Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Simor
B92 -- "Italijanski arheolozi su u jednom grobu u blizini Mantove pronašli dva skeleta u strasnom zagrljaju, a prve analize govore da su oni tu sahranjeni pre 5.000 - 6.000 godina.

"Ovo je neverovatno otkriće", rekla je Elena Moreti, vođa arheološkog tima koji radi na tom lokalitetu. "Nikada do sada nije pronađen grob sa dvoje ljudi iz neolitskog perioda, a još manje dvoje ljudi u zagrljaju", istakla je ona.

Menoti je prva iznela teoriju da se radi o muškarcu i ženi koji su umrli mladi, budući da oboje imaju gotovo sve zube.

"Moram da priznam da smo svi, kada smo ih otkrili, bili jako uzbuđeni. Ovaj posao radim već 25 godina. Radila sam i na iskopinama u Pompeji, ali nikada me ništa nije toliko uzbudilo", kazala je Menoti.

Kao poklon za Dan zaljubljenih italijanski naučnici su odlučili da izvade čitavo parče zemlje na kome se par nalazi. Komad zemlje sa posmrtnim ostacima će potom biti prenet u Italijanski muzej radi proučavanja, a zatim će biti i izložen kako bi se zauvek očuvao najstariji poznati zagrljaj."
Korisnikov avatar
By Zonche!
awwwwwwwwwww :love:
kako je to slatko

doduse verovatno su se ubili pa to i nije slatko ali anyways...

:love:
By Simor
Da, slažem se, prerana smrt nije slatka (arheolozi kažu da su umrli mladi), ali taj večni zagrljaj...
Korisnikov avatar
By Tot
Eto pouke za forumsku dečicu: romantična ljubav nije produkt petparačkih romana i TV serija nego je ona stara bar 6000 godina.

Svojevrstan spomenik ljubavi iskopan iz zemlje.
Korisnikov avatar
By Loni
U domaćem filmu ,,Dorotej'' , reditelja Zdravka Velimiurovića, snimljenom po Mihizovom istoimenom romanu, u kome se radnja dešava u srednjem veku, u feudalnoj Srbiji, Gorica Popovic je glumila knjeginju, je varala muža sa čudotvorcem.
U poslednoj sceni, Gorica je legla na travu, kod nekog drveta. Ljubavnik je bio na njoj, a muž se na konju iznenada pojavio sa sporednog puta.
Besan, dojahao je do njih, izvadio koplje i prostrelio ženinog ljubavnika tako duboko, da je probio i nju, koja je bila ispod njega. Koplje se zabilo kroz oboje u doboko u travu i ostavilo ih mrtve prikovane.
Oboje su preminuli u slatkim mukama.

Toliko o vernosti i romantici kad su pomenuti slučajevi u pitanju, dragi Simore! :sw:
Korisnikov avatar
By Dirrty
smrc :placko:
tako tuzno! :slinavko:
ali i slatko :meda:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sta se desi kad ljudi praktikuju heteroseksualizam... :alexis:
Korisnikov avatar
By colorado
Mozda su bili sijamski blizanci... ili ko zna kakav monstrum.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Simor
Da, slažem se, prerana smrt nije slatka (arheolozi kažu da su umrli mladi), ali taj večni zagrljaj...

to sto je danas "veoma mlado" je tada mozda bilo "srednje doba"...
Korisnikov avatar
By Loni
Prosto mi dodje da raspišem literarni konkurs na tu temu.

Jedna od verzija mogla bi biti je da su upali u neku lepljivu tečnost (od koje je nekoliko hiljada godina kasnije nastao malter) i da su se tako zabarikadirali.

Druga je da ih su sreli zlu Meduzu, koja je sve ljude, koji je pogledaju u oči pretvarala u kamen (sa izutkom kostiju).

Treća je da su se dva rvača borila jedan drugog da zadave, što su uradili u isto vreme.

Četvrta je da je u pitanju bio običaj da se živa žena sahrani zajedno sa mrtvim mužem u istu grobnicu. Šta će jadna, morala je da opruži ruku preko njegovog vrata u tom tesnom prostoru.

A možda su ti bili Simor i Tot u nekoj od predhodnih reinkarnacija?
Korisnikov avatar
By coka
jao kako je owo swatko :klap:
ali ipak cu nastaviti da hejtujem ljubav do daljnjeg :indijanac:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je naj interesantnije u celoj prici sto nije jos utvrdjeno dali su osobe u zagrljaju bile istog ili suprotnog pola. :angel:
Zamislite senzaciju ako se utvrdi da su bila u pitanju dva momka u vecnom zagrljaju i to u katolickoj Italiji?:vatroslava:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Lakiboy_ns
Meni je naj interesantnije u celoj prici sto nije jos utvrdjeno dali su osobe u zagrljaju bile istog ili suprotnog pola. :angel:
Zamislite senzaciju ako se utvrdi da su bila u pitanju dva momka u vecnom zagrljaju i to u katolickoj Italiji? :vatroslava:
pa nije bas bila katolicka pre 5000-6000 godina
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by tramp
Originally posted by Lakiboy_ns
Zamislite senzaciju ako se utvrdi da su bila u pitanju dva momka u vecnom zagrljaju i to u katolickoj Italiji? :vatroslava:
pa nije bas bila katolicka pre 5000-6000 godina
I know darling.Ali ja to reflektujem na danasnju situaciju u Italiji i cinjenicu da je sediste katolicke crkve u Itaiji i da tamo obitava onaj matori homofob Benedikt XVII-koji inace ima fetis da nosi crvene Prada cipele(zvuci poznato)?
Korisnikov avatar
By Seaman
Bozanstveno!

Ovo mi je uljepsalo dan.

Vjecni zagrljaj...:leviathan:
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by Gorski vilenjak
U domaćem filmu ,,Dorotej'' , reditelja Zdravka Velimiurovića, snimljenom po Mihizovom istoimenom romanu, u kome se radnja dešava u srednjem veku, u feudalnoj Srbiji, Gorica Popovic je glumila knjeginju, je varala muža sa čudotvorcem.
U poslednoj sceni, Gorica je legla na travu, kod nekog drveta. Ljubavnik je bio na njoj, a muž se na konju iznenada pojavio sa sporednog puta.
Besan, dojahao je do njih, izvadio koplje i prostrelio ženinog ljubavnika tako duboko, da je probio i nju, koja je bila ispod njega. Koplje se zabilo kroz oboje u doboko u travu i ostavilo ih mrtve prikovane.

Toliko o vernosti i romantici kad su pomenuti slučajevi u pitanju, dragi Simore! :sw:
Nesto sam danas lose volje pa bih samo da primetim da je pisac "Doroteja" Dobrilo Nenadic, a ne Mihiz. A sve ovo povodom jednog pitanja koje me golica, a koje je naprasno nekrofilski aktuelizovano ovih dana:

sta bi od upoznavanja 'dragog Simora' sa Mihaelom Polakom, autorom
jednog texta na sajtu, mrtvim vec vise od 20 godina?!

Ljubazna ponuda je ovde izrecena:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=23708

"Poznajem autora ovog odlicnog teksta, kome je jedina zamerka što je pisan pre dvadesetak godina, i koji bi mogao da se ,,uvremeni''.

Dakle Simore, cim dodješ u BG upoznacute s njim ako želiš."

Pri cekanju na odgovor pozabavicu se ponovnom gledanju spota Nick Cavea "Where the Wild Roses Grow" gde se ovaj erotizovano divi mrtvoj Kylie Minogue. Ima tu ipak nesto??!!??
By Simor
On the last day I took her where the wild roses grow
And she lay on the bank, the wind light as a thief
And I kissed her goodbye, I said, "All beauty must die"
And lent down and planted a rose between her teeth

:gitara:

Iako se ovde bavimo neolitskim periodom, vide li neko repliku Dragane Mirković na spot Cave & Minogue?

Kako tek prizor Dragančeta u vodi izaziva erotizovano divljenje!

:kupanje:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Gorski vilenjak

Dopada mi se taj film. Zar nisu probodeni u reci? Ona je bila verna čoveku koga je zavolela.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Eeeeeeeee tako ja planiram da me sahrane sa mojom ljubavlju, pošto će ona svakako umreti od tuge zamnom, pa bolje da zajedno umremo:saint::saint:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Tot
Eto pouke za forumsku dečicu: romantična ljubav nije produkt petparačkih romana i TV serija nego je ona stara bar 6000 godina.

Svojevrstan spomenik ljubavi iskopan iz zemlje.
A da neće biti da je cela ta "uh, ah, kako je to romantisch" fascinacija ljubavnicima pokopanim pre 6000 godina upravo proizvod petparačkog marketinga liberalnog kapitalizma, koji bi tako ubedio ljude da bacaju pare na "Dan zaljubljenih" i u svojevrsnoj dans makabr inscenaciji dive "neolitskim Romeu i Juliji"? Šta je to romantika, u kontekstu mlađeg kamenog doba, kakve to veze ima sa našim predstavama o ljubavi?

Mi ne znamo ništa o romantičnoj ljubavi onda - kao ni sada, osim činjenice da je ona postala neka vrsta opsesije, fantazma, nečega sto bi La Rošfuko opisao rečima da je "kao duh, svi govore o njoj, a samo nekolicina je zaista videla".

Nota bene, Tot, ne zaluđuj forumsku dečicu.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Vlada T
...

Srce veliko kakor svet
Nasmeh in iskrica v očeh
In beseda poznaš jo tudi ti

V življenju mnogo je poti
Ne išči sreče kjer je ni
Le poslušaj kar srce ti govori

Lahko ti podarim samo ljubezen
Eno in edino upanje
Poglej me v oči in lahko si brez skrbi
Vem, da isto čutiš tudi ti

Kar želiš si to ni greh
To je ljubezen v očeh

Poznaš me bolj kot se ti zdi
čeprav zatiskaš si oči
Ko me gledaš, vidiš to kar si

Dolgo časa si iskal
Kar si mislil, da je prav
A... A... A na koncu le eno boš izbral

Lahko ti podarim samo ljubezen
Eno in edino upanje
Vem, da isto čutiš tudi ti

Whoa... lahko ti podarim samo ljubezen
Eno in edino upanje
(Poglej me v oči in lahko skrbi)
Saj jo v srcu čutiš tudi ti
Oh... saj jo v srcu čutiš tudi ti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!