svemu.....fizicki izgled neke osobe mi je najmanje bitan posto ne planiram niti praktikujem ulazenje u veze i neke kombinacije s osobama koje ne poznajem dovoljno dobro....ako je neka osoba ok onda je dobar fizicki izgled samo jos jedan plus....
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa koliko god pricali da nije... necemo da se lazemo... nije jedino on bitan, ali je podjednako bitan, kao i naravno necija licnost i ponasanje, kao i hemija...
Korisnikov avatar
By m..
Well, meni je bitno da me neko privlaci, a privlace me razni ljudi. Ne samo fizickim izgledom, nego i pokretima tela, onim sta govore i svim tim sto cini neciju pojavu... Nikako ne bih rekla da imam jedan odredjeni tip lepote, inteligencije, smisla za humor ili cega god koji me privlaci. U sustini izadjem uvece i uhvatim sebe kako balim na najrazlicitije devojke.
Korisnikov avatar
By m..

Kako dobar nick.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by m..

Kako dobar nick.
Jedinstven,neponovljiv:smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Gde izvukoste ovu praistorijsku temu. Ajd' da se potrudim da malo detaljnije odgovorim.

Fizički izgled mi je bitan, ali u onoj meri u kojoj osoba može da utiče na njega. Ne može neko biti ružan zato što ima smeđe oči, a ja volim plave, niti zato što ima određenu veličinu nosa. Ali ako persona ima nesređenu frizuru, polu ofarbanu kosu, okrnjeni lak na noktima, nebulozno sklopljene boje, neizdepilirane noge i još mnogo nedostataka na koje može da utiče onda govorimo o ružnoći proistekloj iz nemara, lenjosti i gluposti. To je onda ružnoća u pravom smislu reči.
Da je moja teorija tačna mogu da potvrde transformacije glumica i glumaca u zavisnosti od filma. Setite se samo Charlize Theron u Monstrumu i u realnom 'izdanju'.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Galateja
Gde izvukoste ovu praistorijsku temu. Ajd' da se potrudim da malo detaljnije odgovorim.

Fizički izgled mi je bitan, ali u onoj meri u kojoj osoba može da utiče na njega. Ne može neko biti ružan zato što ima smeđe oči, a ja volim plave, niti zato što ima određenu veličinu nosa. Ali ako persona ima nesređenu frizuru, polu ofarbanu kosu, okrnjeni lak na noktima, nebulozno sklopljene boje, neizdepilirane noge i još mnogo nedostataka na koje može da utiče onda govorimo o ružnoći proistekloj iz nemara, lenjosti i gluposti. To je onda ružnoća u pravom smislu reči.
Da je moja teorija tačna mogu da potvrde transformacije glumica i glumaca u zavisnosti od filma. Setite se samo Charlize Theron u Monstrumu i u realnom 'izdanju'.
Voila, s ovim se slazem u potpunosti.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Galateja
Koliko vam je vazan fizicki izgled osobe,kada je rec o zaljubljivanju?
:kissing:
kod mene jedna to je od vecih kontradiktornosti. lepota me izbezumi, prosta biohemija.
generalno mislim da je fizicki izgled precenjen, a opet imam visok kriterijum.hmm
osecanja su mi dosta ambivalentna po tom pitanju, verovatno zato sto me iritiraju nadmene osobe.
Korisnikov avatar
By Oziris
Dakle: Bitan je, ali ne u onom na prvi pogled ociglednom znacenju (visina, tezina, boja kose, ociju i sl.) vec detalji: kako neko hoda, sedi, stoji, smeje se, smesi se, gleda, kako gleda dok prica, gde gleda dok ti se obraca, osmeh, smeh, glas, sake, da li ima nesto karakteristicno, da li gestikulira, da li nakrivi glavu kad te slusa, koliko cesto i naglaseno menja frekvenciju glasa dok prica i sl.
Korisnikov avatar
By Blady
Bitan je, ali ne i najbitniji. Verovatno se nekom i desilo da bude sa osobom koja ne zadovoljava u potpunosti fizicki, ali je presudila psiha :)
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Meni je bitan fizički izgled....ali za mnoge ribe koje mi se sviđaju mnogi kažu da su gaborke, a meni su LEPOTICE I PO....ukusi se razlikuju niko nije svakome lep...bitno mi je da devojka poseduje nešto specifično:mljac: :mljac: i da mi se svidi,a to kome je lepa koe nije, uopšte me ne zanima....:nono:
By Snow_Crystal
Plave oke su presudne i da ima jezic kosu ostalo je manje vise bitno ili ne...
By Kragi
Jeste bitan, jer kako vec neko rece - zaljubljivanje je uvek propraceno i sexualnom privlacnoscu. Ja se bar nisam zaljubljivao u ljude sa kojima nisam mogao da imam sex. :sudija: Pitanje je samo koliko smo flexibilni po pitanju fizickog izgleda (?)
Uz napomenu da postoje stvari, vezane za isti, koje mogu da me odbiju, mislim da nemam te čuvene 'visoke kriterijume' i da prednost dajem karakteru. Ukoliko mi je neko dovoljno interesantan da mi na taj nacin privuce paznju manje ce mi biti bitno da li je crn, plav, visok, nizak i sl.
Lepi ljudi su za mene prvenstveno iskreni, sarmantni, duhoviti ... pa tek onda 'fizicki izgled'.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
važan svakako, ali ne i presudan, kao što neko pre mene reče. čak, štaviše, glupost ( ma koliko diskutabilan i poprilično subjektivan pojam bila ) u velikoj meri negira početno ushićenje fizičkom lepotom.
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Bitniji mi je stav i ono sto cini osobu.. Devojka moze biti lepa, a da joj stav narusava lepotu.:napitak:
Korisnikov avatar
By Galadriel
bitan je, samo sto u mnogim lepim devojkama nikakvu lepotu ne vidim. tako da bi odgovor bio nije dovoljan
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!