Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
flowers for spring... what a breakthrough... :budilnik:
Korisnikov avatar
By Shmi
Svaki dan dobijam paznju,neznost i sve sto mi je potrebno od moje verenice... Jako sam srecna sto je imam. I znam da ce me iznenaditi kao sto me i svaki drugi dan iznenadjuje. :love:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nista. Bitje previse zauzet.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by unic0rn
flowers for spring... what a breakthrough... :budilnik:
:smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
nista posebno, ona radi do 10pm :mad: tako da se necemo videti sve do 11 ... i prosle godine su nam isto napravili ... glupi posao

inace ne znam ... paznja i neznost i neogranicena ljubav ... ko i obicno
By spf 3000
od potencijalne partnerke - izvinjenje za svoje degenericno ponasanje :novine:
Korisnikov avatar
By Oziris
Nista, verovatno se nece setiti ni da mi pozeli Srecan Dan Zaljubljenih... I tako vecito ima problema sa datumskom orijentacijom...
Korisnikov avatar
By V25
Ocekujem barem jedan poljubac!!!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ocekujem partnera. :smeh:

ako bas mora, neka uskrsne, samo neka se materijalizuje vec jednom. :)
Korisnikov avatar
By TransmutabilniExtraformer
Originally posted by Mr Dee
ocekujem partnera. :smeh:

ako bas mora, neka uskrsne, samo neka se materijalizuje vec jednom. :)
Kao ekspert za nekromantiju, mogu ti u tome pomoci. Odaberi nekog sveze ili manje sveze preminulog i rado cu ga pretvoriti u zombija za tebe. Slepo ce te slediti i pokoravati se svakoj tvojoj zelji. A cena prava sitnica - tvoga tela zavestanje meni na upotrebu do kraja vecnosti. Deal?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
deal! (rece ariel ursuli..)

a je' l mogu nekoga da ubijem, na primer, pa da ti ga na brzaka isporucim na obradu? :) ili cak i par njih... taman mozes da iscedis po casu umiruce krvi iz njih za osvezenje...
Korisnikov avatar
By TransmutabilniExtraformer
Originally posted by Mr Dee
deal! (rece ariel ursuli..)

a je' l mogu nekoga da ubijem, na primer, pa da ti ga na brzaka isporucim na obradu? :) ili cak i par njih... taman mozes da iscedis po casu umiruce krvi iz njih za osvezenje...
Mozes. Delicemo pola-pola! Ali, moras i meni dozvoliti da se malo zabavim. Uzombiracu ih nakon nekoliko dana, a do tada :fuckbed:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
vazi! samo ako mi otkirjes tajnu kako da ih ucinim ponovo svezim. :) a vidis, to ce biti bas dobro. kada ih ozivis, kao svaki dobar zombi, prvo ce imati potrebu da zderu i locu, a onda da se razbiju od sexa. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Da ga pronađem u moru nepodobnih, verovatno ... Voleo bih da napišem nešto ovde, ali nemam dečka :( Jel se računa uzajamno simpatisanje i laki peting?
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ja sutra imam veceru u Meksickom restoranu,pa sa josh jednim parom idemo negde u provod....bice lepo i zanimljivo...
Inace ceo dan smo odlucili da posvetimo nasoj vezi tako da cemo ceo dan biti zajedno:L)
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni je sva ta medijska (ili kakva god već) fama o famoznom Danu zaljubljenih čista komercijala. Jooooj, a tek oni crveni jastučići sa natpisom 'volim te' i sl. :zacepi:
Uopšte, samo par datuma cenim, a praznike ne volim.
Korisnikov avatar
By m..
kako od koga (ipak sam solo)... Ocekijem jedan poziv i par zagrljaja, ali nekako mi se cini da cu dobiti mnogo vise :)
Korisnikov avatar
By nbgd26
Meni je tako zao sto na danasnji dan necu biti sa mojim deckom jer on nije iz BG-a i ne moze da dodje zbog skole, pa cu ovaj dan provesti sam u stanu, ali mislit cu na njega, kao i on na mene i to ce biti lepo, predpostavljam da cemo celo vece provesti zajedno preko telefona!

:dancingfever:
Korisnikov avatar
By helios
voleo bih da mi bar poruku posalje mr. doticni.
mada, cisto sumnjam..
ali, nije kraj sveta, bice bolje valjda
Korisnikov avatar
By coka
nisam ocekivala nista jer sam solo ali sam ipak dobila od svoje bivse ruzu :poklon:
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, ovo je otislo predaleko, evo zovem bivseg decka da ide samnom vani (bio mi je decko '97. citave 2 nedelje) od tada smo ortaci.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by nbgd26
Mislim da osoba koja je zaljubljena da je njoj svaki dan "dan zaljubljenih". Partneru ili partnerki treba svaki dan posvecivati paznju, neznost i sve lepe stvari a ne samo na taj dan,kao sto to mnogi rade. :jumphug:
:up:
By srbija
nista ne ocekujem ,jer sam sollo :vudu:
Korisnikov avatar
By Adenim
pa i da nisi, dan zaljubljenih je prosao....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!