Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Butch ili femme?

Butch
86
43%
Femme
112
57%
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
pa rijetko se bilo kojoj djevojci sve "poklapa"..rijetke su one koje su kao "barbie lutke" u svemu..dakle po tvojoj definiciji vecina djevojki(lesb ili ne) spadaju pod definiciju "andro"
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Angelina777
femme ili andro, nisam sigurna... :zev2:
me 2
:zev2:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by anche
Originally posted by mary
ne prekrstim noge dok sedim
kazu da je to super za cirkulaciju - tako vise krvi dodje do klitorisa :saint:
:pucaodsmeha: :smeh: :lol: :rotflmao:
By Çâðê_DUP
Originally posted by sarajevoxx
pa rijetko se bilo kojoj djevojci sve "poklapa"..rijetke su one koje su kao "barbie lutke" u svemu..dakle po tvojoj definiciji vecina djevojki(lesb ili ne) spadaju pod definiciju "andro"
zavisi na kakav look i poklapanje ciljas. i na AJ se po meni, SVE POKLAPA, a ona definitivno nema barbie look. Femme ne znaci "barbi poklapanje", vec poklapanje femme osobina, kao sto od Buch devojke dolazi do poklapanja svih buch osobina. Ono sto ce prevladati, ako dodje do sitnih "nepoklapanja" je sama pojava osobe, energija kojom zraci, stav, celokupno ponasanje, ali i FIZIONOMIJA koja je buch ili femme.
Mnogo ima nijansi, mnogo prelaza, ali i mnoge devojke forsiraju jedan od ova dva look-a. Ono sto se ne moze isforsirati je fizionomija i crte lica, svakako. Ima devojaka koje se oblace i trude da izgledaju femme, ali su *uglavnom, andro. S druge strane, biti doteran i biti femme nije isto.
Sta jos? Da, vecina devojaka spada u onu 'cardak ni na nebu ni na zemlji'.
Ja sam femme (ako izuzmemo hod)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Jelena_Bliss
me 2
pa kako se ne zeznu da glasas onda da si butch? femme je izgleda primamljiva kategorija :psiholog:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Evo ja sam glasao da sam buch da vam vadim prosek. :angel:
Korisnikov avatar
By kali
ja sam butch, samo da se zna, apsolutno i potpuno, pod punom svescu i odgovornoscu...:flasher:
By жњ
bilo je do sada bar sto ovakvih tema :kopa:

Hipoteza ovog istrazivanja je... sta?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da se ustanovi da su pederi femme. :alexis:
Korisnikov avatar
By Hys.
@m..
ja sam manje vise na taj fazon o kome pricas i mislila kad sam rekla da sam femme sa butch mozgom:shrug:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
me 2
pa kako se ne zeznu da glasas onda da si butch? femme je izgleda primamljiva kategorija :psiholog:
kako da se zeznem i glasam za butch kada sam neshto izmedju femme i andro.da sam rekla da sam neshto izmedju butch i andro,onda bih se mozda i zeznula da glasam:P
zashto uopshte da se zeznem i da glasam za neshto shto nisam,ovamo sam femme,a da glasam da sam butch:puzzle:
razmisli malo devojko;)
By Çâðê_DUP
me 2
kako da se zeznem i glasam za butch kada sam neshto izmedju femme i andro.da sam rekla da sam neshto izmedju butch i andro,onda bih se mozda i zeznula da glasam:P
zashto uopshte da se zeznem i da glasam za neshto shto nisam,ovamo sam femme,a da glasam da sam butch:puzzle:
razmisli malo devojko;)
pokusava da bude duhovita, aludirajuci na smajli koji si postavila..

evo, ja sam glasla da sam buch, sa svog duplog naloga :dancing:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dana Scully
Butch.
:zvezda:
i to kakva! :kiss:

@jelena bliss - ne pokusavaj da mislis previse :sweet: , ne ide na ovakvim temama :novine:

@andja - ne pokusavaj da mi citas misli :gatara:
Korisnikov avatar
By m..
Juce su mi rekli da izgledam kao neko ko ce da ide na koncert maidena, dakle butch missica, lol.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Ja sam femme looking butch, lol. Mislim ne znam kako da objasnim... Izgedam poprilicno zenstveno, lakiram nokte, sminkam se all the time, nosim dekolte tu i tamo (mada mhm moje sise staju u shaku, tako da...), imam zenskastu frizuricu, flertujem ko najgora zenska, muvaju me tipovi i sve to, ali... penjem noge na sto, hodam kao decak, pricam masne gadosti, bivsa mi prijavljuje da sam totalni muskarac balkanac, seksualni predator, agresor i sta vec, imam neke totalno muskobanjaste patterne ponasanja, i tu nema pomoci... Muski mozak a zenske emocije, ovan riba... Femme lookin butch, to je, nije cak ni andro, nego - propast. Otprilike legnes u krevet s plejbojem, a probudis se pored zene koja bi da se mazi do prekosutra... Strashno.
Somebody, help me out here, pls.

mozda nije u redu, ali ja se iskidah dok sam ovo citala...
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by m..
Ja sam femme looking butch, lol. Mislim ne znam kako da objasnim... Izgedam poprilicno zenstveno, lakiram nokte, sminkam se all the time, nosim dekolte tu i tamo (mada mhm moje sise staju u shaku, tako da...), imam zenskastu frizuricu, flertujem ko najgora zenska, muvaju me tipovi i sve to, ali... penjem noge na sto, hodam kao decak, pricam masne gadosti, bivsa mi prijavljuje da sam totalni muskarac balkanac, seksualni predator, agresor i sta vec, imam neke totalno muskobanjaste patterne ponasanja, i tu nema pomoci... Muski mozak a zenske emocije, ovan riba... Femme lookin butch, to je, nije cak ni andro, nego - propast. Otprilike legnes u krevet s plejbojem, a probudis se pored zene koja bi da se mazi do prekosutra... Strashno.
Somebody, help me out here, pls.

mozda nije u redu, ali ja se iskidah dok sam ovo citala...
:lol:joj i ja,sorry m.. :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Ma ok sto se smejete, to je zdravo, a i ja kontam da sam uzasno smesan karakter u mojoj apsurdnosti (mislim ocigledno vozim 2 razlicita koloseka), nego ja bih da mi se objasni sta je smesno, jer se mucim ovde. Need help.
Korisnikov avatar
By m..
I dalje cekam odgovor na ZASTO je smesno.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Dana Scully
Butch.
:zvezda:
i to kakva! :kiss:

@jelena bliss - ne pokusavaj da mislis previse :sweet: , ne ide na ovakvim temama :novine:

hvaJa na savetu teta anche,jako su mi potrebni saveti starijih lez dama
Korisnikov avatar
By anche
nema problema. i drugi put :sesir:
Korisnikov avatar
By Hys.
joj vidje butchice koja je na 100 milja od moje:iskolacen:
aj se menjamo za lokaciju :sigh:
Korisnikov avatar
By anche
ne lozi se devokice, nego dovlaci tu tvoju butchicu da glasuje ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
ja se samo lozim kako bi bilo lepo da sam ja tamo:giggle:
ajd dovescu je da glasuje :lol:
nego anche, ti si butch koja voli butch,a :andjelak: ?
Korisnikov avatar
By anche
aj. pa kad to i ucini cu ti kazem to za butch loving butches :D
Korisnikov avatar
By Hys.
aj. pa kad to i ucini cu ti kazem to za butch loving butches :D
ma ti volis butch sto posto :giggle:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!