Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Shmi
Ja sam pre dve godine isto zivela u veoma losim uslovima,uvek vlazan i zagusljiv prostor. Posledica toga upala plucne maramice i lezanja 40 dana u bolnici. U tom periodu nisam ni pila ni pusila ni jebala niti uzimala hemiju. Sada zivim u super stanu gde nema VLAGE sto je meni najbitnije. Mogu da ti kazem bananice da ja mislim da je to tebe uhvatilo od stalnog rada,stresa a i vala vlage... Drogiranje nema veze sa zivotom... iako nisam za drogu ponekad malko moze. Svi mi imamo svoje poroke,znam nekoliko njih koji su non stop na hemiji i super im ali nigde ne rade niti imaju neko opterecenje sem da nabave hemiju. Eto to je moje misljenje... svakom coveku treba odmor na kraju krajeva da se obnovi pa tako i imunitet.
Korisnikov avatar
By tramp
dakle ja i bananica patimo od stresom izazvanog oslabljenja imuniteta tj SIDSa (stress imuno deficiency syndrom) :kija:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ma ti si vec najbolja picka around, sta se sad tripujes? :sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ma bre posle :lezkiss: you're on top of the world!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma... ove godine ni kod mene nije sjajna zdravstvena situacija, iz ko ce ga znati kojih razloga.
I niko ne moze da mi kaze da je do drogiranja, alkohola ili cigara.
Ranije mi se nije desavalo da budem bolesna ni dva put godisnje,a od oktobra sam skoro svakog meseca u cekaonici kod lekara. Jeste mi raspored prebukiran, sa obaveznim predavanjima i vezbama, ali sam i ranije imala gomilu obaveza koje sam mogla da ispostujem, cak se i losije hranila, ali eto... stari se...
Posto me je u novembru napala mononukleoza (koju sam, za divno cudo, prelezala prilicno lako) i sada sam podloznija svim ovim virusima oko nas, i jedino sto mi je palo na pamet je da se kljukam antioxidansima (vitaminima ACE) i sto vise voca, da malo smanjim fizicke aktivnosti i vise se...hm...
Korisnikov avatar
By nbgd26
BANANICA je super decko!!!

:mazi:
Korisnikov avatar
By De Profundis
Ne razumijem kakve veze vagina ima s tvojom sklonoscu ka bolestima.
:lukavi:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne verujem da vutra ima ikakve veze sa tvojim stanjem. I ja sam imao periode kad sam puno pušio vutru pa nisam imao nikakvih problema. Osim što fond reči počne da ti se smanjuje. Tad prestaneš da duvaš i počneš da čitaš. :rotflmao:
Hemija već može žestoko da sjebe organizam. Bolje vidi u kakvom stanu živiš, znači higijena, šta jedeš, više se kreći da ne kažem bavi se sportom. I nemoj da piješ silne vitamine i šumeće tablete, i to je sve samo hemija. Kupi neko voće.
Korisnikov avatar
By Escobar
ma to je zato jer si sama. i ja sad kad zivim sama sam daleko vise depresivna nego kad je pokraj mene bio Ulix, recimo. nadji si zanimaciju :bj: i sve ce biti ok!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Escobar
ma to je zato jer si sama. i ja sad kad zivim sama

tu veux que je te donne un coup de main...

zovi da ne budes seule! :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uh, ko je iskopao temu?
Ne, vjerovali ili ne, pored stalno prisutne vlage u starom gradu, doca mi rekao da je za moje stanje kriv preveliki napor - uglavnom psihicki, te sam neko vrijeme prestao raditi.
sad je sve super, ako zanemarimo cir na zelucu, though... :nono:

p.s. je li zelucu ili zeluDcu?:neznam:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, da, a i ovih dana mi dosla ona "perverzna faza" - toliko pominjana na forumu - pa se ...you know:blush:... svaki dan.
ako je escobarka u pravu (a ona je UVIJEK u pravu! :mazi: ) eto mene kao jablan uskoro:smeh:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Renoir
Originally posted by Escobar
ma to je zato jer si sama. i ja sad kad zivim sama

tu veux que je te donne un coup de main...

zovi da ne budes seule! :D
chéri, j'étais sérieuse...de plus, je viens de plaquer mon copin... :piski:

merci pour l'offre :kiss:

@Ban--ako si u :bj: fazi onda nema da brines. ja sam u tolikom crnjaku da sam pre par dana zaspala u sred sexa, koliko mi je do...svega....:kosach:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
to se i meni desilo jednom, ali nije primijetio:giggle:

" bilo kako bilo - mene ledja vise ne bole":smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!